Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
-
GAMEPOD
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
leo81
aktív tag
válasz
4Grider #120877 üzenetére
Én ilyet nem tapasztaltam... A hívások mindig kicsörögtek, erre nem kaptam panaszt az ismerőseimtől...Bár csak egy kártyával (telenor) használtam a telefont, de a SIM-et a fentiek miatt visszaraktam a S10-esbe. Azzal hibátlan. Nem is kell nekem az S21...főleg, ha az is tele lehet ilyen hibákkal mint az S20. Ennyi pénzért nem nekem kellene tesztelgetni a szolgáltatásokat és szívni meg hadakozni a Samsunggal, vagy a mobilszolgáltatókkal...
-
törölt tag
válasz
4Grider #120859 üzenetére
Majd meglátjuk mit hoz a jövő. Egyenlőre ez az 5G nem igazán több sok helyen mint a jelenlegi 4G. Nálam 3600as a Telekom 5G cella szerencsére és toronymagasan jobb mint a 4G szolgáltatás és nem áll be időnként mint a 4G. Routert sem kell naponta újraindítani, mióta 5G van.
-
Papaj x
senior tag
-
balinlin
senior tag
válasz
4Grider #120797 üzenetére
Ez összegtől független, az a téves utalás lehet kisebb összeg, mint a feltöltött összeg. Egyszerűen ott van rá folyamat, itt meg nincs.
Én sem várnám el, hogy az én hibám miatt rossz helyre feltöltött összeget megtérítse, de megkérni lehet megkérném.
De fordítsuk meg a dolgot: ha én lennék az akinek feltöltött tévedésből valaki, akkor visszaadnám neki. Ha olyan csóró vagyok éppen, hogy ez a pár ezer már hó végéig nagy kiadás, akkor mondanám, hogy fizu után rendezem. -
törölt tag
válasz
4Grider #120795 üzenetére
Nem tudom mennyire szerencsés a hasonlat: de ha pl. banki utalásnál elnézel egy karaktert (mostmár pl. másodlagos azonosítóval rendelkező ügyfélnek is tudsz utalni-telefonszám megadással) és tévedésből másnak utalsz, az nem jogosítja fel a "téves felet" az összeg megtartására.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider #120726 üzenetére
Szerintem de, inkább szolgáltatói gond lesz, abból is inkább a kék T ahogy olvasgatok. 2019 óta használok dual VoLTE, először egy A50 (telekom-telekom, Telekom - voda), illetve 3. hónapja egy S20+( folyamatos kombinációban voda - telekom és voda - digi). Semmi baj nincs vele.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
4Grider #120475 üzenetére
Ez számhordozás volt DOMINO-ra amit tudtommal online nem lehetett megcsinálni, csak előfizetésre lehet online hordozni.
Nem mintha érdekelne vagy számítana nekem mit adtak a 990-ért, úgymond nekem mindegy, majd a 5GB maraton fog érdekelni.
Itt a papír amit kaptam számhordozáskor, tételesen:
Mivel papírt kaptam róla amit úgy látok, hogy jó nem gondolom, hogy bármit is itt rontottak volna el, illetve a hivatalos honlapon is ez szerepel, mint árazás
-
m1lan
őstag
válasz
4Grider #120475 üzenetére
Ha tavaly március óta nem változott a folyamat, akkor:
SimOnly hordozás: 990 ft (40 perc, 500 MB)
Készülékes hordozás: 1990 ft (80 perc, 1GB)Ingyen hordozás akkor még biztosan nem volt. Kivéve akkor, ha a betanuló kolléga elfelejtette kiszámlázni, és visszajött az ügyfél reklamálni, hogy miért nem működik a kártya.
-
BLC
tag
válasz
4Grider #120270 üzenetére
4Grider és Kaba
Végig olvasva a rendeletet az egyik útnak az alábbi megoldást látom a szolgáltatók részéről:
12 hónap garancia és a termék árától függően szavatosság +1 vagy +2 év. Vagy van lehetőség kibővített garanciára váltani aminek plusz költsége lesz. ( lásd.: AppleCare)
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
válasz
4Grider #119853 üzenetére
Ez két külön dolog. Az egyik az egy előfizetéshez kérhető multisimek számát jelzi, tehát teljesen mindegy, hogy milyen csomaghoz (4/15GB is), de max. 2db kérhető. A multisim oldalán pedig jelzik, hogy a GN+ esetén ingyenes a multisim, de hogy mennyi, az sehol nincs ott, csak az Ászf.-ben. Nem értem, hogy a GN+ oldalán ezt miért olyan problémás feltüntetni. Azt írja "Dijmentes MultiSIM kártya". Ennyi erővel a második lehetne fizetős is, mert ez nekem egy kártyát jelent. De mind1 is, a lényeg, hogy kettő jár mellé, ingyen.
-
balinlin
senior tag
válasz
4Grider #119800 üzenetére
Köszi a választ!
Mindenképpen ki fogjuk próbálni előbb, de eddigi tapasztalat alapján mobil hotspot is sokszor jobban teljesített. A telken meg khm... hát egyik szolgáltató sem valami csúcs.A torrent mobilneten kifejezetten rossz ötlet, nat-olt mobilneten meg hatványozottan.
Ezt milyen szempontból érted? Technológiai vagy szolgáltató féle bünti szempontjából?
Mert pl. itt is natolt a hálózat, Torentet meg nem hardcore szinten űzik, havi pár film összvissz. Eddig egész évben összvissz 695/190GB a forgalmuk, 2019: 1,07TB/221GB, ami nem tűnik nagyon soknak nekem.
Főleg összehasonlítva pár saját példával:
Az ő éves forgalmukat majdnem sikerült nekem 1 hónap alatt teljesíteni hello datával meg egy másik telenor kártyával is (költözés, vezetékes szolgáltatás áthelyezése), telenor is natolt tudtommal és a torrent is ment rendesen. -
bksgbr
tag
-
Iludka
tag
válasz
4Grider #119784 üzenetére
A 4G Routerbe tettem egy Sim kártyát. Ehhez hozzá adtam wifi-n keresztül egy Ip Kamerát. Kamera és a Router között Kb 1 méter van. És messziről szeretnék a Kamerához csatlakozni, ami meg is történt a CamhiPro Alkalmazással. De így telefonról nézve, nem direktbe, hanem Ip címen keresztűl csatlakozva akadozik nagyon a kép, meg minden. Pedig ott megmértem 40/40 Mbps a le fel töltés!
-
4Grider
nagyúr
válasz
4Grider #119731 üzenetére
A Domino egyenleg visszaigénylés oldalon is csak a törvényi feltételnek megfelelő (feltöltés hiányában történő megszűnés) esetére jelzik a visszafizetést.
-
StLui
veterán
válasz
4Grider #119289 üzenetére
weboldalunk, nincs miért kellene az ehhez? Amúgy ez a felleségem 10 éves száma (lehet régebbi, enyém megvan mióta van 30-as T-mobil). Tükrözik az adatokat, minden stimmel, Ezeket a cégadatokat dobta be adategyeztetéskor magától is amikor megadtam az adószámot. (minden számunkat átraktam dominosra mert botrány volt milyen drága az előfizetés, és maradt is, így most megyünk)
-
Greybeard
tag
válasz
4Grider #119048 üzenetére
Ez a 15 millió forintos kérdés, hogy mennyi idő kérdése. Azt gondoltam max. 1-2 nap alatt lezongorázzák. Hajmeresztőnek tartom, hogy 8 nap sem elég egy ilyen volumenű probléma megoldására.
Az ügyintéző dolgába nem szóltam bele gondolván, hogy tudja mit csinál. Adtam a lakcímkártyát, személyit, ahogy kérte és vártam mosolyogva, míg ő intézte, amit kellett. -
válasz
4Grider #118585 üzenetére
Egyik szolgáltatónál sem? Ez egy UK szám, úgyhogy ékezetek nélkül gépeltem.
Ezzel az előfizetéssel és díjcsomaggal váltottam már SMS-t ezzel a UK számmal tavaly, de akkor még másik telefonkészülékem volt (Samsung A3).
Ma megnéztem a Telekom app-ot, és nem számlázott még ki külföldi SMS-t (belföldit 1db-ot, de ez többet ölelt -volna- át).
Nagyon fura, hogy lokálisan sem menti el a telefon, szóval gyanús, hogy készülék OS hiba. De másoknak tudok SMS-t küldeni.
Ha én blokkolok valakit, akkor ugyan úgy fogadja a készülék, még értesít is róla, és el tudom olvasni, miután leveszem a tiltást. De nem próbáltam még tiltott számra küldeni. -
slice14
veterán
válasz
4Grider #118011 üzenetére
Na ja. De én pl. nem sokat tudok kezdeni azzal, hogy nálam nincs vezetékes net bekötési lehetőség ezen az utca szakaszon. Így mobilnettelkel megoldjam az itthoni netem, és ha már a szolgáltató ad egy plusz SIM-et és azt mondja hogy mindenre használhatom (kivéve p2p), akkor örömmel használom. Amúgy sem torrentezem - torrenteztem. Viszont a Netflix, online film és sorozat nézés nálam is befigyel. Nehogy már rosszul érezem magam, mert egyik szolgáltató sem húzta el a házig a kábelét.
-
bbmt
senior tag
válasz
4Grider #118011 üzenetére
Nyilván nem 0-24 használnám így.
Csak szégyen , hogy a mellettünk levő sokkal kisebb településeken ott az optika, konkrétan mindenhol, itt pedig még csak tervbe sincs véve a kiépítése, és nem a világvége hanem Szolnok megye a 46-os út vonala.Amúgy az adsl 15Mbps a mobilnet 130Mbps
-
Micsurin
nagyúr
válasz
4Grider #117916 üzenetére
Tippre mennyi lehet még mielőtt kivezetnék?(Ha a 2 év lepereg már jó, ha utána nem tudok rá újítani voda lesz... pont a Spoti volt a lényege a 4GB-s csomagnak.) Nagyon nem érné meg az M + 4GB 4390 helyett fizetnék 5500 körül és cserébe még jelentősen szarabb csomag is lenne...
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
4Grider #117259 üzenetére
Nem fordult még elő, hogy majd 200 ezer forintnál elvárod az ígért időpont tartását?
Van egy picike henger az egéren egész jó cucc.
AnonymusX + szabonagyur Köszi, azért ez egy vicc...
Nordik alig használom mivel szinte mindig wifi közelben vagyok, de kora tavasszal és ősszel nem fogyott ennyire durván pedig akkor napi használatban voltam és éppen kijöttem mindig. Egy egy cím kikeresése és a Gmaps-en való rápillantás nem indokolna ~10 nap alatt majd 700 mega elhasznált adatot minimális böngészés mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest