Hirdetés
-
GAMEPOD
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
> Nem látom értelmét tényleg bármivel ide írni.
Mégis itt vagyunk.> Annak meg főleg nem, hogy akik bármilyen játékbeli hibával írtak, mind el lettek szépen oda küldve ahová.
Nagyon helyes, ha ez a Switch 2 topikban történt. Ha a játék saját topikjában, akkor kevésbé. De engem ez kevésbé zavart, mint az áldozatpóz.> Olvasok majd tőled bármilyen reportot, és reflektálok, hogy nálam jó, sokra mész vele.
Ha random meg nem jelent konzol topikjában írkálok ilyet, akkor tulajdonképpen a kommentemet is törölni lehetne, szóval nyugodtan, sőt mostmár el is várom!> És a saját hsz tematikád hová sorolod ?
Egyértelműen most én is a probléma része vagyok, biza idáig süllyedtem most, de részemről ennyi elég volt a témával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest