Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzDavid99
tag
válasz
ViharVadász #6198 üzenetére
Szerintem nekem is a Mario Kart 7 lesz a következő játékom.
Utána pedig a Super Mario 3D Land lesz beszerezve.
-
válasz
ViharVadász #6198 üzenetére
Sokan és profik
-
ViharVadász
őstag
Hamarosan tervezem megvenni a Mario Kart 7 játékot. Aki játszik ezzel a játékkal, esetleg tud mondani valamit az Online Multiplayer-ről, hogy máig sokan játszanak Online rajta?
#6199 ldave: Ezt örömmel hallom, köszönöm a választ! Majd kíváncsi leszek, hogy én mennyire fogok bénázni sok év Mario Kart DS után. -
Sirandrish
legenda
válasz
ImpersonatoR #6194 üzenetére
"abban túl elvontak voltak a fejtorok."
Mint például?
-
-
adalbert1
veterán
válasz
ImpersonatoR #6194 üzenetére
Nekem is csak ennyi minden van benne, és új, fóliás példányt vettem.
-
Végre megjött a Zeldam.
Mióta vadászok mar egy használt jó állapotú angol LBTW -re.
Remélem nem vert át és tényleg nincs hozza füzetecske csak ingmae manual (mármint a szokásos 4 sallangon kívül amit adnak mindenhez) [link]
Talán könnyebb lesz mint az ocarina of time volt mert nekem abban túl elvontak voltak a fejtorok. -
RangerFox
veterán
válasz
PandaMonium #6190 üzenetére
Előrendelve, már megint a Steelbook-kal jönnek, muszáj lesz megvennem... Óhh, mindjárt jön a Pokémon gyűjtői kiadása is, de ahogy elnézem a jövő év eleje is durva lesz, jön a Zelda meg az MH4U... Szerintem elmegyek bankot rabolni.
-
PandaMonium
őstag
Húha, £45 -ért vesztegetik a Nintendo hivatalos oldalán úgyhogy valószínűleg hozzá lehet majd jutni 16.000Ft körül az olcsóbb konzol boltokban jövőre. Tuti el fogok csábulni, de hát mit lehet tenni ha ilyen gyönyörű speciel editiont csináltak...
-
PandaMonium
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6182 üzenetére
Kinőttem én már a kakaskodást.
-
boost
addikt
SMT4-et majd nyáron, nyaralásra, ez a Zelda meg érdekesen néz ki, de én inkább a nagygépes új ZEldát várom. Ennek még így is elég oldschool a grafikája, Ocarina szebbnek tünt. De a díszcsomag szép.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Mister_X #6186 üzenetére
Hát a legnehezebb (nagygépes) Zelda..
Bár ha csak a főszálra mész akkor nem vészes, de Zeldán senki se csak végigfut (legalábbis remélem).
Arról nem is beszélve hogy a játék első percétől az utolsóig versenyt futsz az idővel ami szerintem az agyára megy az embernek egy idő után. Remek kis játék fasza kihívással, de ha 100%ra akarja pörgetni az ember akkor sok helyen lesz frusztráló szerintem -
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish #6185 üzenetére
Annyira nehéz?
-
Sirandrish
legenda
válasz
PandaMonium #6181 üzenetére
Széééép..
Bár ezt én nem vállalnám be 3DS-en...könnyen összeroppanna a kicsike -
Mister_X
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #6183 üzenetére
Amúgy tiszta XCOM.
-
Szegény Abraham Lincoln rájár a rúd mostanában
Eddig csak vámpírvadász volt de most mar alienek ellen is meg kell küzdjön. -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
PandaMonium #6181 üzenetére
Belőled meg hogy lett prérifarkas?
-
PandaMonium
őstag
Meglett a Nintendo Direct gyümölcse:
Legend of Zelda: Majora's Mask 3D Trailer
Legend of Zelda: Majora's Mask 3D GameplayLehet örülni.
Ha minden igaz a későbbiekben itt lehet majd visszanézni a Direct-et: [Link] -
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #6179 üzenetére
Itt már leírtam egyszer, most épp "cigiszüneten" vagyok, nincs nálam a 3DS.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
PandaMonium #6177 üzenetére
Írok.
-
PandaMonium
őstag
Na, a Friend Code-om kikerült az aláírásomba akinek van kedve nyugodtan vegyen fel barátnak.
Ha esetleg van itt valaki aki aktív Smash Bros-ban az írhatna, jó volna magyarokkal nyomni online. -
Így öreg fejjel egyre kevésbe értem ezt a játékdizájnt, hogy egy adott pályán a sima ellenfeleket egy kis odafigyeléssel már mininum bekapott sebzéssel, 1-2 kör alatt kivégzem, majd pedig jön egy főellenség, aki ugyanezt csinálja, csak épp velem. A démonjaim átlag életereje 80 pont körül van, ő meg 100 felett üt. Ez nem a kivédem kategória. #justjrpgthings
-
ViharVadász
őstag
Holnap Direct, amiben akár új 3DS játékokat is láthatunk: [link]
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #6168 üzenetére
A jó öreg JRPG mechanika itt is bejön: nem megy le a boss? Hát lépj pár szintet, szerezz új képességet, fegyvert majd utána győzd le egy kör alatt, hogy meg se tudjon mozdulni
-
tomee007007
őstag
válasz
ImpersonatoR #6172 üzenetére
használt biztosan van de még új is szerintem
-
576 ban mar nincsenek új/használt sima DS játékok igaz ?
-
válasz
Pofon kell vagy mi van?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
EU csak digitálisan kapott a jóból. Ezt a csomagot majd megveszem én
-
tomee007007
őstag
válasz
ViharVadász #6167 üzenetére
-
ViharVadász
őstag
válasz
tomee007007 #6166 üzenetére
Szerintem érdemes írni nekik. Ha teheted, próbáld a PIN kódot lefotózni, mert elsőre nálam is kértek egy fotót róla.
-
tomee007007
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6165 üzenetére
Köszönöm hogy ennyire utána jártál
Már 1,5 hónapja próbálom regelni
lehet írok a supportnak... -
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tomee007007 #6164 üzenetére
Kicsit gugliztam, és annyit láttam, hogy másoknál is jött már elő hasonló hiba. Az ott kommentelők egyike-másikának egyértelműen az okozta a hibát, hogy a Nintendo akkor buzult valamit a rendszerén, pár nappal később már gond nélkül engedett regisztrálni. Lehet előbb neked is várnod kellene egy-két napot, hátha észhez tér (már ha valóban nem az 0-O, W-VV stb klasszikus hibáról van szó).
-
tomee007007
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6163 üzenetére
"Your PIN or serial number is invalid"
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tomee007007 #6161 üzenetére
És pontosan milyen szöveggel dob vissza?
-
tomee007007
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6159 üzenetére
Vadonat új, MM-ben vettem....
BirkaZoli: Egyértelműek a számok/betűk
-
ViharVadász
őstag
válasz
tomee007007 #6158 üzenetére
Esetleg nem lehet, hogy a kódban valamelyik betűt, számot félrenézted? Én is így voltam vele, aztán a Support kérdezte, hogy a kód végén az O betű véletlen nem "Q". És az volt.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tomee007007 #6158 üzenetére
Új vagy használt gép?
-
tomee007007
őstag
Szeretném beregisztrálni a 2DS gépemet, UK profilon. Akár a PIN-t akár a SN-t írom be mindig azt írja, nem érvényes....van esetleg ötletetek?
-
Egy beszélgetés során Iwata arról szólt, hogy megvizsgálják a régiózár eltörlésének a lehetőségét, módját:
"... region-locking has existed due to circumstances on the sellers' side rather than for the sake of the customers..." "As for what should be done going forward, if unlocked for the benefit of the customers, there may also be a benefit for us."
Ha jól rémlik ez az első alkalom, hogy nyilvánosan arról beszélt volna bárki is az N-től, hogy a régiózár akár megszűnhet majd a jövőben.
-
Ebben az SMT4-ben van azért kihívás
Picit fura, hogy a Persona előtámadás rendszerét átvették, főleg hogy csak egy analóg kar van 3DS-en, de azért szokható.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Tex Murphy #6154 üzenetére
Át tudod vinni az újra.
-
Tex Murphy
tag
Sziasztok,
Ha vennék, - bár nem tervezem - egy új 3DS-t, akkor mi van az eddig letöltött dolgaimmal? Átvihetem, vagy kezdődik minden az elejéről?
-
SzDavid99
tag
Nézegetek itt a játékokról gameplay-eket... Hát igen, nem véletlen, hogy nem a PS Vita-t választottam!
A Mario Party: Island Tour tényleg nem jó?
U.I.: A Lego City Undercover: The Chase Begins tesztje már kint van a Nintenblogon!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ViharVadász #6145 üzenetére
Tehát idén még csak a Wii U és New 3DS tulajok tudják használni? Az jó...
-
Mister_X
nagyúr
Hogy is lesz régi gépekhez az amiibo? Jó lenne tudni a dokkolónak az árát, már edzeném a figuráimat (Samus és Marth van kiszemelve, talán még Wii Fit Trainerből lehetne jó FP).
-
ViharVadász
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6141 üzenetére
Az X/Y Pokémon játékok ahogy nézem már könnyebbek mint a korábbiak voltak, például az NDS-re megjelent Black Version-ban elég sokat szívtam a bajnokkal, az X játékban viszont 2.-ra már javában lecsaptam a bajnokot. Online csatákban viszont engem meg már úgy elvernek, hogy csak nézek.
-
bagszi_lucas
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6141 üzenetére
Hát a single player sztoriban az ellenfelek sose túl nehezek, még a bajnok sem. Később lesz egy Battle Mansion, ahol viszont már elég kihívás a harc és persze az online meccsek között is lehet bőven profi játékosokat találni akár a havonta megrendezett barátságos online tournamenteken is.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
bagszi_lucas #6140 üzenetére
Múltkor elkezdtem a pokémon X-et, de volt egy bajom vele: olyan móricka harcrendszer van, hogy semmi kihívást nem találtam benne. Minden szembejövő szörnyikét két kör alatt el lehet intézni, ezért semmi értelme nincs a védelmet csökkentő és egyéb képességeknek. Simán csak koppintani érdemes a győzelemhez, de így meg elég repetitív a játék. A galambot szereztem meg, mert az tud az eddigi pokémonok közt a legnagyobbat koppintani. Inkább abbahagytam két óra után, helyette a Heroes 6-tal játszom, ami startégiai vonalon jóval komolyabb azért. Lehet, hogy utána adok az X-nek majd még egy esélyt. Taktikai/stratégiai szemszögből lesz ez a játék érdekesebb is a későbbiek folyamán?
-
bagszi_lucas
tag
A Pokémon demóban sikerült megkapni az egyik titkos küldit. Kaptam egy Nuggetet és mostmár bemehetek Steven házába. :3
-
bagszi_lucas
tag
válasz
RangerFox #6138 üzenetére
Jelenleg ott tartok, hogy 3-an írtak rám, ezekből 1 ember KP-t adna egy Zeldáért, egyik KP-t adna egy Poké Art Academyért és van egy 3. aki KP-t kérne egy Y-t.XD
Szóval most lényegében az fog nálam dönteni, hogy mennyit kérnének a Y-ért és a kódért KP-t fizetők közül ki adna annyit, hogy abból pont meg is tudjam venni.Mondjuk csak az az emberke nem ír vissza aki az Y-t eladná. -.-
-
RangerFox
veterán
válasz
bagszi_lucas #6130 üzenetére
Kp-ra nem cseréled? Nincsen pokémonom, de a Mario Party érdekelne..
-
SzDavid99
tag
Akit esetleg érdekel a LEGO City Undercover: The Chase Begins Teszt, az szombat délutántól elolvashatja majd a Nintenblogon. Tudom, hogy még múlthétre ígértem, de nem sikerült időben befejeznem.
-
Ha minden igaz, akkor ma jelent meg eShop-ra a Shin Megami Tensei IV. A játék méerete 1.79 GB, ára 18 GBP avagy 20 euró.
-
ViharVadász
őstag
válasz
SzDavid99 #6132 üzenetére
Nekem valamiért nem, de valahogy nem is nagyon zavar, az alap téma tetszik máig nagyon.
Függetlenül valószínűleg tovább érdeklődök.
#6133: bagszi_lucas: Lehet megpróbálom, mert azért mégiscsak kíváncsi vagyok, hogy mi az a probléma, ami eddig valószínűleg csak nálam jött elő. -
bagszi_lucas
tag
válasz
ViharVadász #6131 üzenetére
Ilyenekkel mindig inkább a Co.uk-soknak írj.
De ha kérdezik véletlen se mond, hogy magyar vagy, mert akkor átküldenek a csehekhez, akik átküldenek a Gameparkhoz, akik nem tudnak segíteni.
(Tapasztalatból mondomXD) Szoftveres meg eShopos dolgokhoz egyiküknek sincs semmi köze, ott tényleg max a Nintendo.co.uk support tud segíteni.
-
SzDavid99
tag
válasz
ViharVadász #6131 üzenetére
Érdekes, nekem elsőre ment.
-
ViharVadász
őstag
válasz
bagszi_lucas #6129 üzenetére
A kérdésem az ingyen témával kapcsolatban volt (Halloween téma), miszerint beaktiváltam, de már az adatlapjára sem vagyok képes ránézni, mert "Could not acquire data" (ha jól rémlik, így volt a szöveg) szöveggel kidob. Láttam, hogy mások használják már a témát, de nekem ezt dobja ki mindig. Igazából csak érdeklődtem, hogy tudnak-e ezzel kapcsolatban valamit ajánlani, hogy mi is lehet a probléma.
-
bagszi_lucas
tag
Közben be dobom ide is:
Részt vettem a mostani nintendós promócióban, de ne igazán van szükségem egyik promós játékra sem. Van aki cserélne az egyik Letöltőkódért valamelyik játékot? Elsősorban használt Pokémon Y érdekelne, mert az hiányzik a gyűjteményből.
Választható 3DS letöltőkódok:
Zelda: Link Between world
Mario Golf
Mario Party
Pokémon Art Academy
Kirby
Yoshi's New Island
Monster Hunter 3 -
bagszi_lucas
tag
válasz
ViharVadász #6128 üzenetére
Sejthető volt, a Conquesték csak importálnak, sztem a technikai problémákban nem tudnak segíteni. És itthon elvileg a GamePark az egyik "hivatalos" szervíz, gondolom azért lettél hozzájuk átirányítva. Egyébként mi volt a kérdés?
-
ViharVadász
őstag
Nos ma kaptam választ a cseh Nintendo-tól, meglepetésemre a Game Park csapat válaszolt egy t-online.hu e-mail címről.
De ahogy gondoltam, nem tudtak segíteni.
-
Mister_X
nagyúr
Srácok, szoftveren belül tudok verziószámot ellenőrizni? Multizni akartam volna SSB-vel, de kiírja, hogy a legfrissebb verzió kell. Felszenvedek eShopra, valóban kint van az 1.0.3, letöltöm, végigmegy, becsomagolja, az esShop kabalafigura meghajol és megköszöni a "vásárlást" és mondja, hogy home-mal kiléphetek vagy folytathatom az eShop böngészését. Namármost, kilépek, elindítom az SSB-t és még mindig ugyan azt a hibát dobja ki... 002-0120, azaz ugyan azt közli velem. És már nem az első körömet futom le. Mi a megoldás?
@ldave: ha minden jól megy, én csempésztetek egy példányt magamnak novemberben
-
Az MH4 Ultimate már ~ 2 milla darabnál jár, 3 hét alatt. Szép
-
Nintendo eredmények 3DS fronton:
Hardware Ap-Jn Jl-Sp Oc-Dc Ja-Mr FY LTD
FY 2010/11 - - - 3.61 3.61 3.61
FY 2011/12 0.71 2.36 8.36 2.10 13.53 17.13
FY 2012/13 1.86 3.20 7.65 1.24 13.95 31.09
FY 2013/14 1.40 2.49 7.76 0.59 12.24 43.33
FY 2014/15 0.82 1.27 - - 2.09 45.42
Software Ap-Jn Jl-Sp Oc-Dc Ja-Mr FY LTD
FY 2010/11 - - - 9.43 9.43 9.43
FY 2011/12 4.53 3.60 19.91 7.96 36.00 45.42
FY 2012/13 7.39 11.64 20.53 10.05 49.61 95.03
FY 2013/14 11.01 16.37 29.87 10.64 67.89 162.92
FY 2014/15 8.57 14.73 - - 23.30 186.22
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #6123 üzenetére
A japán keresletet is éppen ki tudják elégíteni (New széria).
-
válasz
Podolski1998 #6118 üzenetére
Túl sok sima 3DS/XL maradt meg készleten EU/US ba amit ki kell szórni karácsonykor?
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #6117 üzenetére
Mi lehet Mild Violence egy alap 3DS gépen? A Face Riders?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Podolski1998 #6118 üzenetére
Sőt, Ausztrália is PAL régió... talán annyi a különbség, hogy ott csak angol van a gépekben, ki tudja.
-
A kenguruk földjén lassan már kapható az új 3DS, ilyenek lesznek a dobozok:
-
Mister_X
nagyúr
A PAL 3DS-ek átállították az óráikat vasárnap hajnalban? Az enyém nem, mert a Japánok (vannak olyan okosok, hogy) nem állítgatják az órát semerre.
-
eidos22
újonc
A 3DS-be próbáltam egy 3DS hez is használható-link kártyát amibe micro SD kártyán vannak a játékok szintén nem ismerte fel, nem is érdemes próbálni pedig azt mondták hogy ezt fel kell hogy ismerje.
-
boost
addikt
válasz
eidos22 #6110 üzenetére
trükkje nincs, csak annyi, hogy anno a sima DS gépek simán törheto"k voltak, ezért a DS kazikba tették bele szoftveresen a törést, és úgy árulták o"ket. Lényegébe kalóz példányok. Mivel a 3DS már kiszu"ri ezeket a régi tört kalóz kazikat, ezért nem látod a játékot.
magyarul, és röviden: nem eredeti játékkal próbáltad, mégha külalakban eredetinek is néz ki
-
eidos22
újonc
Ma próbáltam egy 3DS-t kazi nélkül bekapcsol megy a menü de hiába teszek bele DS Kazit nem jön elő az ikonja nem látja a játékot nem lehet elindítani, van valami trükkje az eliditásnsak mi lehet a baj?
-
eidos22
újonc
Sziasztok tudnátok segíteni egy DSi XL gépen lejátszható -e a 3DS játékkazetta, természetessen csak 2D-be, vagy csak a 3DS játssza le?
-
ViharVadász
őstag
válasz
PandaMonium #6105 üzenetére
Köszi!
Egyelőre megvárom, hogy mi is lesz az eredmény, hogy ha úgy lesz akkor lehet megkérném segítséged.
-
PandaMonium
őstag
válasz
ViharVadász #6104 üzenetére
Ha magyarul nem is ertenek, angolul biztosan fognak. Ha nem megy olyan jol az angol dobj egy privatot, szivesen segitek leforditani amit szeretnel irni nekik.
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish #6103 üzenetére
Küldtem egyet, de csak most vettem észre, hogy írtál.
Pedig jó ötlet volt, legközelebb ha írok akkor tuti az lesz.
-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász #6102 üzenetére
Írd oda a mondandódat egy az egybe google fordító után is..had kacagjanak ha már magyarul nem tudnak
-
ViharVadász
őstag
válasz
Sirandrish #6101 üzenetére
Mindenesetre megpróbálom, maximum elzavarnak csehül.
Köszi a választ!
-
Sirandrish
legenda
válasz
ViharVadász #6100 üzenetére
Azt láttam én is, de a magyar nyelvű oldal nekem akkor is azt súgja hogy értik a magyart
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest