Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shade45
senior tag
2017 óta van Switch-em, 1 éve vagyok Deck tulaj; az elmúlt 1 évben két kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor kapcsoltam be a Switch-et, elleben a Deck szinte minden nap használatban van - a Deck után kézbe venni a Switch-et kb olyan, mintha egy középkategóriás okostelefon után egy AA-s elemmel működő gyerektelefon lenne a kezemben.
Nagy? - Igen, az.
Nehezebb? - Igen.
De sokkal kényelmesebb és komfortosabb a fogása, jól rá tudsz markolni ().
Nekem a Switch-től kb 30 perc játék után el kezd fájni a csuklóm, folyton igazgatom a kezemben, keresem a jó fogáspontot, ezzel szemben a Deck-nél nem tapasztaltam ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest