Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
MCs88
aktív tag
Mivel múltkor itt sírtam, hogy mekkora kötsög a voda a céges telefonadóval kapcsolatban, úgy igazságos ha leírom az eredményt is:
Vállalkozói Fix 2700-as csomag, a kiegészítő havidíjra 100% kedvezményt adnak októbertől, marad a mp alapú számlázás, a lebeszélhetőség csak hálózaton belül marad, de ezt egyrészt a mostani ~1500Ft-os kiegészítő havidíj megszünése kompenzálja, másrészt kaptunk még havi 10 perc hálózaton kívüli percet is. Szóval visszavonok mindent, éljen a voda -
truefx
aktív tag
Nekem is valami gáz van az online üfsz-tal. Még ideiglenes jelszót is kértem, de azzal sem enged be...
-
rover45
őstag
Sziasztok, összetett kérdésem lenne
Van a családban 4 előfizetéses telefon. 3db Telenor és 1db T-Online.
A fenti 2 szolgáltatóból már elég rendesen kiábrándultam az évek alatt, így szeretnék váltani.
Milyen lehetőségem lenne, mind a 4 előfizetést átvinni a pirosakhoz, egy előfizetés alá?
Vagyis egy személy nevére, hó végén egy számlával.
Az internetforgalom a 4 telefonon összesen maximum 2-300 Mb/hó.
A kimenő hívások időtartama a 4 telefonon összesen maximum 6-8 óra/hó.
Kimenő sms-ek összesen 15-20 db/hó.Előre is nagyon köszönöm a válaszokat
-
csernak75
senior tag
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
R208-as mobilnetes modemhez létezik valami antenna amivel jobb lesz a jel erősség?
A sebességgel nincs gond.Nem az enyém a cucc.
-
club1
veterán
válasz
Vangelis #25885 üzenetére
Persze, mert az egyik kötelező kérdésük az ott dolgozóknak. Hiszen nem feltétlenül arról a telefonról hívsz, amit a vonal megszakadása után vissza kell hívniuk. Illetve a kérdés ellenőrzés is, ti. ha más számot adsz meg, mint amiről hívsz, a következő kérdés az lesz, hogy most milyen számról hívod őket... Azaz a letiltott/titkosított számokat online látják a hazai segélyhívó számokhoz tartozó központokban (jogszabályi kötelezettség).
-
majestic
őstag
Na az iPhone-os app-on most ezt írja ki:
Az online ügyfélszolgálat átmenetileg nem elérhető. Kérjük, próbálkozz később!
Végre valami infó...
-
majestic
őstag
válasz
pit stop #25870 üzenetére
Nem egészen pesti, a melletti. Na majd holnap nagy balhét csinálok a központon keresztül! Nem azért fizetek ezért a rohadt RED-ért, hogy fel se tudjam hívni őket! Képzeljétek, hogy a lopott sim/letiltás menüpontban is most vártam 21 percet és még mindig nem kapcsólt! Ez pofátlanság...
-
alina24
csendes tag
nagyon szépen köszönöm a gyors választ! azt hittem, a részletfizetéssel kapcsolatos. nem tudod esetleg, hogy a részletfizetést jelzik-e külön a szerződésszámban?
-
alina24
csendes tag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy ha egy vodafone-os szerződésszám R betűvel kezdődik, az mit jelent, vagy jelent-e egyáltalán valamit? köszönöm előre is! -
majestic
őstag
-
majestic
őstag
Sziasztok!
Egész nap nem tudom felhívni az ügyfélszolgálatot, a 1270-et. Illetve fel tudom hívni, de "minden munkatársunk foglalt" és több mint 3 óra várakozás... Próbáltam vagy 3x, de ugyanaz, valaki tudja mi történik náluk????
[ Szerkesztve ]
-
nyuszó
tag
válasz
mukibuci #25855 üzenetére
Köszi a kimerítő választ. Ha lenne nálunk márkaüzlet, elmentem volna. Pont rád gondoltam, hogy biztos leírod nekem korrektül a kérdésemre a választ. Aztán eldöntöm, hogy utazok-e emiatt, vagy sem. Szerintem itt nem azért kérdez az ember, hogy azt válaszolják menj az üzletbe, vagy ne adj isten 1270 (amit nem lehet elérni). Ráadásul a kérdések és válaszok többsége sok mindenkit érdekelhet.
-
nyuszó
tag
Vodafone feltöltő kártyával vásárolt iPhone 4-et hogyan, mennyiért lehet hivatalosan függetleníteni?
-
greyslay
aktív tag
Sziasztok.
Mobilnetemmel van egy kis bibi ugyanis vodafones 500 megás csomagom van (előfizetéses), ami elérte a limitet, a szolgáltató küld is sms-t hogy lelasították elértem stb.. de valamiért megnyitom a böngészőt ott bármilyen oldalt és alapból bedobja a vodafone.netinfo.hu -t ahol ismét fogad egy szöveg hogy elfogyott az 500 mega, és alul ott van hogy "lassítva folytatom" majd ezt követően fogad egy "weboldal nem érhető el üzenet" - ami ezt akarja megnyitni: http://netinfo3.vodafone.hu:8080/default.aspx
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Ha a Vodafone-tól rendelek online egy "K3772H USB modemes kezdőcsomagot" ( Vodafone Netjegy ) azt kb mikorra szállítanák ki? Fontos lenne hogy a hosszú hétvége előtt itt legyen.
Jobban járnék ha inkább bemennék az üzletbe? -
club1
veterán
válasz
Stanley-B. #25844 üzenetére
Szerintem itt nagyon pontosan megtalálod a részleteket.
A lényeg viszont az alábbi sor:
Amennyiben nem elérhető azonos típusú készülék, úgy a bruttó biztosítási alapár lista alapján, az ÁSZF-ben meghatározott feltételek szerint választhatsz magadnak azonos kategóriájú készüléket.[ Szerkesztve ]
-
Stanley-B.
őstag
sziasztok!
vodafone készülékbiztosításnál, ha betörtem a kijelzőt, azonos árban választhatok másik modellt is?ha igen, akkor melyik ár számít, amennyiért vettem, vagy éppen az aktuális ár?
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz
Scoobyka #25841 üzenetére
Én többnyire dolgozni járok a horvátokhoz. A Tele2 pont addig használható, amíg van az adott területen 3G lefedettségük. Addig viszont pont ők a legolcsóbbak. Utánuk ott a Vipme 800 Ft-os SIM kártyája, amin a PAKET opcióval 250 MB net kapcsolható be 440 Ft-ért egy hétre. A legtutibb 3G lefedettséget viszont a T-Mobile tudja a legdrágábban.
-
-
club1
veterán
válasz
Scoobyka #25837 üzenetére
Azért nincs róla info, mert egyértelmű, hogy nem használhatod fel külföldön. Ha megnézed a roaming díjakat (kb. 170 Ft 1 MB), abból már egyértelműnek kell lennie...
Egyébként pedig részlet a weblapról:
Az internetbónuszt belföldi adatforgalomra, a Vodafone Percet, a Vodafone belföldi hálózatán normáldíjas hívásokra használhatod fel.[ Szerkesztve ]
-
Scoobyka
addikt
A vitamaxos feltoltom 3000el a kartyat ajandek 1GBot kulfoldon is felhasznalhatom vagy csak belfoldon? Nem talaltam a weboldalon errol infot.
-
ottoyes
senior tag
válasz
zsof Nokia #25832 üzenetére
Esetleg FEI a 171-re...azthiszem fizetős.
-
club1
veterán
válasz
zsof Nokia #25832 üzenetére
Ilyen kódról nem tudok. Én a https://live.vodafone.hu/ oldalon szoktam bejelentkezni és megnézni a feltöltősök adatait.
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
melyik kóddal tudom megnézni telefonon, hogy meddig érvényes még a feltöltős kártyám?
-
LÁZ
addikt
voltam bent, és azt mondta a srác, hogy meghatalmazás,mert anyuka nevén van a pedagógus dijcsomagos előfizu, és ha nem kötözködik az ügyintéző, akkor ingyen cserélik, kb 10éve vagyok vodás, remélem nem akarnak majd lehúzni.
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Tarifát váltottam, feltöltő kártyás telón, kaptam az sms-t hogy jóváírták az ajándék internet bónuszt is, viszont amikor elindítom az okos teló böngészőjét azt írja ki hogy nincs hálózati kapcsolat. Mi lehet a probléma? Vagy ezt külön kellene aktiválni, ha igen hogy?
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv.
-
LÁZ
addikt
köszi, közben már a mostani telón se találja a hálózatot, legalábbis ledobott tegnap 1x, igy remélem 7e ft alatt megoldom, az sztem azért kicsit érdekes árképzés...
-
LÁZ
addikt
üdv, előfizus vagyok, sim kártyámat szeretném micro sim-re cserélni a új telóm miatt, mire számithatok ha holnap benézek egy vodába vajon, azt is olvastam, hogy ingyen cserélik, meg azt is, hogy 7k...
-
hegti
aktív tag
válasz
mukibuci #25818 üzenetére
Köszönöm!
Matrix 2 csomag van az egyik haveromnak.Netto egyenleg 55 FT.
Fenmaradt egysége 32.00 (perc/sms),
Internet forgalma 3,52 MB, melyet 2013.07.14-től mérünk,
fenmaradt bónusza 53.22 Vodafone perc ,18 belföldi sms.Netto egyenleg? ez mi?
Miért július 17-től mérik a netet mikor augusztus 3án lett megkötve az előfizetés?
Fenmaradt bónusz 53.22? -
hegti
aktív tag
Sziasztok!
Matrix 2: 150 percet vagy SMS-t tartalmaz a havidíj,az hogy kell érteni?
perc:x
sms:y
x+y=150? -
-
domager2
tag
válasz
mukibuci #25814 üzenetére
Köszi!
E-mailes, telefonos ügyintéző lepattintott, hogy ez így jogos... a facebookos meg kissé mást mondott.No és amiatt nézegettem az ÁSZF-et, mivel rábeszélt az ügyintéző, hogy számlazárási napot váltsak, többször rákérdeztem, hogy tényleg ingyenes? Mondja, persze.
Az ÁSZF-ben meg 700 Ft. Rájuk borítom az asztalt, ha ezt is kiszámlázzák. -
válasz
domager2 #25813 üzenetére
akkor nézzél meg egy régebbi ÁSZF-et is nyugodtan, már hónapok óta szerepel a 10 ropis belépési díj, amit nem kell befizetni, eddig se kellett senkinek sem
ha a következő számládban szerepelni fog a kiszámlázott felszólítás, akkor meg tudod reklamálni, addig fölösleges ezen rágódni
-
domager2
tag
Nézegetem az októberi ÁSZF-et, minden tarifánál lesz egyszeri 10000 Ft-os belépti díj...
Az e--számla meg egy vicc. Vagyis voltunk nyaralni, nem foglalkoztam a számlával, hazaérkezve, a július 29-i esedékességűt befizettem augusztus 5--én reggel (a voda oldalán bankkártyával), jött is SMS, hogy köszönik a befizetést. Délután jön újabb sms, hogy fizessem be ugyanazt az összeget, ráadásul közlik, hogy eme felszólító SMS nekem 300 ft-ba került.
Jogos ez? Mindenhol azt hirdetik, hogy gyors, egyszerű a netes befizetés, leigazolni nem is kell stb...
Mondjuk még örülhetek, mert októbertől ez a díj 600 ft-ra emelkedik. -
kbadam83
senior tag
Az miért lehet, hogy vodafone feltöltő kártyával használja felségem iPhone 4S-t és reggel óta ha hívást akar kezdeményezni akkorcsak 3 pittyegés és nem tud hívni
Pénz van a kártyán , tiltva nincsen. Őt lehet hívni folyamatosan
-
Amantius
senior tag
válasz
T0rnad0 #25807 üzenetére
Az OK (nálam Hamarosan rendelhetőnek tünteti fel) , én az apró betűs idézetre céloztam :
"A MobilNet L tarifacsomagok kizárólag a Vodafone Magyarország Zrt. által értékesített R208 MiFi készülékkel vehetőek igénybe, a csomag részeként biztosított SIM kártya más készülékkel nem használható." -
timea1991
tag
mobilnet s m l feltöltősen is elérhető?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- További aktív témák...
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- March 2025 Humble Choice Maradékok
- Tamron 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 objektív
- Újszerű ASUS Vivobook Magyar 2025.04.25ig Garis Laptop 15.6"FullHD i5 1135G7 16GB DDR4 512GB M2 SSD
- Gigabyte GTX 1660S OC
- HP Victus 2026.08ig Garis Gamer Laptop 16"144Hz i5 14500HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest