Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
válasz
pècsimunkás #710 üzenetére
Szuper, új autónal elég csak HSN, TSN és a címem a szerzödés kötéshez?
-
Flashback
addikt
ADAC mint autósbiztosítás jó lehet? Vollkasko-t keresek éppen...
-
Flashback
addikt
Költöztünk.
Ahogy emlékszem az autó papírjai tartalmazza a címet, gondolom ezt át kell íratni.
Milyen néven keressem az online idöpont foglalásban? -
Flashback
addikt
Mi akkor a teendö hogyha a Német országban jegyzett autómat megvenné a magyar barátom?
Persze a biztosításomat majd átvinném az új autóra. De magyarországra elviheti az én rendszámommal? Aztän ha megvan a magyar rendszäm én elhozom töle és leadom a német rendszäm tábläkat? Mi ennek a menete? -
Flashback
addikt
válasz
pècsimunkás #675 üzenetére
Szoktak is. De elég egy apró baleset, a papírozás, ügyintézés rémálom lesz.
Amúgy a németeknél mi a baleset esetén a teendő? Itt is van valami formanyomtatvány amit ki kell tölteni?
-
Flashback
addikt
válasz
dangerzone #664 üzenetére
A jogsit lehet németesítettni, de mivel nem kötelezö ezért biztos furán fognak rádnézni miért is csinálod.
Az autót hivatalosan 6-12hónap után át kell vinned. Régiónként változik. Èn majdnem 3évig húztam (mondjuk Covid alatt inkább állt az autó) de végül megléptem. Beleszaladsz egy ellenörzésbe és akkor kamatostul behajtják. Volt rá példa a környékünkön. De valaki 6évig is használja így a kocsiját....
Az egyetlen elönye hogy ilyenkor a müszakit (TÜV) is meg tudod csinálni helyben.
CEC papír legyen az autóhoz mikor a TÜV-re mész! Ha nincs ilyened írj a márkaképviseletnek. Nekem a Toyota ingyen adott. -
Flashback
addikt
Németországban ingatlanosnak kell lenni.
-
Flashback
addikt
válasz
pècsimunkás #661 üzenetére
Próbálj meg az ügyfélkapun belépni. De lehet hogy tényleg szükséges lessz hozzá digis net.
-
Flashback
addikt
válasz
pècsimunkás #658 üzenetére
A leírás alapján mennie kellene...
-
Flashback
addikt
válasz
pècsimunkás #653 üzenetére
Digit TV-nek is van online stream platformja. Néha, néha az F1 miatt kapcsoljuk be.
Regiszträció menete: Ha DigiTV elöfizetö vagy akkor be kell lépni az ügyfélkapu fiókodba ott létre kell hozni egy DigiTV felhasználót. Majd ezzel a fentebb linkekelt oldalon be tudsz lépni.Az LG-tvnk böngészöjéböl rögtön megy így semmiféle külsö eszköz nem kell hozzá így.
-
Flashback
addikt
válasz
pècsimunkás #642 üzenetére
Ne is mond ma fizettem be. Hozzädobtak 8eurt...
Pedig óriasi plusz bevételük van... -
Flashback
addikt
Sziasztok,
Ùgy tünik költözünk a szomszédos épületbe és ilyenkor minden közmüvet le kell íratni a nevemröl majd az új helyre ráíratni.
Van ennek valami egyszerü módja vagy egyesével levelezgetnem kell mindenkivel?A vonalas internet elöfiztésünket is vinném. A T-Komnál vagyunk. Milyen néven keressem a weblapon az átjeletkezési formot? Valaki csinált már ilyet?
Köszönöm
dangerzone: Èn is náluk vagyok. Ha van idöd menj be a legközelebbi irodájukba és mond el mi a szitu. Nekem mindig segítettek rögtön. Ha nincs rá idöd akkor a webes platformon kérdezzd meg.
-
Flashback
addikt
válasz
dangerzone #414 üzenetére
Mi ULM környékén vagyunk. Cirka 1 óra.
-
Flashback
addikt
Egészségbiztosítás téma:
TK-Techniker Krankenkasse -el van valakinek tapasztalata?
jazzkifli: Az elég meggyőző! Kösz!
-
Flashback
addikt
Kocsi adó kalkulátor van? Stuttgarthoz úgy tűnik Euro6 fog kelleni. Így cserés lesz a kocsi is.
-
Flashback
addikt
Ha kint elkezdek dolgozni itt Magyarországon mit kell elintézni hogy a TB fizetés hiánya ne legyen gond?
-
Flashback
addikt
Sziasztok,
Úgy tűnik németben folytatjuk tovább. Van valami olyan mobil szolgáltató ahol lehet prepaidről upgradelni előfizetésre úgy hogy a szám megmarad? Vagy ez meg mindenhol?
Mert van három hónap próbaidőm és addig nem ugranék bele egy 12-24 hónapos szerződésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth-headsetekről általában
- Gyúrósok ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- NBA és kosárlabda topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- Szinte új - LG UltraGear 27GQ50F-B Monitor 165 HZ FHD 1 MS
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Eladó/cserélhető új, bontatlan, aktiválatlan Apple Watch S10, 46mm, GPS, fekete, 1 év Apple gari
- Apple Watch Series 8 41MM Cellular+GPS Silver (Telekom Garancia 2025.12.19)
- Caudabe Sheath iPhone 15 Pro magsafe tok
- Hp Elitebook 850 G7 / több darab / áfás számla!
- AMD Ryzen 5 5600G 6-Core 4.4GHz AM4 Box - Számla & 24 hónap garancia
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest