Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakter24
őstag
Üdv
Meggondolatlanul tavasszal beletettem a Switchbe egy 8gb-os kártyát, ma látom, nincs hely valamelyik update-hez, a gépen 22gb szabad hely van, de mindent a kártyára rakott, így az updateket is oda szedné, ahol már nincs hely. A kézenfekvő megoldáson kívül (hogy játék töröl, microSD kivesz, redownload, kártya visszarak a többi játék adatai miatt) van más megoldás arra, hogy a készüléken lévő 22gb helyet használja is valami? Nyilván vehetnék bele egy nagy microSD-t, de a gép meg üres, azt is kihasználnám. Nem találtam áthelyezős menüpontot, de lehet nem voltam elég figyelmes. Szóval lehet adatokat az SDről a gépre juttatni?
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest