Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
ami kijön játék az 2ds és 3ds kompatibilis, a new 3ds óta pedig 1 játék van ami csak arra jó és ez a jövőben is minimális lesz.
new 3ds szerintem minden szempontból jobb, sima 3ds-nek a zsanérja szarabb pl. meg egy két dolog, de nekem pl azzal se volt gondom, de lehet csak mázlim volt
(#8268) Dr.F.E.R.I.: ez szerencsére az újnál már fixálva van
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Ez a gyenge pontja, legalábbis az XL-nek.
-
-
ayo
veterán
nincs olyan hogy csak 2ds-re. ami 2ds, az 3ds-en is jó
meg kell nézni hogy támogatja-e download play-t és ha igen akkor win
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A játékból két példány kell, bár van néhány olyan is, amiből egy is elég. Ezeknél egyvalaki beteszi a gépébe, a többiek pedig a saját gépükön letölthetik a multis részét és tolhatják is (download play a neve ennek a lehetőségnek). A gép modellje nem számít, csak 3DS (vagy 2DS) legyen, mindegy hogy melyik változata.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Attól függ inkább, mik a vállalat tervei. Jelenleg egyetlen komolyabb játék van, ami az új gépet igényli, de a napokban olvastam egy cikket, miszerint a 3DS-re még legalább 2-3 évig jönni fognak új játékok. Ha ezek közt lesznek komolyabb exkluzív darabok, akkor mindenképp megéri, jelenleg inkább csak a jobb specifikációk szólnak az Új sorozat mellett. Főleg a stabil 3D és a nagyobb sebesség ilyen. Jelenleg azt mondom, hogy a régiek is vállalhatóak, csak hát sosem tudni, mit hoz a jövő.
Szerk: nekem van régi XL és normál méretű Új gépem is. Részben megszokás, részben játékok kérdése a dolog. Vannak játékok, amik túl kicsi objektumokkal dolgoznak, azokra jobb az XL. Egyébként a normál is jó, de csak az Új szériánál, a régi normál gép kijelzője nagyon apró.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
moli.hu
őstag
emulatorok leteznek, de altalaban (mint mindenhol) csak 2 generacioval elotthoz elegendo a gep teljesitmenye. igaz, emulacioval futnak gba jatekok, de kozel sem mind. ha dslite-ot veszel, nativan futtathatoak a gba jatekok is, szinte mind (hardverproblemak miatt nehany nem). a gba jatekokhoz en a profilomban irt megoldast hasznalom.
-
Hát először is nézz meg youtube-on pár ds játék videót és döntsd el, hogy tetszik-e egyáltalán neked. A ds-t nagyrészt teljesen más stílusú játékok tartoznak a legjobbak közé mint az általad eddig használt psp-n.
Nekem DSi-m van, ezt ajánlom, fentebb elég jól össze van foglalva miben más mint a lite.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest