Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
renji00
aktív tag
Közben nekem is megjött a 2D, viszont a sok N3DS között elég olcsónak érzem magam.
Nézegettem neten hogy játékok nem igazán vannak a használt piacon. A boltokban meg a több éves játékok árai is a fellegekben járnak , vagy egyáltalán nem is szerezhetőek be.
Első körben Tales of The Abyss (a fő indok hogy megvettem a gépet) érdekel, szinte nem is kapható sehol. Egyedül egy boltban van raktáron 10 ezer magyar pénzért. Ezen felül Bravely Default , Fire Emblem érdekel fokozottan. Ezekről a játékokról tud valaki "jóárasított" verziót?Illetve mivel ez az első Nintendo konzolom a fekete-fehér gameboy óta, ami még most is tökéletes állapotban üzemel, kérnék egy listát a veteránoktól , illetve a jártasabbaktól hogy milyen korábbi játékok pótolhatóak és ajánlottak régebbi konzolokról és a 3ds felhozatal közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest