Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elite: Dangerous
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni, Vodától elhordozott feltöltőkártyás szám egyenlege jóváíratható valahogyan?
Köszönöm szépen!
z
-
z67
őstag
válasz Ezekiel Ston #33549 üzenetére
Nem csak mikro? Mert amihez eddig jutottam nano méretben, az mindig teli kártyában volt, nem voltak fokozatok.
-
z67
őstag
'A MobilNet L tarifacsomagok kizárólag a Vodafone Magyarország Zrt. által értékesített R208 MiFi készülékkel vehetőek igénybe, a csomag részeként biztosított SIM kártya más készülékkel nem használható.'
És a nano SIM kérdés? Magamnak kell kivágni? 2 évig nem akarok egy barkácsolt kártyát nyúzni.
Köszönöm!
-
z67
őstag
Olyan kérdésem lenne a szakértő urakhoz, hogy neten keresztül szeretnék rendelni MobilNet M csomagot, a kedvezmény miatt. Igényt tartok a mifi routerre, ugyanakkor nano SIM-et szeretnék, mert iPadben kívánom használni, a mifi csak tartalék lenne.Másik csomagnál láttam, hogy nem is lehet a routeren kívül másik eszközbe tenni, ez itt nem áll, ugye?
-
z67
őstag
Lehet volt már téma, ez esetben elnézést kérek.
Internet Easy opciom van. Ha erre rendelek egy 1 gigás kiegészítő adatforgalmat, annak letelte után mi történik? Lassul, nem lesz net, vagy a legrosszabb, bajtonkent fizetős lesz?
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Hetek óta ez írja a netinfo:
Jelenleg nem a Vodafone hálózatán szörfölsz.
MOL flottaban vagyok, egyedi alkuval. Tipp esetleg?
-
z67
őstag
-
z67
őstag
Valaki tudja ezt értelmezni nekem? Borzalmas egy katyvasz:
-
z67
őstag
válasz mukibuci #28808 üzenetére
Ez egy kicsit bonyi, van 200 + 200 percem, meg további 100 perc, forintban kiírva. Sajnos a 200 + 200 az 400-ként jelenik meg.
Ettől függetlenül, nagy munkával megcsináltam a Call Meter 3G-n egy viszonylag használható követést (eltekintve a nem ismert számhordozástól).
De itt a szándék hiányzik.
-
z67
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy minden Voda flotta más, így csak elvi szinten kérdezem, létezhet-e olyan lehetőség, hogy letiltsam a belefoglalt keret feletti beszélgetést?
Köszönöm!
zoltán
-
z67
őstag
válasz Viktor0610 #28207 üzenetére
És itt be is zárult a kör
-
z67
őstag
válasz Viktor0610 #28202 üzenetére
Hát ez van. Ami bosszantó, hogy az elutasítást is egy noreply címről küldik. Ugyanolyan pökhendi, szar brigád, mint a többi magyar mobilszolgáltató.
-
z67
őstag
válasz Viktor0610 #28200 üzenetére
Ne gondold, egy barátomnak kb. 5 alkalommal volt eddig hetekig szervizben a Sony J típusú hulladéka. Levelezett, egyedi elbírálást kért. A Telenor válasza, nekünk ez sokba kerülne, irány a szerviz.
-
z67
őstag
válasz mukibuci #27555 üzenetére
Miért akar egy wookie, egy 220 centis wookie az Endoron, 50 centis ewokok között élni? Ennek nincs értelme! De ami még fontosabb: ennek az egésznek mi köze a most tárgyalás alatt lévő ügyhöz? Semmi. Hölgyek és urak, ennek semmi köze az ügyhöz. Ennek nincs értelme. Nézzenek rám! Ügyvédként védek egy hatalmas kiadócéget, és Csubakkáról beszélek. Van ennek értelme? Hölgyek és urak, ennek semmi értelme. Az egésznek nincs értelme. Tehát emlékezniük kell, amikor majd vitázgatnak és döntögetnek az Emancipációs Kiáltványról: van értelme? Nincs. Hölgyek urak, úgymond esküdtszék! Ennek nincs értelme. Ha Csubakka az Endoron él, ítéljenek bűnöst. A védelem végzett.
-
-
z67
őstag
válasz kecskebégető #27367 üzenetére
Nem úgy kell nézni, segítheted a kedvenc szolgáltatódat talpon maradni, ezekben a nehéz időkben.
-
z67
őstag
válasz mukibuci #27101 üzenetére
Köszönöm szépen, rejtély megoldva! Mondjuk ilyen feltételek mellett eszem ágában nincs voipot hívni, főleg hogy a Note 2-ben minden külön program nélkül konfigurálható a Neophone, mint szolgáltató.
Valójában amúgy is csak tesztelgettem valamit, csak átment üzenetrögzítőre a hívás.[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
A 0621-es körzetnek mi most a tarifaja? Több száz percem van, megis megjelent egy 19 Ft-os tétel a netes felületen egy 1 mp-es hívásra.
-
z67
őstag
Olyan kérdésem lenne a hozzáértőkhöz, hogy ha a csomagom tartalmaz hálón belüli és hálón kívüli beszélgetést (amelyek a szerződés szerint nem keverednek, vagyis a hálón kívüli nem ketyeg, ha vodát hívok), szóval ez esetben hogy lehet ezt követni?
Jelenleg csak egy sort látok az online ügyfélszolgálaton: Lebeszélhető perceid. Ez egyben kezeli, összeadva? Mert akkor megint ott vagyok, ahol a part szakad. -
z67
őstag
Van otthon egy pár bontatlan Vitamax kártyám. Jól gondolom, hogy nem lehet netjegy kártyának használni? Nem akaródzik a semmire 3 ezer forintot kidobni. Tudom, hogy van benne egy hetijegy - arra nincs szükségem.
-
z67
őstag
Egyszerűen nem boldogulok ezzel a mocsok céggel. Augusztusban írásban, személyesen, visszaigazolva visszautasítottam a szerződésmódosítást.
Ennek ellenére - gondolom taktikai okokból - az egyik előfizetésemen keresztülvitték. Valószínűleg azért, hogy ha el is megyek az NMHH-hoz, akkor se legyen olyan könnyű lelépni.
Számtalanszor hívtam őket, számtalanszor hazudták, hogy hívnak a megoldással, persze semmi. A legtöbb, amit elértem, hogy ha megbeszéltem, hogy hívnak teszem azt 4 után, engem, akkor hívták a feleségem fél 12-kor.
Nem tudom mi a szart gondolnak magukról, de ezt végig fogom vinni, eddig csak a lustaságom és a kompromisszumkészségem okán nem jelentettem fel a céget. -
-
z67
őstag
Arra gondolok, amit írsz, hogy Te ugyan nem, de azért beszélhetünk róla. Meg mutass már olyat... (értsd, honnan veszed ezt a baromságot). Majd ezek után kérdezel tovább mástól, holott leírtam a választ. Kicsit olyan érzésem van, hogy a kasztok között itt nem lehet kommunikáció.
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
OK, de ha nem gond, nem veszem át a fölényeskedő stílusod:
Túl sok időm nincs most keresgélni, de hidd el, nem ők az egyetlenek, van aki ki sem írja, csak nem tudod hívni.
Mi alapján döntenek? Az alapján, hogy a zöld szám nem a távközlési szolgáltató jóvoltából ingyenes, vagyis a hívott állja a számlát. Ha állja.
-
z67
őstag
Tehát, ha android (nem privátban küldöm, hátha mást is érint)
Bemész a hívásba, menü gomb, hívás menüpont, majd letekersz és Internetes hívás beállításai, fiókok, és itt felveszed a regisztrált Nephone fiókodat. Kimenő hívást csak feltöltött egyenlegről tudsz indítani, ez minimum 1000 Ft, fél évig él és 5,20 bruttó a percdíj vezetékesre, kék, zöld, ingyenes.
Neophone-ról is írjak?
-
z67
őstag
válasz Midway #26541 üzenetére
Amit biztos megteszek, az az, hogy a banknál letiltom a csoportos beszedési megbízást, hogy legyen lehetőség interakcióra. Az NMHH szerint a reklamáló és a szerződésmódosítást megtagadó levél kíséretében, képviseleten fizessem be a havi számlár, a reklamáló levél legyen két példányos, az egyiken vegyék át. 30 napjuk van válaszolni, ha ez nem megfelelő nekem, akkor mehetek az NMHH-hoz. Csak azt lenne baromi jó tudni, hogy telefonáljak 2 hónapig. Büdös egy patkány cég, biztos keresztbe fognak tenni, hiszen az én pénzemmel játszanak, max visszaadják a végén. Gondolom húzzák majd az időt.
-
z67
őstag
Beszéltem megint a Vodafone-nal, olyan se kiköpni, se lenyelni helyzetbe került, de hogy mi lesz most, azt 1 óra alatt nem sikerült kideríteni. Sőt még azt sem, hogy most befizessem-e a következő számlát, vagy nem. Mert esetleg ha ügy lesz, akkor abba kapaszkodnak, hogy tartozom, ha viszont befizetem, akkor avval felül is írhatom a nemleges válaszom. Ami biztos, mostmár nekünk is látszik számlázandó összeg a netes felületen, de mivel az csak tájékoztató adat, mindenképpen meg kell várnom a számlát.
Ja, és azt tutira mondták többedszerre is, hogy a régiben biztos nem marad.
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Azt mondja a voda ma, hogy aki nem fogadta el a módosítást, annak majd felmond, de addig is, átállította egységesen a számlázást hálón belülire. Majd egyszer visszaadja a pénzt.
Mondom én, jó hogy szóltak, így egyből le is tiltom a beszedési lehetőségüket. Persze szerinte szimplán csak a képembe hazudott a csaj, ugyanis az online felület nem ír semmilyen plusz összeget az aktuális egyenlegben.
Bár ezt inkább a flottásba kellett volna tennem.
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
válasz God Vazzeg #26289 üzenetére
Na nem is kötekedésből mondtam
-
z67
őstag
válasz God Vazzeg #26287 üzenetére
Inkább a v2, az már 4G-t is tud:
És igen, lehet előre is választani, illetve automatikusra tenni.
Volt nálam egy pár napig, könnyen beállítható, ügyes kis router.
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
válasz Peethy #26165 üzenetére
Ezt kinyomtatod ráragasztod a kártyát és csak egy szike, meg egy vonalzó kell majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest