Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Tanacs, ami nekem so-so mukodott... De lovoldozni azert meg mindig eger-billzettel lovoldozok szivesen, de mostmar nem vagyok teljesen remenytelen kontival sem:
- Jatssz vegig valami jobb sztori jatekot, ahol azert kell kezelni a kontit, de nem azon van a hangsuly/stressz. Erosen ajanlom a Detroit: Become Human-t.
- Astro! Ott van a gepen ingyen. Hatalmas hiba kihagyni, nagyon fun kis jatek, garantaltan vegig vigyorogni fogsz, es kepes arra, hogy belevigye a kezedbe a kontrollert ugy, hogy nem orit meg, aztan megis 20-30 ora utan onnan, hogy nem tudsz raugrani semmire, el tud vinni odaig, hogy vegig tudod nyomni elfogadhato szinten a speedrun palyak egyszerubbjeit.
Ha meg nagyon megtetszik neked, ott az uj jatek is, ami mar nem csak techdemo, hanem egy nagyobb hangvetelu, teljes jatek, es ha lehet, meg jobb is, mint a PlayRoom.- Ha ez megvan, terj vissza a Dead Space-hez, ezerszer konnyebb dolgod lesz. Nem leszel noscope 360 teabag deathmachine 5000, de legalabb elvezheto lesz.
A fenti modszerben az a jo, hogy ugy szokod meg a kontrollert, hogy kozben nem iktatod ki az agykerged feluleti reszeit.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest