Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #8299 üzenetére
Jelen!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tomee007007 #8298 üzenetére
Ezzel a betegséggel itt nagyon sokan küzdenek, ne szégyenkezz miatta.
-
cactuar
senior tag
válasz
tomee007007 #8296 üzenetére
Én nem vettem meg végül. Rájöttem, hogy nem férne már rá a gépemre, 14400 blokk kell hozzá. Most nem akarok még + sd kártyára is költeni.
-
cactuar
senior tag
Shin Megami Tensei IV most csak 8,99 £ eshopon. Elgondolkozok a beszerzésén, eléggé jónak tűnik.
-
-
-
-
SzDavid99
tag
Elnézést, valamiért háromszor ment ki, és a lassú netnek hála mire ismét betöltött, lejárt a szerkesztési idő. Nyugodtan lehet törölni.
Más: Augusztus 20-án jelenik meg Európában a Cube Creator 3D, ami a legjobb Minecraft-klón 3DS-re. Aki szeret pixeleket bálnyászni, annak érdemes lehet beszerezni.
-
SzDavid99
tag
válasz
LeventeV #8277 üzenetére
Szia!
Szerintem ha komolyan érdekel a dolog (nem csak kipróbálni szeretnéd, hogy milyen a gép, hanem tudod, hogy biztosan tetszeni fog), akkor a New Nintendo 3DS-ben érdemesebb gondolgozni. (Vagy a New Nintendo 3DS XL-ben.)
A "New" modellek erősebbek az első generációs 3DS-eknél, stabilabb a 3D egjelenítésük (köszönhetően a szemlekövetésnek), és beépített NFC író-olvasóval rendelkeznek, ami jól jön az amiibo figurák használatánál, valamint egy "második analóg kar" féleség is található rajtuk.
Ha az új funkciók nem különösebben érdekelnek, és a 3D hiánya sem zavarna, akkor a 2DS-t érdemes nézegetni. Ebből a modellből hiányzik a 3D-s kijelző, viszont az ára sokkal kedvezőbb - és ugyanúgy lejátssza az összes 3DS és DS játékot, mint a fent említett verziók.
-
SzDavid99
tag
válasz
LeventeV #8277 üzenetére
Szia!
Szerintem ha komolyan érdekel a dolog (nem csak kipróbálni szeretnéd, hogy milyen a gép, hanem tudod, hogy biztosan tetszeni fog), akkor a New Nintendo 3DS-ben érdemesebb gondolgozni. (Vagy a New Nintendo 3DS XL-ben.)
A "New" modellek erősebbek az első generációs 3DS-eknél, stabilabb a 3D egjelenítésük (köszönhetően a szemlekövetésnek), és beépített NFC író-olvasóval rendelkeznek, ami jól jön az amiibo figurák használatánál.
Ha az új funkciók nem különösebben érdekelnek, és a 3D hiánya sem zavarna, akkor a 2DS-t érdemes nézegetni. Ebből a modellből hiányzik a 3D-s kijelző, viszont az ára sokkal kedvezőbb - és ugyanúgy lejátssza az összes 3DS és DS játékot, mint a fent említett verziók.
-
-
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Még soha nem volt Nintendo konzolom, de a 3DS elég szimpatikusnak tűnik.
Szerintetek megéri beruházni egy első generációs 3DS-re?3DS XL nem kellene, mert elég ormótlannak néz ki, jobban tetszik a sima kicsi 3DS.
-
-
-
Nincs történet.
Két játékmód van, az alap csak annyi, hogy kiválasztod az FF játékot majd azon belül a dalt és a nehézséget. A másik mód a Quest Medley, amikor egy térképen kell előre haladni és minden lépéshez teljesíteni kell az adott dalt, mely lehet bármelyik játékból és a nehézség is adott. Közben lehet a karaktereket fejleszteni, új képességeket adni nekik.
Igazából annak, akinek ezek a dalok nem hordoznak semmilyen emléket, nem tudom mekkora élvezet tud lenni ez a játék.
-
Utóbbi napokban rákattantam a Theatrhythm-re, pár dal, amit nagyon kedvelek már egész jól megy a közepes nehézségen is
Pedig ritmusérzékem nem nagyon van.
-
ayo
veterán
ami kijön játék az 2ds és 3ds kompatibilis, a new 3ds óta pedig 1 játék van ami csak arra jó és ez a jövőben is minimális lesz.
new 3ds szerintem minden szempontból jobb, sima 3ds-nek a zsanérja szarabb pl. meg egy két dolog, de nekem pl azzal se volt gondom, de lehet csak mázlim volt
(#8268) Dr.F.E.R.I.: ez szerencsére az újnál már fixálva van
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez a gyenge pontja, legalábbis az XL-nek.
-
whited
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #8266 üzenetére
Van amúgy valami típushibája ezeknek a konzoloknak?
Zsanér, kijelző stb, hogy bírja?
Gondolkodom, hogy újra ruháznék be, ha annyira nem jó a strapabírósága -
-
whited
addikt
javarészt pókémón, szerez meg hát mind
menne rajta ami multiplayer lenne, annál meg szerintem adott a lehetőség
2ds-re akkor ezek szerint már nem igen jön majd új cím, vagy ezt még nem lehet kijelenteni?
nézegettem közben az árakat pl 576ban és elég éles különbség van a mostani és az előző generáció között, de ha még adnak ki a régebbire is, akkor én azzal is ellennék, tesómmal egyetemben -
ayo
veterán
nincs olyan hogy csak 2ds-re. ami 2ds, az 3ds-en is jó
meg kell nézni hogy támogatja-e download play-t és ha igen akkor win
-
whited
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #8261 üzenetére
Bocsi, ha értetlen vagyok, de tehát ha kiadnak 1 játékot 2ds-re és nekem megvan az 3ds-en akkor gyakorlatilag már tudunk is játszani ?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A játékból két példány kell, bár van néhány olyan is, amiből egy is elég. Ezeknél egyvalaki beteszi a gépébe, a többiek pedig a saját gépükön letölthetik a multis részét és tolhatják is (download play a neve ennek a lehetőségnek). A gép modellje nem számít, csak 3DS (vagy 2DS) legyen, mindegy hogy melyik változata.
-
whited
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #8259 üzenetére
és ha szeretnék mondjuk 2 gépet összekötve játszani akkor az platform függetlenül is megtehetem?
Teszem azt, megvesszük az XYZ pokemon játékot, ugyanazt nyilván és szeretnék tesómmal játszani 2 DS-en akkor ugyanolyant kell venni a játékból és gépből is ?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Attól függ inkább, mik a vállalat tervei. Jelenleg egyetlen komolyabb játék van, ami az új gépet igényli, de a napokban olvastam egy cikket, miszerint a 3DS-re még legalább 2-3 évig jönni fognak új játékok. Ha ezek közt lesznek komolyabb exkluzív darabok, akkor mindenképp megéri, jelenleg inkább csak a jobb specifikációk szólnak az Új sorozat mellett. Főleg a stabil 3D és a nagyobb sebesség ilyen. Jelenleg azt mondom, hogy a régiek is vállalhatóak, csak hát sosem tudni, mit hoz a jövő.
Szerk: nekem van régi XL és normál méretű Új gépem is. Részben megszokás, részben játékok kérdése a dolog. Vannak játékok, amik túl kicsi objektumokkal dolgoznak, azokra jobb az XL. Egyébként a normál is jó, de csak az Új szériánál, a régi normál gép kijelzője nagyon apró.
-
whited
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #8257 üzenetére
megéri az új, vagy jobb a régi?
jobban megéri az XL ?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
whited
addikt
Sziasztok
Ha szeretném megvenni életem első nintendo-ját hol és milyet keresgéljek?
Még régen 1 GBC-al játszottam és mivel csak 1 játék volt, így azt(Pokemon Silver)
Igaz már "kinőttem" belőle, de főleg pokemon, mario és társai miatt venném a konzolt.
Lehetőleg az újjakkal is szeretnék játszani, de a wifi számomra nem fontos a gépen. -
ayo
veterán
-
Tri Force Heroes októberben:
-
r3dsnake
nagyúr
Ha valahol láttok gyanúsan alacsony árú 3DS XL Smash Bros edition-t, vagy tartozék nélkül kínált gépet, megköszönnék egy privit felém. Egy ismerősömét ellopták.
Köszi!
-
Kitty rajongóknak friss témák az eShop-on:
-
Hardcore faceplate:
-
bagszi_lucas
tag
Emlékeztető! Holnap Gamenight a Margitszigeten a Nintendoval!
Ezt mind meglehet majd nyerni!
-
misuti
tag
Sziasztok!
Az új AC amiibo kártyák használhatóak lesznek a AC: New leaf játékkal is?
Vagy azt már hanyagolják?
Ja,ha valakit érdekel!:[link] -
r3dsnake
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #8243 üzenetére
Nem várnám el pontosan ugyanazokat a grafikai elemeket. Eleve 3DS XL-en kb. minden szarul néz ki, mégsem zavar. Pedig amúgy 300ppi alatt nem is vennék hordozható eszközt...
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #8241 üzenetére
Semmi, tök jó azon is, csak a két kijelző plusz élményt adna a játékhoz.
-
-
-
r3dsnake
nagyúr
Láttok arra esélyt, hogy a hearthstone valaha megjelenjen 3DS-re? Ennél tökéletesebb eszközt nem is tudnék kártyajátékhoz. (Dual screen, érintő, stb.)
-
renji00
aktív tag
Link Between Worlds cserélhető Tales of the Abyssra vagy Theatrhythm Final Fantasy Curtain callra. Mást is meghallgatok.
-
bagszi_lucas
tag
Emlékeztető:
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #8233 üzenetére
Küldök kódot azt nyomatjuk
Széjjel csaptuk az összes monsztát.
aya79 néven futok, de a gép kódja most nincs nálam.
Ha nekiállsz a 4-nek azt is elfelejted hogy valaha volt harmadik rész
Rodeo mód, főboss, gore, chaotic magala, minden hónapban új eventek, ruhák, fegyverek.
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #8231 üzenetére
Monster hunter-t ne is emlegesd, 223 órám van benne
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Én az RPG-k miatt kezdtem nézegetni a kézikonzolokat, kezdetben a PSP-n vacilláltam, aztán döntöttem az újabb 3DS mellett. Kezdetben amilyen kevés RPG volt rá, később annál több jött. Nálam ott lesz ez is a gyűjteményben, de az utóbbi időben tényleg a bőség zavara van. Monster Hunter, Bravely, Etrian Odissey, Fire Emblem, Pokémonok... Amik hiányoznak még, azok a PC-s stratégiák, de ahhoz a nulláról kellene egy új gépet építenem, azt még egyelőre tologatom.
-
aya
addikt
válasz
Dr.F.E.R.I. #8229 üzenetére
Az előzőt végigtoltam, ez még kérdéses.
Szeretem a tactics szerű játékokat, de jóból is megárt a sok. -
Tegnap hallgattam egy podcast-ot, ahol valaki az új, Japánban nemrég megjelet Fire Emblem Fates játékoról beszélt. Három fajta kiadás létezik, ebből csak a limitált az, ami a teljes játékot tartalmazza, a másik kettő csak az egyik történetet. Azok mellé a másik kaland DLC-ként vehető meg digitálsan, 20$ korüli áron. Ha minden igaz angolul is megtartják ezt a kettős kiadást, a limitált, teljes változatról még nincs infó, hogy lesz-e.
Ezen felül a játék állítólag egész nehéz, a beszélő szerint jóval nagyobb a kihvás benne, mint az Awakening-ben volt. -
ayo
veterán
-
bagszi_lucas
tag
válasz
ImpersonatoR #8224 üzenetére
Az egyik legaktívabb facebook csoport amiben facen vagyok. Szóval mindenképp.
-
ayo
veterán
válasz
ImpersonatoR #8224 üzenetére
ajánlott
-
Ez a Nintendo 3DS - Hungarian Community (feszbuk) mennyire jó, tagja valaki?
Egész jó hirdetések is vannak mintha lenne élet
Lehet teszek egy próbát. -
cactuar
senior tag
válasz
bagszi_lucas #8222 üzenetére
Jelentkeztem a csoportba.
-
bagszi_lucas
tag
-
cactuar
senior tag
2 hete csatlakoztam a csapathoz, eddig a géphez adott Pokémon ORAS-t játszottam csak. Még abban se tartok sehol igazából, épp csak megszereztem a 6. gym badget. De gondoltam kipróbálok valami mást is. Ma meg is hozta a futár a Fire Emblem: Awakeninget. Fél óra játék után csak ennyit tudok mondani: wow. Nagyon bejövős
Ilyen rövid idő alatt megszerettették magukat a karakterek. Az intro meg 3d-ben gyönyörű volt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
-
renji00
aktív tag
A két Theatrythm FF között mi a különbség?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
-
knix
tag
válasz
renji00 #8178 üzenetére
én innen szoktam puskázni:
az emblemet meg vegyed meg minél gyorsabban, jövőre jön az új, addig be kell fejezned
annyit tudnék róla mondani, amit egy reviewban hallottam, és teljesen be is bizonyosodott, miután megvettem:"a legjobb játék a 3ds konzolon. ha van 3ds-ed, nem fogsz érvet találni, hogy miért ne vedd meg. ha nincs 3ds-ed, akkor tegyél magadnak egy szívességet, és vegyél."
-
Szerintem igenis szükség van a Nintendo-ra. De arra a Nintendo-ra, aki a Splatoon-t készítette, meg a Skyward Sword-ot, vagy a Super Mario Galaxy-t és még lehetne sorolni.
Ez a Federation Force egy nagyon, de nagyon rosszul időzített valami, ami ha a Metroid Prime 2 és 3 között jelent volna meg, senki nem háborgott volna rajta ennyit.
-
boost
addikt
amiből majd leszűri a Nintendo, hogy nincs is igény Metroid-ra, hisz itt van, adjuk nekik a játékot, de nem veszik meg.
Én pont így érzek a Nintendóval szemben. Azaz úgy érzem,hogy igazából talán nincs is szükség Nintendóra. Mármint nem a gépre, hanem az ilyen hozzáállású cégre
-
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miként gondolták ezt a játékot. Ha mondjuk egy rendes Metroid játék mellé érkezne ez, mint valami
vakvágánymellékág, akkor még talán el is menne, de 5 évvel az Other M és 8 évvel a Prime 3 után ez konkréten a rajongók szembeköpése és lehugyázása egyszerre.@szgergely: persze, így van. Tuti nagy bukás lesz, amiből majd leszűri a Nintendo, hogy nincs is igény Metroid-ra, hisz itt van, adjuk nekik a játékot, de nem veszik meg.
-
boost
addikt
Mindenki a pénztárcájával szavaz. Csak a legnagyobb baj, hogy alig van olya játék, amit egyeltalán érdemes megvenni.
-
ayo
veterán
...
egy ilyennek jobban örültem volna - meg gondolom mások is hasonlót vártak
-
-
renji00
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8200 üzenetére
Elgondolkodtam a csomagon, mert eléggé kedvező 3 játék ennyiért, de elég rossz vélemények vannak a két nyulas címről.
Időközben pedig megrendeltem Platinumshoptól a Tales játékot
(csak itt találtam raktáron) . Legalább lesz a géphez egy játék amíg a többit levadászom, viszont nem tetszik hogy mindent 10 e felett kell megvennem, még a 3-4 éves címeket is. Gondoltam NDS játékok lesznek olcsón és van is 1-2 Mario meg Zelda amit szívesen játszanék de amikor megláttam az árakat használtan (6-8 e ft), azt hittem dobok egy hátast.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- Ringfit Adventure
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest