Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz Sped #17598 üzenetére

Tanacs, ami nekem so-so mukodott... De lovoldozni azert meg mindig eger-billzettel lovoldozok szivesen, de mostmar nem vagyok teljesen remenytelen kontival sem:

- Jatssz vegig valami jobb sztori jatekot, ahol azert kell kezelni a kontit, de nem azon van a hangsuly/stressz. Erosen ajanlom a Detroit: Become Human-t.

- Astro! Ott van a gepen ingyen. Hatalmas hiba kihagyni, nagyon fun kis jatek, garantaltan vegig vigyorogni fogsz, es kepes arra, hogy belevigye a kezedbe a kontrollert ugy, hogy nem orit meg, aztan megis 20-30 ora utan onnan, hogy nem tudsz raugrani semmire, el tud vinni odaig, hogy vegig tudod nyomni elfogadhato szinten a speedrun palyak egyszerubbjeit. :D
    Ha meg nagyon megtetszik neked, ott az uj jatek is, ami mar nem csak techdemo, hanem egy nagyobb hangvetelu, teljes jatek, es ha lehet, meg jobb is, mint a PlayRoom.

- Ha ez megvan, terj vissza a Dead Space-hez, ezerszer konnyebb dolgod lesz. Nem leszel noscope 360 teabag deathmachine 5000, de legalabb elvezheto lesz.

A fenti modszerben az a jo, hogy ugy szokod meg a kontrollert, hogy kozben nem iktatod ki az agykerged feluleti reszeit. :DDD :K

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák