Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Kellett egy fél év.
Open World TPS-ek nagyjából szépen lassan megtanítanak.
Azok ugyebár annyira nem nehezek, meg sokszor van közeltámadással együtt mindenféle skill és eszköz.
HZD nekem erre nagyon jó volt, végére már Hard-on nyomtam, akkor toltam sokat az Odyssey-vel is, Days Gone.
De egyébként sok játék van a mai napig ahol nem megy, Resi4-el pl megkínlódtam legutóbb, vagy ott direkt ilyen nem tudom.Pont tegnap nyomtam a Last of us1ben azt a részt ahol fejjel lefelé kell lövöldözni és ott legelőször le kellett vennem easyre, de most simán meglett.
Sok játékkal belejon az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest