Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.norbi666
csendes tag
válasz
Brumi˘ #13951 üzenetére
proci e6600- ált alapon 2,4ghz de bírja a 3Ghz-t meg , gainward a kártya és én semmilyen lemezt nem szedtem még le
de ezek szerint le kéne? gta IVhez nem elég.
ház meg egy thermaltake armor van benne elöl venti meg a tetején is.
és am nem nagyon szereti a tuningot se de akkor ezek szerint e hőfok miatt. -
JONAS77
aktív tag
válasz
Brumi˘ #13939 üzenetére
Aha, végül is mindeggy majdnem ugyanaz. És neke elindult resetelés nélkül is, de nekem az a gond néha hogy ez a kék csik ami a logó alatt fut azt nem is látni, vagyis csak maga a logónál mintha lefagyna, de majd megpróbálom nem resetelni! És kb. mennyi idő még észhez tér?
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Brumi˘ #13937 üzenetére
Szia, bocs hogy csak most irok vissza, de most sok fórumot figyeltem, föleg most egy gameről meg egy ssd-ről. Szóval neked is volt ez a hiba, és csak egy lapcsere segitett rajta
! Hát ezt sajnálattal hallom, de köszi az infót, holtig tanul az ember, csak sajnos a mai világba ez már pénzbe kerül!
-
Dj Dekko!
őstag
válasz
Brumi˘ #13892 üzenetére
Én nem ajánlom a HR3.0 Coolert!
Használtam. Nagyon nagy Cucc alapból, és egy 12 cm venti üdült rajta...
Minimális hőmérséklet különbséget észleltem rajta.
Ha igazán leakarod hűteni. Egy *blokkrá. és egy víz csati.Az tuti segítene rajta... de a G80 as szörnyetegek már csak ilyen forró fejűek.
Érdekelne hogy szerintetek egy 8800 GTX et 9800 GT re leváltani ? *9800GT Matrixon gondolkozok. (újonnan) csak hát 40 darab ezres.
-
Mystic
tag
válasz
Brumi˘ #13825 üzenetére
Hali!
Szép eredmény, ahogy elnézem vízzel hűtöd a kártyát, másképp elég melege lenne.
Viszont ahogy látom egy Q6600 a 8800 Ultra társaságában is elmegy Corsair VX450-es táppal!
Nagyon jó választás, ráadásul még húzod is az órajeleket.
Tényleg etetnek minket a gyártók a tápokkal kapcsolatban! -
Gbor30
csendes tag
válasz
Brumi˘ #13736 üzenetére
Csáó!
Gaboman vagyok,ez az új nevem mert a régi sajnos úgy néz ki elveszik.
Csinálgattam még FC2 tesztet,és ezt sikerült kapnom.
Settings: Demo(Ranch Small), 1280x1024 (85Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Very High), Vegetation(Very High), Shading(Very High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Very High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)Loop 1
• Average Framerate: 40,03
• Max. Framerate: 55,18
• Min. Framerate: 32,48
Settings: Demo(Ranch Small), 1024x768 (85Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
• Average Framerate: 38,92
• Max. Framerate: 55,29
• Min. Framerate: 33,76 -
Gaboman
nagyúr
válasz
Brumi˘ #13719 üzenetére
Csáó!
A Crysis sajnos nem jó valamiért mindig lefagy,de FC2 Benchet azt tudok mutatni.
Remélem nem baj hogy belinkelem az eredményeket.Settings: Demo(Ranch Small), 1024x768 (85Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Very High), Vegetation(Very High), Shading(Very High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Very High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
Average Framerate: 47,00
Max. Framerate: 69,06
Min. Framerate: 36,57Settings: Demo(Ranch Small), 1280x1024 (85Hz), D3D9, Fixed Time Step(No), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Very High), Vegetation(Very High), Shading(Very High), Terrain(Very High), Geometry(Very High), Post FX(High), Texture(Very High), Shadow(Very High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High)
Average Framerate: 39,64
Max. Framerate: 57,05
Min. Framerate: 31,77 -
Gaboman
nagyúr
válasz
Brumi˘ #13727 üzenetére
Sajnos igen az árak ennyire elszabadultak,most egy 4850 40E Ft.
A 4830 is 34-nél kezdődik.
És a héten még úgy néz ki sajnos újabb 20%-os emelkedés várható,nyáron igen ennyiért tudtam volna 4850-et venni én is.
Most már bánom hogy akkor nem vettem,de ezt előre senki nem tudhatta és úgy néz ki ennél csak rosszabb lesz.
A Crysis Benchmarkot természetesen küldeni fogom ha leteszteltem.
Bár már érdeklődtem és 50FPS 1024-ben a 9600 tulajok közül valakinek. -
old gray
addikt
válasz
Brumi˘ #13665 üzenetére
Nagyon megköszönném, ha a fórumozók közül valaki tudna 4850 vs. 8800GTX/ultra teszttel szolgálni, t.illik erősen filózok, hogy a mostani EVGA8800GTX-em 4850-re cserélem. Pár FPS-ért tuti nem váltok, max. ha a 4850-en a fícsörök miatt azonos FPS mellett szebb képet kapok.
MOD: nem bántásként írtam amit írtam az előző hsz-emben, csak kötekszem.
-
schwartz
addikt
válasz
Brumi˘ #13469 üzenetére
En sajna mar nem tudlak befogni. Ocsemnek van Ageia kartyaja, azt viszont kolcson fogom kerni.
A HD4850-em is megvan meg, de ha minden igaz kedden mar nem lesz...igy lehet megis meguszod...
(Catalyst 8.9beta-val nalam most kevesebb pontszam lett, pedig meghuztam a kartyat 725/2200-ra)
-
Laraxior
titán
-
old gray
addikt
válasz
Brumi˘ #13305 üzenetére
Az, hogy kinek mi hangos relatív. Én pl. allergiás vagyok a hangra, így nálam a köv. képpen alakul a helyzet:
halk: ~50%-os ford.szám alatt 2D módban
hangos: ~50%-os ford.szám felett 3D módban50-60%-os ford.szám felett már a konfigom leghangosabb darabja. nincs házventi, levett oldallap, ami még hangkeltő: corsar táp ventije, silentmax cpu-hűtő 1000RPM-re belőve, samsung F1 vinyó "gumikötéllel" felfüggesztve.
Terhelés esetén 75-80fok körül alakul a hőm. UT3 alatt, GPU caps viewer esetén: 80-85fok.
Ajánlott hűtő: AC Accelero Xtreme 8800. Ilyenem van, csak éppen Nándika gariztatja 1 hónapja, bedöglött mind a 3 ventije (majdnem megfőtt az előző 8800GTS 320MB vgam).
Egyébként brutál hűtő, minden alkatrészt hűt a vga-n, a 8800GTS-emen a ventijei le voltak szabályozva fix 25%-ra (1300RPM), így hangtalan volt, és full terhelés esetén ~60-70fok körül megállt a hőmérséklet. Sajnos csak G80-as GPU-ra passzol. -
kumpl
aktív tag
Az hogy hány nanós ramok vannak rajta nem sokat számít... Már nem egy kártyacsaládnál volt, hogy az elvileg gyengébb ramok sokkal jobbban mentek.
Ezt a régi kártyámmal is tudom igazolni
Az én 8800-asom egyébként vígan elmegy 2100MHz-en... De azt nem tudom, hogy milyen ramokkal van szerelve...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest