Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
válasz tutuhawer #14073 üzenetére
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Tutu : evagyo tünve a world nevü játékbul ! Na gyere gyorsujunk egyyet , hadlássam mit felejtetté ?
visszatérve az előttem válaszolók kérdéseire , nincs csetfal , ami annakidején össztartotta a bandát mint a rajzszög , másik , ki a búbánatos tökömmel nyomjak gruppe , mikor senki sincs fenn a baráti listámon , mert ojjanok : mint a fehér holló . ( mennék én szivesen) , de könyörgöm nincs kivel ?
Mikor tett fel valaki az emult 3 hónapban festési kompozicijó szerü , kitünő dicséretü festést a kocsijárul ????
(ragzás az jó megy) ? ,irni nemtudok , timeg tanújatok meg olvasni (ennnyi)...má nemszokásom köszönni mindhárom profilommal : mert van ojjan tuskó(tisztelet a kivételnek-akinek neminge nemveszi magára), hogy köszönni sem tud : akko minek ? kérdem én ?
jaj a lényeg : ami kiveri a bisztositékot nállam-vagy egurul a gyóccerem : ot off memory , ?????
vagy a legtutibb , vissza se enged ? , erre agyyon má nekem valaki magyarázatot ? , server error code 7 ?sok kérdésre , vajon kapok e válaszokat ?
lényeg a lényeg én nyomnám , de SAJNOS ! .......
[ Szerkesztve ]
odébbb
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest