Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Ezt már az elmúlt, sőt jelenlegi generációban is sikerült meglépnie a gyártóknak, szóval nem jelenthet problémát.
(#17909) ayo: Nem új konzol kellene hanem revízió, pl:
- ismert hibák javítása (mint a dokkoló által karcolt kijelző),
- káva "mentes" amoled kijelző (nagyobb kép, kevesebbet fogyaszt),
- más gyártási technológiával készült apu (kevesebbet fogyasztana és nem melegedne annyira),
- nagyobb aksi (a technológia fejlődése miatt, több hely szabadulhatna fel és nőhetne az aksi mérete és kapacitása is),a megmaradó készlet lehetne olcsóbb így az is elmenne, a gondolkodók akik meg erre várnak (többek között a pletykák miatt) végre megvennék a gépet. Mondjuk ha lesz ha nem karácsonykor én is meglepem magam szerintem, addig behozom a ps-es backlogom.
(#17915) 30z.Samu: Mondjuk a Live-ot és a Gp-t én sem értem, előbbire van saját megoldás (még ha nem is azon a szinten), utóbbira meg jobban járnának ha csinálnának saját megoldást, bár ha ez azzal jár, hogy Ms add ki játékokat switch-re (Halo, Forza, Fable és Ori sorozatokat, illetve a Cuphead-et és Sunset Overdrive-ot simán eltudom képzelni) , esetleg a később megjelenőket is, lehet nem lenne rossz a Nintendo-nak.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Külpolitika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok