Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NyMRooD

őstag

válasz Youri #17896 üzenetére

Ezt már az elmúlt, sőt jelenlegi generációban is sikerült meglépnie a gyártóknak, szóval nem jelenthet problémát.

(#17909) ayo: Nem új konzol kellene hanem revízió, pl:
    - ismert hibák javítása (mint a dokkoló által karcolt kijelző),
    - káva "mentes" amoled kijelző (nagyobb kép, kevesebbet fogyaszt),
    - más gyártási technológiával készült apu (kevesebbet fogyasztana és nem melegedne annyira),
    - nagyobb aksi (a technológia fejlődése miatt, több hely szabadulhatna fel és nőhetne az aksi mérete és kapacitása is),

a megmaradó készlet lehetne olcsóbb így az is elmenne, a gondolkodók akik meg erre várnak (többek között a pletykák miatt) végre megvennék a gépet. Mondjuk ha lesz ha nem karácsonykor én is meglepem magam szerintem, addig behozom a ps-es backlogom.

(#17915) 30z.Samu: Mondjuk a Live-ot és a Gp-t én sem értem, előbbire van saját megoldás (még ha nem is azon a szinten), utóbbira meg jobban járnának ha csinálnának saját megoldást, bár ha ez azzal jár, hogy Ms add ki játékokat switch-re (Halo, Forza, Fable és Ori sorozatokat, illetve a Cuphead-et és Sunset Overdrive-ot simán eltudom képzelni) , esetleg a később megjelenőket is, lehet nem lenne rossz a Nintendo-nak.

[ Szerkesztve ]

PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák