Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko84
aktív tag
Mert csak úgy válthatok át az 5490ft next s -re ha az is arany szintű! Nekem is elmagyarázta, bár sok mindent én se értek de minden jól kivan találva...
pontosan ez miatt nem válthattam díjcsomagot mert egy év után se volt aranyszintű...
A mozaik xs kártyám már évek óta arany szintű
A fun társkártyám is arany szintű
Már csak a fun s nem arany szintű pedig már rég annak kellene lennie, ezt próbálja a ügyintéző elintézni...mivel a fun 3 hónap múlva lejár azt vissza adom. Ezért amire még egy évig hűség van rá azt próbálnánk és akkor tudnék váltani...De ha nem sikerül neki akkor nem tudom hogy lehet megoldani. Persze tudom kérhetném simán is a nextet 8-10 ezerért de ha van rá lehetőség inkább 5490-ez fizessek már havonta a társ kártyát meg az asszony használná úgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lexus, Toyota topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest