Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvelstadt
veterán
válasz Sirandrish #33386 üzenetére
Igazából a demónak is úgy mentem neki hogy ha már van demó kipróbálom mert max az azzal eltöltött időt bukhatom. Aztán mibe csapott át..
Tegnap ugye megvettem és azt a tizen pár napot egy szuszra raktam bele.
Tök jó volt az első bosdharc is ami a demoba van és azzal be is értem volna de volt egy sokkal ötletesebb ahol egy kisebb pálya volt az aréna és elsősorban azt kellett megoldani és a megoldás volt hatással a bossra.
Már most visszaenged a játék korábbi területekre, bár még nincs meg mindenféle pikmind. Vissza is mentem és pár nap alatt felszedtem minden elérhető gyümölcsöt, és találtam side bosst is.
Poén hogy a világa bemutat egy ilyen körforgást, mert ugye minden meg akar enni ami a pályákon van, viszont minden újrahasznosítható és pokmineket ad amit legyőzöl és hazacipelsz. Hangosan röhögtem ahogy 25pikmin vonszolja a hatalmas boss tetemet (nagyobbat mint a demos boss) és közben gagyognak a maguk kis nyelvén.Ahogy az animal crossingnál, itt is azt mondom hogy a nintendo tud valamit. Tudja hogy tegyen játékot élvezhetővé annak is aki nem kedveli a zsánert.
Ugye van az élet szimulátor, sose érdekelt. Erre tessék 450óra animal-ba.
Ez meg igazából nem pont az a fajta stratégia de nekem olyan mint egy csapat irányítós stratégia amihez szerintem két ujam is elég hogy megszámoljam amikkel játszottam.
Aztán pikmin demo és puff már veszem is és rohadtul élvezem ahogy az egyik csapat gyümölcsöt szed, a mádikkal harcolok és bevitetem a legyőzötteket aztán a harmadikkal felfedezem a pálya többi részét. Bár hozzáteszem hogy legtöbbször egy csapattal mozgok, ami az én hülyeségem, de egyre jobban megy ez a fajta multitasking is.
Én boldog lett.volna azzal is ami a demoba van de a játék sokkal kreatívabb.
Most így elsőre asszem ennyi. Ha van valami kérdés konkrétan valamivel kapcsolatba akkor jöhet.És most mehetek le a boltba magamnak mert nincsenek pikmineim igazából...
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest