Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCs88
aktív tag
Mivel múltkor itt sírtam, hogy mekkora kötsög a voda a céges telefonadóval kapcsolatban, úgy igazságos ha leírom az eredményt is:
Vállalkozói Fix 2700-as csomag, a kiegészítő havidíjra 100% kedvezményt adnak októbertől, marad a mp alapú számlázás, a lebeszélhetőség csak hálózaton belül marad, de ezt egyrészt a mostani ~1500Ft-os kiegészítő havidíj megszünése kompenzálja, másrészt kaptunk még havi 10 perc hálózaton kívüli percet is. Szóval visszavonok mindent, éljen a voda -
truefx
aktív tag
Nekem is valami gáz van az online üfsz-tal. Még ideiglenes jelszót is kértem, de azzal sem enged be...
-
-
rover45
őstag
Sziasztok, összetett kérdésem lenne
Van a családban 4 előfizetéses telefon. 3db Telenor és 1db T-Online.
A fenti 2 szolgáltatóból már elég rendesen kiábrándultam az évek alatt, így szeretnék váltani.
Milyen lehetőségem lenne, mind a 4 előfizetést átvinni a pirosakhoz, egy előfizetés alá?
Vagyis egy személy nevére, hó végén egy számlával.
Az internetforgalom a 4 telefonon összesen maximum 2-300 Mb/hó.
A kimenő hívások időtartama a 4 telefonon összesen maximum 6-8 óra/hó.
Kimenő sms-ek összesen 15-20 db/hó.Előre is nagyon köszönöm a válaszokat
-
csernak75
senior tag
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
R208-as mobilnetes modemhez létezik valami antenna amivel jobb lesz a jel erősség?
A sebességgel nincs gond.Nem az enyém a cucc.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
club1
veterán
válasz Vangelis #25885 üzenetére
Persze, mert az egyik kötelező kérdésük az ott dolgozóknak. Hiszen nem feltétlenül arról a telefonról hívsz, amit a vonal megszakadása után vissza kell hívniuk. Illetve a kérdés ellenőrzés is, ti. ha más számot adsz meg, mint amiről hívsz, a következő kérdés az lesz, hogy most milyen számról hívod őket... Azaz a letiltott/titkosított számokat online látják a hazai segélyhívó számokhoz tartozó központokban (jogszabályi kötelezettség).
-
Vangelis
félisten
-
Vangelis
félisten
válasz vgyuri #25876 üzenetére
Vagy tiltsa le a számát.
Nekem a telenor csinálta azt, hogy nem álltak szóba velem.
Kivéve ha rejtettről hívtam.
Leveleimet is visszadobálta a rendszerük.Nem szerettek ott
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
majestic
őstag
Na az iPhone-os app-on most ezt írja ki:
Az online ügyfélszolgálat átmenetileg nem elérhető. Kérjük, próbálkozz később!
Végre valami infó...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
majestic
őstag
válasz pit stop #25870 üzenetére
Nem egészen pesti, a melletti. Na majd holnap nagy balhét csinálok a központon keresztül! Nem azért fizetek ezért a rohadt RED-ért, hogy fel se tudjam hívni őket! Képzeljétek, hogy a lopott sim/letiltás menüpontban is most vártam 21 percet és még mindig nem kapcsólt! Ez pofátlanság...
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
-
alina24
csendes tag
nagyon szépen köszönöm a gyors választ! azt hittem, a részletfizetéssel kapcsolatos. nem tudod esetleg, hogy a részletfizetést jelzik-e külön a szerződésszámban?
-
alina24
csendes tag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy ha egy vodafone-os szerződésszám R betűvel kezdődik, az mit jelent, vagy jelent-e egyáltalán valamit? köszönöm előre is! -
-
majestic
őstag
válasz bolondember #25859 üzenetére
Én is Red-es vagyok...
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Sziasztok!
Egész nap nem tudom felhívni az ügyfélszolgálatot, a 1270-et. Illetve fel tudom hívni, de "minden munkatársunk foglalt" és több mint 3 óra várakozás... Próbáltam vagy 3x, de ugyanaz, valaki tudja mi történik náluk????
[ Szerkesztve ]
-
-
nyuszó
tag
válasz mukibuci #25855 üzenetére
Köszi a kimerítő választ. Ha lenne nálunk márkaüzlet, elmentem volna. Pont rád gondoltam, hogy biztos leírod nekem korrektül a kérdésemre a választ. Aztán eldöntöm, hogy utazok-e emiatt, vagy sem. Szerintem itt nem azért kérdez az ember, hogy azt válaszolják menj az üzletbe, vagy ne adj isten 1270 (amit nem lehet elérni). Ráadásul a kérdések és válaszok többsége sok mindenkit érdekelhet.
-
nyuszó
tag
Vodafone feltöltő kártyával vásárolt iPhone 4-et hogyan, mennyiért lehet hivatalosan függetleníteni?
-
greyslay
aktív tag
Sziasztok.
Mobilnetemmel van egy kis bibi ugyanis vodafones 500 megás csomagom van (előfizetéses), ami elérte a limitet, a szolgáltató küld is sms-t hogy lelasították elértem stb.. de valamiért megnyitom a böngészőt ott bármilyen oldalt és alapból bedobja a vodafone.netinfo.hu -t ahol ismét fogad egy szöveg hogy elfogyott az 500 mega, és alul ott van hogy "lassítva folytatom" majd ezt követően fogad egy "weboldal nem érhető el üzenet" - ami ezt akarja megnyitni: http://netinfo3.vodafone.hu:8080/default.aspx
"embertelen ember munka"
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Ha a Vodafone-tól rendelek online egy "K3772H USB modemes kezdőcsomagot" ( Vodafone Netjegy ) azt kb mikorra szállítanák ki? Fontos lenne hogy a hosszú hétvége előtt itt legyen.
Jobban járnék ha inkább bemennék az üzletbe? -
club1
veterán
válasz Stanley-B. #25844 üzenetére
Szerintem itt nagyon pontosan megtalálod a részleteket.
A lényeg viszont az alábbi sor:
Amennyiben nem elérhető azonos típusú készülék, úgy a bruttó biztosítási alapár lista alapján, az ÁSZF-ben meghatározott feltételek szerint választhatsz magadnak azonos kategóriájú készüléket.[ Szerkesztve ]
-
Stanley-B.
őstag
sziasztok!
vodafone készülékbiztosításnál, ha betörtem a kijelzőt, azonos árban választhatok másik modellt is?ha igen, akkor melyik ár számít, amennyiért vettem, vagy éppen az aktuális ár?
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Scoobyka #25841 üzenetére
Én többnyire dolgozni járok a horvátokhoz. A Tele2 pont addig használható, amíg van az adott területen 3G lefedettségük. Addig viszont pont ők a legolcsóbbak. Utánuk ott a Vipme 800 Ft-os SIM kártyája, amin a PAKET opcióval 250 MB net kapcsolható be 440 Ft-ért egy hétre. A legtutibb 3G lefedettséget viszont a T-Mobile tudja a legdrágábban.
-
-
club1
veterán
válasz Scoobyka #25837 üzenetére
Azért nincs róla info, mert egyértelmű, hogy nem használhatod fel külföldön. Ha megnézed a roaming díjakat (kb. 170 Ft 1 MB), abból már egyértelműnek kell lennie...
Egyébként pedig részlet a weblapról:
Az internetbónuszt belföldi adatforgalomra, a Vodafone Percet, a Vodafone belföldi hálózatán normáldíjas hívásokra használhatod fel.[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
A vitamaxos feltoltom 3000el a kartyat ajandek 1GBot kulfoldon is felhasznalhatom vagy csak belfoldon? Nem talaltam a weboldalon errol infot.
-
ottoyes
senior tag
-
club1
veterán
válasz zsof Nokia #25832 üzenetére
Ilyen kódról nem tudok. Én a https://live.vodafone.hu/ oldalon szoktam bejelentkezni és megnézni a feltöltősök adatait.
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
melyik kóddal tudom megnézni telefonon, hogy meddig érvényes még a feltöltős kártyám?
A lényeg lényegében lényegtelen
-
LÁZ
addikt
voltam bent, és azt mondta a srác, hogy meghatalmazás,mert anyuka nevén van a pedagógus dijcsomagos előfizu, és ha nem kötözködik az ügyintéző, akkor ingyen cserélik, kb 10éve vagyok vodás, remélem nem akarnak majd lehúzni.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Tarifát váltottam, feltöltő kártyás telón, kaptam az sms-t hogy jóváírták az ajándék internet bónuszt is, viszont amikor elindítom az okos teló böngészőjét azt írja ki hogy nincs hálózati kapcsolat. Mi lehet a probléma? Vagy ezt külön kellene aktiválni, ha igen hogy?
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv.
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
LÁZ
addikt
köszi, közben már a mostani telón se találja a hálózatot, legalábbis ledobott tegnap 1x, igy remélem 7e ft alatt megoldom, az sztem azért kicsit érdekes árképzés...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
CivicEsi
senior tag
7000 forint a csere, nekem múltkor hasonló helyzetben a Westendben ingyen megvágta a srác a Voda üzletben, mondjuk utána hiába jól vágta meg a simet cserélni kellett, mert telefonom eldobálta a térerőt, na az már igyen volt.
ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
LÁZ
addikt
üdv, előfizus vagyok, sim kártyámat szeretném micro sim-re cserélni a új telóm miatt, mire számithatok ha holnap benézek egy vodába vajon, azt is olvastam, hogy ingyen cserélik, meg azt is, hogy 7k...
-
-
hegti
aktív tag
válasz mukibuci #25818 üzenetére
Köszönöm!
Matrix 2 csomag van az egyik haveromnak.Netto egyenleg 55 FT.
Fenmaradt egysége 32.00 (perc/sms),
Internet forgalma 3,52 MB, melyet 2013.07.14-től mérünk,
fenmaradt bónusza 53.22 Vodafone perc ,18 belföldi sms.Netto egyenleg? ez mi?
Miért július 17-től mérik a netet mikor augusztus 3án lett megkötve az előfizetés?
Fenmaradt bónusz 53.22?Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
Sziasztok!
Matrix 2: 150 percet vagy SMS-t tartalmaz a havidíj,az hogy kell érteni?
perc:x
sms:y
x+y=150?Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
MODERÁTOR
válasz domager2 #25815 üzenetére
ÁSZF-be írhatnak 1 csilliókvadrilliátot is, attól az ügyfél számára pozitív irányba eltérhetnek, lásd pl belépési díj. Tudnak módosítani számlazárási napot is ingyen, ráadásul rögzített hívásban mondták, hogy ingyenes, tehát ha mégsem az, akkor megreklamálhatod
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
domager2
tag
válasz mukibuci #25814 üzenetére
Köszi!
E-mailes, telefonos ügyintéző lepattintott, hogy ez így jogos... a facebookos meg kissé mást mondott.No és amiatt nézegettem az ÁSZF-et, mivel rábeszélt az ügyintéző, hogy számlazárási napot váltsak, többször rákérdeztem, hogy tényleg ingyenes? Mondja, persze.
Az ÁSZF-ben meg 700 Ft. Rájuk borítom az asztalt, ha ezt is kiszámlázzák. -
MODERÁTOR
válasz domager2 #25813 üzenetére
akkor nézzél meg egy régebbi ÁSZF-et is nyugodtan, már hónapok óta szerepel a 10 ropis belépési díj, amit nem kell befizetni, eddig se kellett senkinek sem
ha a következő számládban szerepelni fog a kiszámlázott felszólítás, akkor meg tudod reklamálni, addig fölösleges ezen rágódni
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
domager2
tag
Nézegetem az októberi ÁSZF-et, minden tarifánál lesz egyszeri 10000 Ft-os belépti díj...
Az e--számla meg egy vicc. Vagyis voltunk nyaralni, nem foglalkoztam a számlával, hazaérkezve, a július 29-i esedékességűt befizettem augusztus 5--én reggel (a voda oldalán bankkártyával), jött is SMS, hogy köszönik a befizetést. Délután jön újabb sms, hogy fizessem be ugyanazt az összeget, ráadásul közlik, hogy eme felszólító SMS nekem 300 ft-ba került.
Jogos ez? Mindenhol azt hirdetik, hogy gyors, egyszerű a netes befizetés, leigazolni nem is kell stb...
Mondjuk még örülhetek, mert októbertől ez a díj 600 ft-ra emelkedik. -
kbadam83
senior tag
Az miért lehet, hogy vodafone feltöltő kártyával használja felségem iPhone 4S-t és reggel óta ha hívást akar kezdeményezni akkorcsak 3 pittyegés és nem tud hívni Pénz van a kártyán , tiltva nincsen. Őt lehet hívni folyamatosan
-
Amantius
senior tag
válasz T0rnad0 #25807 üzenetére
Az OK (nálam Hamarosan rendelhetőnek tünteti fel) , én az apró betűs idézetre céloztam :
"A MobilNet L tarifacsomagok kizárólag a Vodafone Magyarország Zrt. által értékesített R208 MiFi készülékkel vehetőek igénybe, a csomag részeként biztosított SIM kártya más készülékkel nem használható."Nagy gáz, kis szerencse!
-
timea1991
tag
mobilnet s m l feltöltősen is elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Endgame Gear XM2we vezeték nélküli egér - fehér (EGG-XM2WE-WHT)
- Acer Aspire 7 A715-72G-52HU Core i5-8300H GTX1050 4GB GDDR5 8GB DDR4 1000GB HDD 512SSD
- Creality CR-10 smart pro - kiegészítőkkel
- Makulátlan Lenovo T14 Gen1 Ryzen 5 4650U, 32GB DDR4, 512gb nvme SSD, érintőképernyő eladó
- RTX 3080 érdekel.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest