- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
- Path of Exile (ARPG)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
senior tag
A vga lehet a ludas, ha garis a kártyád akkor vissza gariba, mond is meg hogy nem működik a gépedben.
A lényeg úgyis kipróbálják a boltban, ha korrektek akkor kiderül hogy vga a ludas.(#32920) Bonyhi Edő
A géped 1 évig tökéletesen működött ugyanez a konfigod.
Az ssd lehetséges hogy hardveresen hibás?
A lényeg ha van lehetőséged is rá egy pendriv-al Hiren's.BootCD-t futassál tesztelni a gépedet.[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
Itt vagyok és gondolkodtam a gondodon.
A tápod elég a gépednek ez biztos.
A tápod tényleg jó és IGP-s alaplapi vga-ról, "megaszondtam" jól működik a géped, ez a fontos a számodra.
A lényeg: Msi gtx 1070 gaming x vga kártyának kettő segéd-tápcsatlakozója is van és mind a kettőt csatlakoztattad?
Az érintkezési hiba is lehetséges.....
1.) Fontos a géped tápja ne legyen áram alatt, konnektorból 220-ból tápkábelt is kihúzni és várni k.b.30-másodpercet is.
2.) Ezután próbáld óvatosan megmozgatni a tápdugókat és ezután betenni a vga kártyát és segédtápokat is csatlakoztatni.
3.) Ha mindent jó és helyén is van és mégsem indulna el a géped, vga csere vagy másik gépben kipróbálni hogy ott jól működik-e?Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
Az Msi gtx 1070 gaming x tdp-t nem néztem de komoly táp igénye is lehet.
Rámértél a műszerrel, hogy csináltad a mérést, tápot kivetted a gépedből?
Beidézném mert nem értem pontosan, "Egyébként IGP-vel meg működik a kártya.", alaplapi vga-ról beszélsz?
Bocss de az ujj összes hardvereket nem ismerhetem, más platformon dolgozom.
Kimaradt majdnem, milyen tápot használsz?[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- VPN topic
- NBA és kosárlabda topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-6500 CPU, 8GB DDR4,512GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest