Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Hoppácska.
Nesztek régiófüggetlenség -
Sirandrish
legenda
]Hjaa nem magyarázkodásnak szántam, csak a tisztánlátás végett leírtam hogy egyébként nem vagyok én a Nintendo ellen.
Amúgy a PS3as XIII és XIII-2t te végigtoltad?
Egyébként megnéztem a 3DS-t. Minden jelszót kér szóval maradhat. Egyedül a Mii-m marad mert azt nem engedi letörölni, de azt nehezen tudná bármi csúnya dologra használni szóval maradhat
-
válasz
Sirandrish #6297 üzenetére
Nem kell magyarázkodni, ez nem a rossz tanuló felel topik
Amúgy én a Vitával vagyok így, megvettem, végigjátszottam rajta a Tearaway-t (ami elsőrosban érdekelet) és nagyjából a LBP Vitát és a Lumines-t, és bár van még pár cím, ami érdekelne a gépre, de nem tudom mit csináljak. Az FF X egy min, 40+ órás játék, magamit ismerve sose fejezném ezt már be.
-
Sirandrish
legenda
Ez jó
Sajnos a Nintendo jelenleg egyik konzoljával sem elégíti ki az igényeimet. 3-5 játékért meg nem vagyok hajlandó tárolni 1-1 gépet
Majd WIIU-t azért természetesen szeretnék, de szigorúan mikor már emészthetőbb áron lesznek a használt játékok illetve lesz egyáltalán rá elég a számomra értékelhető címekből...és persze legalább 1 Zelda...de az nem baj ha 2 -
válasz
Sirandrish #6295 üzenetére
Itt egyedül te adod el a 3DS-ed, mi ezt nem tudhatjuk
-
Sirandrish
legenda
Elkelt a drágaszág
Most már tényleg érdekelne hogy mit kéne törölnöm hogy ne férjenek hozzá az accomhoz? -
válasz
Sirandrish #6292 üzenetére
Alt Gr + j
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish #6290 üzenetére
azért két csúnya műanyaggal is meg lehetne tolni a cipőit mit gondolsz?
-
boost
addikt
válasz
Sirandrish #6288 üzenetére
szééép, csak a sárga
pisiállvány hiányzik a lába alól, és mehetne amiibo-nakPont ma reggel toltam egy kis WW-t, míg aludt a család. Ez is nagyon kedves kis játék. Kár, hogy nincs időm rendesen leülni ezzel játszani.
-
-
ViharVadász
őstag
válasz
PandaMonium #6285 üzenetére
Értem köszönöm, a hivatalos oldal alapján ez Jack csatlakozóval csatlakozik, szóval írásod alapján nem lehet gond. Köszönöm a választ!
-
PandaMonium
őstag
válasz
ViharVadász #6284 üzenetére
Minden olyan füles/fejes ami jack-el csatlakozik működnie kell. Én egy Creative Aurvana Live! -al szoktam használni a 3DS-emet és tökéletesen működik.
-
ViharVadász
őstag
Szerintetek ez a fejhallgató jó lehet a 3DS konzolhoz is? [link] Bocsánat a hülye kérdésért, de sajnos az ilyen fejhallgatókkal, meg úgy az egész hangtechnikával kapcsolatban hihetetlen tudatlan vagyok.
Egyébként igen, látom, hogy 3DS kategóriába van a termék, de sok más boltban is beraknak olyan terméket, ami nem is ahhoz tartozik, emiatt vagyok bizonytalan.
-
Sirandrish
legenda
Egyébként mit és hol kell törölnöm hogy az accomhoz a következő tulaj ne férjen hozzá (nem mintha lenne rajta valami
) de a Zelda maradjon?
Bár gondolom a Zelda az SD-ről már nem tűnik el csak ha kifejezetten azt törlöm le. -
Sirandrish
legenda
válasz
PandaMonium #6281 üzenetére
Én is észrevettem és LOL de én is bemásztam mögé
Enyhe utalás a 3DS-es MM-re? -
PandaMonium
őstag
Annyit van szó már az ALBW-ről, hogy gondoltam megemlítem: Csak nekem tűnt föl, hogy Link házában ott van Majora maszkja? Furcsa volt már akkor is mikor először láttam a játékot mivel a Link to the Past-ban nincs ott, most pedig az új rész az ALBW után a Majora's Mask.
Még egy apróság. -
qper
tag
válasz
Sirandrish #6278 üzenetére
előtte még végigtolom a DS-es New Super Mario-t, vagy 6 éve játszottam végig azt is, jó lesz egy kis nosztalgiafaktor
utána jöhet a OOT
-
qper
tag
válasz
Sirandrish #6276 üzenetére
tényleg nem volt bonyolult, bár a végén már nagyon kezdtem unni a gyűjtögetést, egy-két darab megszívatott rendesen, de 78-ról kb. háromnegyed óra alatt felugrott százra a mutató.
legyakom a főbosst, aztán elég is lesz egy darabig a LBW-ből
-
qper
tag
válasz
Sirandrish #6274 üzenetére
á dehogy, az már nekem túl sok volt.
viszont a maimaiokból tegnap gyorsan meg lett a 100
-
qper
tag
válasz
Sirandrish #6272 üzenetére
akkor mindent összegyűjtök a főboss előtt
Lassa 30 órát toltam bele, de nem tudom megunni, nagyon megszerettem ezt a Zeldát is, bár nekem az örök etalon a Wind Waker marad
-
qper
tag
válasz
Sirandrish #6270 üzenetére
grat! az szép
hány órád van benne? minden más 100%?
De a végefőcím után is tovább gyűjtögethetek?
-
qper
tag
Zelda LBW-ben a főboss legyakása után game over van, vagy gyűjtögethetem a maimai-okat kedvemre?
Btw: kinek van meg mind a 100? 79 után kezd fogyni a lelkesedésem
-
ViharVadász
őstag
válasz
PandaMonium #6267 üzenetére
Magyarországra nem. Maximum úgy, ha van kint Angliában egy ismerős aki átveszi a csomagot, ő meg átküldi Magyarországra.
-
PandaMonium
őstag
válasz
ViharVadász #6266 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy Magyarországra nem is szállítanak, vagy tévedek? A digitális tartalmaik meg max. témák vagy hátterek úgyhogy azon senki nem bukik nagyot ha kihagyja.
-
PierNight
aktív tag
válasz
ViharVadász #6221 üzenetére
Köszönöm az infót!
A monster hunter vagy a kirby érdekelne de a pokemonokat egyáltalán nem tervezem, hogy megvenném..esetleg a super smash brost emiatt az akció miatt.
De időközben kaptam egy ajánlatot, hogy adjam el a 2ds kódját, ebből nekem nem származna semmifél hátrányom a későbbiekben ugye? -
qper
tag
válasz
Sirandrish #6259 üzenetére
Köszi, élek a segítséggel
Végigtolom a lbw-t, kis pihi zeldából, aztán újra nekiugrok az OOT-nak.
-
boost
addikt
válasz
Sirandrish #6261 üzenetére
-
BulletBill27
aktív tag
Pont a minap volt szó a Pokémonról, itt egy új videó
The Delta Episode, tele legendás Pokémonokkal, Mega Rayquaza vs Deoxys. Annyira epikus, hogy menten magamhoz nyúlok. Azért remélem nem fizetős DLC lesz. -
boost
addikt
válasz
Sirandrish #6259 üzenetére
Egy OOT-t nekem is újra be kéne szerezni... meg egy csomó időt
-
Sirandrish
legenda
Nekem sem volt...és az OOT konkrétan a kedvenc játékom. Kb évente végig viszem, ma már szinte csukott szemmel. De ettől függetlenül nekem bejött a LBW féle "szabadság"
Egyébként ha újrakezded..bármikor. Csak írj..akár privátban is vagy a Zelda játékok topikba..nagyon szívesen segítek ha elakadnál.
-
qper
tag
válasz
Sirandrish #6256 üzenetére
Nekem eddig nem volt problémám az egy helyes iránnyal, egyedül a Zelda OOT-ben sincs fogalmam sosem, hogy most mikor mit kellene csinálni, melyik időben
Nehézre sikeredett nekem, egy kicsi kényelmessé tettek az utóbbi évtizedek játékai
Egy hónapja félbehagytam, muszáj lesz újrakezdenem.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Szoktam nézegetni a japán Amazont, az új 3DS LL gépekből elég gyakran fogy le a készlet. Általában az a modell van elöl a listában, amelyiket éppen kapni, de most speciel egyik sincs.
Valószínűleg ezért nem reszkírozzák egyelőre a nyugati piacot, mert a jelek szerint a belső keresletet is csak ímmel-ámmal képesek kielégíteni. Kíváncsi vagyok, mikor futtatják ki teljesen az eddigi modelleket, mert hivatalos forrásból erről még nem hallottam semmit.
-
boost
addikt
válasz
PandaMonium #6250 üzenetére
Nekem pont ezek az újítások nagyon tetszettek. Így csináltak "openworld" zeldát egy alapvetően szekvenciális játékból. Zseniális.
-
qper
tag
Szerintetek elbírna a 3DS hardver egy Wind Waker átiratot? Bármennyiért adnák, én tuti vevő lennék rá . :-)
-
qper
tag
válasz
Nem volt szerencsém a Lin to the past-hoz, de a LBW nekem speciel nagyon bejön
A nehézsége nekem jól van belőve, a fast travel opció egyáltalán nem zavar, de a régiekben is ott volt azért Epona.
A Ravió féle kikölcsönzöm/megvásárolom a fegyókat dolog nekem sem tetszik, remélem a jövőben nem csinálnak Nintyék ebből divatot.
-
ayo
veterán
válasz
"Sajnos ettől függetlenül azt kell mondjam, hogy majdnem minden változtatás negatív a Link to the Past-hez képes"
ezt adom én is plusz annyi hogy sajnálom hogy nem a 16-bites link to the past grafikát vették alapul és tolták volna meg mai szemmel, az tuti menőbb lett volna
-
PandaMonium
őstag
Én pont most nyomom a Link Between Worlds-öt és a világon és az itemeken kívül nem sok minden lett átemelve. A dungeon-ek és a boss-ok mind újak, a történet is változott a grafika meg nem csak simán fel lett javítva hanem egy 2D-ről 3D-re váltás történt, úgyhogy nem mondanám, hogy egyszerű remake.
Sajnos ettől függetlenül azt kell mondjam, hogy majdnem minden változtatás negatív a Link to the Past-hez képest, legalább is fele annyira sem tudom élvezni mint anno a másikat. Pont az volt a legnagyobb durranás az LTTP-ben, hogy szép lassan összegyűjtögette az ember az itemeket amiket aztán később arra tudott használni, hogy újabb helyeket érjen el. Most már szinte nem is számít milyen sorrendbe mész hova, minden itemet az első órában hozzád vágnak és csinálj amit akarsz. A "fast travel" és a hand-holding is elég nagy könnyítés az elődhöz képest.
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6247 üzenetére
felőlem gondold teljesen új játéknak, de azért told végig egyszer a kettőt egymás után és lehet hogy lesz egy fura érzésed...
(#6248) Sirandrish: teljesen egyetértek veled, kb ezt írtam feljebb is
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #6247 üzenetére
Szerintem valamilyen szinten mindkettőtöknek igaza van.
Hiszen valóban rengeteget merít a Link to the Pastból, viszont messze nem egy "egyszerű" remake mint pl az Ocarina.Szóval ne...ne vesszetek össze
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6244 üzenetére
új játéknak semmikép nem hívnám, mivel túl sok azonosságot tartalmaz, inkább csak egy újragondolását a régi résznek, de szerintem ha szeretnéd megérted az előző posztomat is
-
Sirandrish
legenda
válasz
Dr.F.E.R.I. #6242 üzenetére
Hát akkor tuti erre. Vagyis gondolom.
Csak azért érdeklődtem mert valaki mostanság mondta hogy lesz még Zelda 3DS-re, de akkor valszeg tényleg a Majora lesz az
-
ayo
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6242 üzenetére
szerintem se lesz több, amúgy igazából mindegyik remake volt csak az egyikkel (between worlds) többet foglalkoztak szóval igazán jöhetne egy teljesen új rész is a végére...
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Sirandrish #6241 üzenetére
Vagy erre, vagy a Link between worlds-re. Egy felülnézetes és egy 3D rész után most nem hiszem, hogy jönne újabb. Talán majd a generáció vége táján még valami.
-
Sirandrish
legenda
Egyébként volt régebben szó arról hogy 3DSre fog még jönni Zelda. A Majora lenne az? Tehát kifejezetten 3DS-re fejlesztett cucc is lesz vagy erre a Remakera gondoltak?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish #6238 üzenetére
Ha nem írnál olyat, amit a személyem elleni támadásnak vélhetek (ha csak vicceskedve is, de a zsebemben turkáltál, ezt még az anyámbak se tűröm el), máris meg lenne előzve minden "nem állok mostantól veled szóba" ovis durcizást.
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
RangerFox #6237 üzenetére
Köszi, de itt se írják. Kyogre, Groudon, Latias, Latios ugye nyilvánvaló. Ami engem érdekel a többi legendás, amit már bemutatott hivatalosan is a Nintendo. (Lugia, Ho-Oh, Dialga Palkia, Reshiram, Zekrom) Persze nem életbevágó, mert Diance-t leszámítva megvan mind, de akkor is jó lenne tudni.
Mellesleg kíváncsi vagyok, hogy mi történt a legendás gólemekkel (Regirock, Regice, Registeel) róluk még nem derült ki semmi.
-
Sirandrish
legenda
-
RangerFox
veterán
válasz
BulletBill27 #6235 üzenetére
Miért ne lehetne tudni?Errenézelődj!
-
ViharVadász
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6234 üzenetére
Azt hiszem egyszer kipróbálom, függetlenül köszi a választ!
Szerk.: Mario Kart 7-nél jelzik, hogy van lehetőség eShop kódot is rendelni, szóval tuti lehet így is. Ez esetben 2x is köszi az oldal bemutatását.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
ViharVadász #6232 üzenetére
Nyilván eshop kód lehet, de én még sosem vettem.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish #6229 üzenetére
Úgy gondolom, hogy arra költöm el a munkával megkeresett pénzem, amire úri kedvem tartja...
-
ViharVadász
őstag
válasz
Dr.F.E.R.I. #6231 üzenetére
Nem ismertem eddig ezt az oldalt, de tetszik, köszi a bemutatását.
A 3DS játékoknál egyébként a Download opció eShop kódot ad, azt nem tudni?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
RangerFox #6230 üzenetére
10 fonttal fog csak többe kerülni a sima változatnál, szóval nagy hozzáadott értéket nyilván nem fog prezentálni. Inkább egyfajta eye-candy kategória a csomag, mint komoly gyűjteménybe való.
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6227 üzenetére
Ez azért nagyban függ attól, hogy mennyi lesz az árkülönbözet a sima és a gyűjtői kiadás között. Itt van a Pokémon gyűjtői kiadása, van ahol 16k-ért árulják és van ahol 12k-ért. Úgy meg csak 1000Ft az árkülönbözet (posta) a sima kiadás között. Nekem annyit megér, ahhoz meg jár olyan kis csúnyácska műanyag figura is. Mondjuk ez a Zelda kicsit "Prémiumabb" kategóriásnak tűnik. Amúgy annyira nem vagyok oda a fémekért (bár a kommentjeimből ezt lehet levonni), pár darab fémdobozos játékom van, valójában engem a szobrok érdekelnek.
Az meg sajnos ehhez nem fog járni...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #6225 üzenetére
Akkor megveszem azt meg digitálisan a japánt (aztán max. beújítok egy 2DS-t).
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
RangerFox #6226 üzenetére
Tudom, hogy te bele vagy buzulva a fémdobozokba, de sokat nem tesznek hozzá a játék értékéhez. Poszterekre meg anno még légpuskával lövöldöztünk, az sem volt annyira prémium kategóriás cucc. Amit személy szerint igazán értékelni tudok, az egy igényes(!) artbook, vagy egy hogyan készült DVD, a többi cucc inkább giccses, mint értékes a szememben.
-
RangerFox
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #6225 üzenetére
Nem nagy szám? Már maga a Steelbook megér egy misét, és még ott van a poszter. Zeldás poszter a szobám falára? Kell! *.* Bár én is el tudtam volna viselni egy kis szobrocskát vagy valamit még a csomag mellé...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #6223 üzenetére
Hajoljon ketté a gépem, ha nem szerzem meg a gyűjtő verziót... mindjárt körbeérdeklődök, hogy mostanság megy-e ki valaki.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Aonuma írt egy rövid posztot a Miiverse-re, állítása szerint már 2011 óta dolgoznak a Majora's mask felújításán. Ami még érdekesebb, hogy sokat dolgoztak a játékmeneten, ami szerinte sokkal simább, mint az eredeti játékban volt. Azt, hogy pontosan mely részeibe nyúltak bele a játéknak, egyelőre nem részletezte.
-
ViharVadász
őstag
válasz
PierNight #6220 üzenetére
Most is van jelenleg egy ilyen akció, Winter Promo néven. Beregisztrálod az új 2DS/3DS/3DS XL konzolt, és ha mellé beregisztrálod a Super Smash Bros. for 3DS-t vagy az új Pokémon játékok egyikét ami novemberben jön ki, akkor választhatsz egy játékot.
Egy link hozzá.
-
PierNight
aktív tag
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #6214 üzenetére
Még nem haladtam vele (nem igazán tudok időt szakítani mostanság a negyed órás, gondolkodós, halálozások miatt többször nekifutós misszióknak - a holtidőkben inkább Smash Bros.), de már most levett a lábamról - harcrendszer tetszik, sztori tetszik, rendben van az egész - egy pillanatig se bánom a 11k-t a digitális verzióért.
@ldave: a lépésszámláló naponta nullázza magát? Momentán 6500-nál jár, kíváncsi lennék, mennyi lenne, ha meló idejére is a zsebembe csúsztatnám...
-
-
PierNight
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy 2ds-t, ez az első nintendo konzolom.Gondoltam kezdésnek ill kipróbálásra ez tökéletesen megteszi.
Ha valaki akar friend kódot cserélni nyugodtan írjon rám
Egy gyors kérdésem lenne, ma nálam volt sleep módban egész nap, 10e lépést tettem meg és volt egy streetpassom isA lépések illetve a coins mire jó? miért gyűjtjük?
Super mario bros 2-vel játszom jelenleg, jó lenne valakivel multiban kipróbálni. -
PandaMonium
őstag
válasz
SzDavid99 #6207 üzenetére
Super Smash Bros 4. Mindig is a fighting game-ek voltak a kedvenceim, Street Fighter 4-et közel 4,5 éve nyomom, ez idő alatt laza 1500+ órát gyűjtöttem be benne. Mostanság nincs sok időm játszani mert végzős vagyok + sok a meló de 1 hét alatt Smash Bros-ba is belement 24 óra.
Következő játék a Pokemon Omega Ruby lesz, de az Animal Crossing New Leaf-en és a Fantasy Life-on is nagyon gondolkodom. -
SzDavid99
tag
válasz
ViharVadász #6211 üzenetére
Pont ugyanígy vagyok én is. Bár eddig nem sok címet próbáltam ki.
A Nintendo is kint lesz a PlayIT-en, a standjuknál pedig egy csomó, jövőre megjelenő játékot is ki lehet majd próbálni. Ti ki fogtok látogatni?
-
válasz
SzDavid99 #6207 üzenetére
Hát a Shin Megami 4 biztos nem lesz kedvenc. Egyik főellenség alatt kapsz egy segítőtársat, mert tényleg nehéz a csata, erre az ellen az első körben egy kritikus sebzéssel megöli. Bumm... Komolyan, az ilyen fajta nehezítési mechanikáktól már rosszul vagyok. Bravely harcrendszerre sokkal jobb ilyen szempontból, ott van lehetőség védekezésre, ha tudom, hogy valami erős képességet fog az ellen használni. Itt meg nincs (legalábbis a játék elején még nincs meg a megszokott Rakukoja varázs és társai).
-
SzDavid99
tag
Pörgessük fel egy kicsit a topicot!
Melyik a kedvenc játékotok 3DS-re? Melyik lesz a következő amit beszereztek?
-
raggg
senior tag
Srácok, ocarina of time-ot honnan lehetne beszerezni dobozosan? :$ Nem találok sehol...
-
ViharVadász
őstag
Ha esetleg valaki Super Smash Bros. for 3DS játékot szeretne venni, és van szlovákiai lakosú ismerőse, akkor most nagyon jó áron be lehet szerezni, csak 21 €. Teljesen új, bontatlan.
[link]
-
ViharVadász
őstag
válasz
SzDavid99 #6200 üzenetére
Eddig én mindig a Mario Kart 7 játékot terveztem következőnek, de valahogy jött mindig más játék.
De most már elhatároztam, hogy a következő tuti a Mario Kart lesz.
A Super Mario 3D Land játékot is nagyon tudom ajánlani, én már 53 órát játszottam vele de nem tudom megunni!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest