Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Maradtam a vodánál meggyőztek
Bementem a helyi üzletbe hogy felmondom. Hölgyike elkezdte intézni, ekkor telefon a kézbe és hív valakit, annak elmondja hogy van egy lemondása. Beszélnek még pár szót majd kezembe nyomja a telefont hogy beszélni akarnak velem. Valami speciális ügyintéző van vonal másik végén és kérdez pár dolgot, hogy miért akarom felmondani stb.
A végén mondja hogy van egy speciális ajánlata
XL nettet 5970Ft-ért (7490Ft a rendes) vagy
L nettet 4770Ft-ért (5490Ft a rendes)
megköthetem.Ugye a terv az volt hogy felmondás és Telekom 8GB 3500Ft(lassítás lehetősége mellet)
Elgondolkoztam hogy 1300Ft pluszért kapok +4GB nappalra és 100GB-ot éjszakára, de nagyon kell figyelni mert nincs lassítás, és ha nem tudom a Netinfo oldalon kikapcsolni a automatikus adat dolgot akkor az jól megszívathat.
Ez amúgy még majd harc tárgya lesz ha tényleg nem engedi letiltani mert olyan nincs hogy egy plusz szolgáltatás kötelező
És elfogadtam az ajánlatot L-es csomagra, maradok még 2évet(remélem a munkahelyem addig kitart), kaptam új 4G-s eszközt is(régi R206-os ment az apróra)
Azért írtam le ilyen részletesen hátha másnak is jól jön és ki tud csikarni ilyen kedvezményt
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest