Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tzoltan21
tag
Egy barátomnak is ilyet ajánlottam. Ő már komolyabban veszi az újabb játékokat, mint én.
De nekem az a véleményem, hogy ha be is jön a DX12, akkor is el kell fussanak a játékok 11-ben. Csak ugye már választható lesz, vagy a játék automatikusan kiválasztja a neki megfelelő directx-et. Szép darab a kártya egyébként.
Ha lesz megfelelő alaplapom, lehet be kéne szerezzek még egy GTS-t és SLIbe kötni.
-
Tzoltan21
tag
Az biztos. Elég jól néz ki, meg elég brutális a teljesítménye, így 3 kártyásan.
De lehet elég lett volna egy 750-es táp is hozzá. Nem?
Nekem az előző GTS kártyám egy ASUS volt. Az hónapokig ment 600/900-on. Úgy halt meg, hogy mikor takarítottam visszaszerelésnél sérülhetett meg valahogy a kártya...Mert azelőtt ment hibátlanul. Aztán csíkozott, amikor megint szétszereltem, hogy megnézzem mi a baj, már képet sem adott.
Az MSI-re jobban vigyázok.
Elvileg ezeket nem úgy tervezték, hogy direkt bírják a hőt? A biosában is néztem, hogy a működési hőmérséklet 82 fok...Én ezt is módosítottam 75 fokra, és 80 fok után kezdje csak felcsavarni a ventit. Ne 92 fok után. Szerintem így rengeteget kímél az élettartamon.
-
Tzoltan21
tag
Azért ez nem volna rossz konfig.
Nekem is van egy álomkonfigom, de inkább csak egy db GTX menne benne meg a feeling kedvéért egy X6800-as Core2Extreme.
Mondjuk a mostani 8400-asom bőven jobb főleg, hogy 3,73-ra van húzva. Csak ez a félő, hogy meddig bírná egy GTX...A GTS-t is legalább 2 havonta takarítom, nehogy baja legyen...
-
Tzoltan21
tag
Pedig egy GTX 285-nek a teljesítménye még ma is nagyon tisztességes.
Mondjuk egy GTX 580-ast elfogadnék...
Nekem még pár évig, ha nem döglik meg jó lesz úgy is amikkel játszok meg amilyen felbontásban bőven elég. Meg amíg gyorsítja a weblapokat a kártya addig megtartom.
Ha bejön a DX12 akkor ezek a mai csúcskártyák is mehetnek haza.
-
Tzoltan21
tag
Nekem is jó volna pár játék ami egyáltalán el tudna indulni a 8800-ason. Gondolok itt a legújabb Alien játékra. Mikor 10 gigát leszedtem és gondoltam hátha...Mint régebben amikor a GTA Vice city-nek dx9-es a gépigénye, de dx 7-es kártyákon vígan elfutott.
Láttam egyébként, hogy létezik szoftveres emuláció amivel elméletileg ezek a dx10-es kártyák tudnak renderelni 11-es játékot. Bár az angol fórumon ahol írták kegyetlenül szaggatott vele a cuccos...
-
Tzoltan21
tag
Próbáltam, de hiába adtam meg az értékeket kettődében egyszerűen nem akarja visszavenni.
Amúgy már ez egy gyárilag tuningolt változat és visszavettem az órajeleket a memóriát 850-ről referencia 800-ra. Az 575-öt pedig 550-re a shader órajelet pedig 1350-ről 1300-ra. Szerintem így már nem lehet vele gond. A ventit is a beállított 60%-ről 70-re emeltem. A szabályzást pedig a biosában autóra állítottam, ha elérné a 89 fokot akkor már 100%-on pörögjön. Így már csak nem melegszik fel.
10 Perc furmark alatt 83 fokos volt. Azelőtt meg 90... Köszönöm a tanácsot, nem fogom húzni, mert szeretem ezt a g80-ast.
-
Tzoltan21
tag
Sziasztok!
Adott egy MSI 8800GTS 320 OC. Meg akarom csinálni a BIOS-át, hogy 2D-ben visszavegye az órajeleket, de arra gondoltam, hogy a gyári 1,3V helyett 1,2V-ot akarok neki adni 3D-ben. Megpróbáljam, vagy nagyon instabil lehet a kártya tőle? 3D-ben természetesen a húzott értékeket 575/1350 mem: 850. 2D-ben pedig a gyári 500/1100 mem: 800 lenne. Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest