Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Switch 2-vel kapcsolatos megbeszélés a Switch 2 topikban! Köszönjük
+
Nintendo OFF Topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
playmore
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Az összefoglalót végig böngésztem, de nem lettem okosabb. Switch 1em nincs, de Switch 2őt tervezek venni megjelenéskor. Tudom, akkor még változhatnak a dolgok, de szeretnék képben lenni a jelenlegiekkel. Az online bolti részéről mit érdemes tudni? Már hozzászoktam, hogy bárhol máshol egy egységesített shop van ahol kb minden fent van régiótól függetlenül. Viszont tudom, hogy a Nintendo lassan halad a korral plusz a magyar képviseletek esetén bármi lehet. Például a nintendo.hu nem lehet bejelentkezni, más országokban lehet. Ezek szerint valami más régiót kellene megadni regeléskor és onnan vásárolni? Kódokat be lehet váltani bárhonnan? Tudom, hogy a játékok régiómentesek, de a DLCknél számít bármi is? Nagyrészt fizikai játékokat tervezek venni, de nem szeretnék belefutni olyanba mint Xbox 360on anno, hogy pár régió kivételével semmi sem volt fent. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest