-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz Mr.Rain #9655 üzenetére
Van aki procik lábainak javításával foglalkozik itt a ph-n is ha jól rémlik.Amúgy sajnos ott mikronok is számítanak nehéz visszahajtani úgy hogy tuti érintkezzen,nagyon hajtogatni se érdemes mert eltörik.Sajnos olyat is tapasztaltam hogy nem érintkezett a proci egy ilyen művelet után és tönkrement,bár ez füsttel jár nem hiszem hogy ne vetted volna észre.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Mr.Rain #9652 üzenetére
típustól függően a proci lábai vagy az alaplapon lévő tüskékböl elhajlott pár db valószínűleg.
szelesjanos
Ez a müködött valamikor szöveget már ismerem,sajnos ami hónapokig áll a polcon az nem biztos hogy müködik.Első körbe csak szereznék próbának egy másikat.[ Szerkesztve ]
-
BURN28
tag
válasz Mr.Rain #9416 üzenetére
Szia!
Nekem az a véleményem,hogy azok a magok ezekben a procikban nem véletlen lettek letiltva,gondolom lehet valami oka,hogy nem phenom x4 ként adták ki,szerintem állítsd vissza 3 magosra,és nézd meg,hogy úgy csinál-e ilyet.Mellesleg a gyári hűtő ami jár az amdkhez,az szörnyű én kitakarítottam meg minden,de még úgy is elnyomta a porszívó hangját,és melegedett is .Memória órajele mindegy,1066-on is el kellene mennie.Talán az alaplap nem a kellő feszt adta hozzá,nézd meg mennyit ad,és egy kicsit emelhetsz rajta.Egyébként az,hogy a resi oldja csak meg az arra utal,hogy nem hiányzott neki a 4 magosítás ,mert aki 4 magosított annak volt,hogy csak sokadik újraindításra indult el a 4. mag.Lehet,hogy ha a gyári légkavarót lecserélnéd,akkor működne a dolog(+magfeszültséggel).[ Szerkesztve ]
http://kaphatoittkave.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- Gamer Gép - Gigabyte H110, Intel i3 7100, 8GB DDR4, RX 580 8GB, 120GB M.2 SSD, 1TB HDD, 580W
- Lenovo IdeaCentre 5 17IAB7 Gaming PC Intel Core i5-12400F, 16GB DDR4, 512GB M.2SSD GeForce 3060 12GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest