Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Dél Afrikai Eshopon csak 56 USD eShop Checker
-
Madwe
nagyúr
minden digit játék tipikusan annyiba kerül mint a lemezes megjelenéskor minden platformon, nyilván akciók ezen változtatnak majd idővel... de ez nyilván piaci döntés, játékbolt kereskedő lobby stb. valamit valamiért, igen "lemezes" eladható, cserébe digitet nem kell cserélgetni pl
-
Parson
addikt
Egyre jobban érdekel ez a Zelda engem is, de közben szépen felkuszott az ára 66,- EUR-ra. Sztetek karácsony után várható, hogy lejjebb esik az ára?
-
neksztpro
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Az itt ajánlottak alapján október végén megrendeltem ezt:
https://www.ebay.com/itm/SanDisk-Micro-SD-HC-128GB-128G-Ultra-80MB-SEC-Class-10-U1-UHS1-Card-Adapter-/131587996781?hash=item1ea3417c6d, de sajna a mai napig nem érkezett meg.
A kolléga visszatérítést adott ugyan de ettől sajna még nem lett kártyám!
A másik javasolt helyen viszont ott van, hogy Magyarországra nem szállít...Ötlet? Rendeljem meg méx 1x a fenti illetőtől?
Előre is köszi a segítséget!
Nobit -
válasz
koncsik #8636 üzenetére
Na akkor ez engem nem érint. Nincs splatoon se smash bros és nem megyek szvics partyba.
Petymek
Még jó hogy rákérdeztem.Speedy86
Jó kérdés.
Nekem van 8 mario-s és 8 zeldás és egy samus.
Igazából én szobornak vettem és az nfc funkció csak másodlagos.
Pl az én smas bros-os linkem nem rosz cálasztás mert ad zöld ruha set-et is meg lovat is. -
válasz
Kvelstadt #8634 üzenetére
- Mii adatokat lehet átvinni velük (miiverse megszűnt...).
- Vannak játékok (wii U, 3DS biztos, Switch nem tudom), amelyek regisztrált amiibo-t követelnek (Smash Bros, Splatoon) (mert az amiibo-ra mentenek, nem csak olvasnak adatokat onnan)
- Ha több egyforma van, nem kevered össze (saját nick pl.)Röviden a válasz szerintem jelenleg semmit nem nyersz...
-
bakter24
őstag
válasz
Adam_Shepard #8631 üzenetére
A videókat és a képeket igen, de megint végignyomkodtam, és nem találtam csak archiválást, meg a képek/videók áthelyezését, továbbá, hogy az újonnan készülő képeket hova tegye. Szóval a kérdésem még élő. Ha benéztem valamit, akkor tudnád konkrétabban?
szerk.: Ha nem voltam egyértelmű, a játékokat és updatejeiket szeretném a microSDről a System memoryba pakolni mentésekkel együtt.
-
bakter24
őstag
Üdv
Meggondolatlanul tavasszal beletettem a Switchbe egy 8gb-os kártyát, ma látom, nincs hely valamelyik update-hez, a gépen 22gb szabad hely van, de mindent a kártyára rakott, így az updateket is oda szedné, ahol már nincs hely. A kézenfekvő megoldáson kívül (hogy játék töröl, microSD kivesz, redownload, kártya visszarak a többi játék adatai miatt) van más megoldás arra, hogy a készüléken lévő 22gb helyet használja is valami? Nyilván vehetnék bele egy nagy microSD-t, de a gép meg üres, azt is kihasználnám. Nem találtam áthelyezős menüpontot, de lehet nem voltam elég figyelmes. Szóval lehet adatokat az SDről a gépre juttatni?
-
sirdond
őstag
Mai naptól fogva én is beléptem a Switch tulajok klubjába
Ha érdekel valakit: A soroksári IKEA melletti MediaMarkt-ban még 6db szürke Switch volt most reggel, annak ellenére,hogy weben már napok óta azt írja,hogy kifogyott mindenhol.
-
petymek
senior tag
válasz
Kvelstadt #8617 üzenetére
Ez a visszatöltős dolog nem működik, ha többen is használják ugyanazt a fugurát, egy gépen. Akire regelve van, annak viszonylag hamar kijön, de másoknak csak sok idő elteltével, ahogy telnek a napok.
Az óra állítgatós működne, de az körülményes, annyira nem fontos egy-egy ekszklúúzíív "ajándék". -
válasz
bakter24 #8624 üzenetére
Nem hiszem hogy annyira értenék a gyerekekhez de valahogy elmagyaráztam neki hogy az a lényeg hogy körbemenjen a pályán, és az sem baj ha leesik mert a felhős figura segít neki és visdzarakja a pályára. Na és onnantól nem zavarta mi történik a pályán és a saját tempójában elkezdett belejönni és tökre elvolt vele.
-
bakter24
őstag
Nálunk a Rayman is tarolt. Régebben az egyik részét PC-n végigjátszottuk úgy, hogy nézte, ahogy játszom, de a Switchen már elég pici a joycon a kezéhez, a könnyű pályákon van sikerélménye egyedül is
Snipperclips, ha még nem lenne meg, coop móka jelentős cukiság faktorral.
-
Tesóm kisfia 4eves és nagyon játszani akart a nintendóval így bedobtam neki a kartot leglassabb fokozaton. Első pár nap alatt faltól falig ment de pár hét múlva már egyenrsen ment a könnyebb pályákon és beért ilyen 3-6.helyezésekkel amire én csak annyit tudtam mondani hogy aztaq#va!
-
umbibumbi1
tag
-
Tudnátok valami játékot ajánlani 4 év körüli fiú gyerkőcnek? Próbáltuk a Mario Odisseyt úgy, hogy ő megy a sapival, de még kicsit sok neki a dolog, nehezen megy az irányítás, kevés a sikerélmény.
A félreértések elkerülése végett: nem a játszótér, a barátok, és a mesekönyv helyett ültetem a konzol elé, hanem ezek mellett, és mindig együtt játszunk. Szerintem sokkal normálisabb tartalom mint a buta yotube-os mesék, vagy a gyerekműsorok a tv-ben, szóval inkább az azokra fecsérelt időt váltanám a Nintendora.
-
válasz
Adam_Shepard #8618 üzenetére
Na annyira égetően nem kellett az a set. Főleg annak fényében hofy rengeteg star kell hozzá amit nem 10perc összeszedno és nem is jobb mint a hiwatalos wild set amit a játék amibo nélkül is bead.
De egyébként pl ez a fierce set nem is tetszik, és anno a majorában se tetszett.
Ami nekem kéne még amiboból az a kard, az ocarinás biggoron sword meg a ww-s hero shield.Más.
Elkezdtem levadászni a 40 talist és az történt amitől tqrtottam. Egy hiányzik és nem tudom melyik. -
-
petymek
senior tag
válasz
Adam_Shepard #8606 üzenetére
Szerencsés vagy. Van amik hetekbe telnek a kevésbé szerencséseknek.
-
kalmancsehi
csendes tag
Sziasztok!
A mozgásvezérlős játékokról Switch-re mi a véleményetek? Hosszú távon is jó játékélményt biztosítanak amihez érdemes időről-időre visszatérni?
A Switch-re elérhető játékok között akadnak amelyek nyelvfüggetlenek vagy nagyon alap angollal is játszhatóak? Különösen a BoTW érdekelne, de bármi más logikai, puzzle játék is. -
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #8608 üzenetére
Egy eléggé szájbarágós BOTW Amiibo unlock guide
Aminél ott a pink exclusive az értelemszerűen csak az adott Amiiboval érhető el a játékban.
-
Madwe
nagyúr
Én ilyet rendeltem pár napja, már úton
https://www.play-asia.com/separate-charging-grip-for-nintendo-switch/13/70b6ib
Ezzel handheld módban S dock módban is rajta tud maradni a grip, mellesleg a középső részével tölthető is ha arra dugom rá (az megy a grip része nélkül is btw) nagyim vannak irántavégre kényelmes lesz a handheld
-
g@bo
nagyúr
na, már 2 játékom van, lassan próba.
Nintendo Switch Joy-Con Charging Grip.
valaki végülis vett ilyentet? -
Speedy86
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #8606 üzenetére
Milyen amiibo a legjobb a Zeldához? Napi 1szer lehet ezeket használni ugye?
-
petymek
senior tag
válasz
Adam_Shepard #8602 üzenetére
Hányszor amibóztál, mire meglett a szett?
-
-
RangerFox
veterán
Van ez a Lost Sphear játék a Square Enix-től, nagyon élveztem a demoját Ps4-en, Switchre is megjelenik, tegyetek vele egy próbát (szerintem van demoja eshopon is). Kicsit olyan mint a Bravely Default 3DS-en, csak itt a harcok közben tudsz helyezkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest