Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cane
őstag
válasz Wiz Khalifa #50893 üzenetére
Így van! Fő a pozitív hozzáállás! 🙂
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
PowerBuldog
veterán
Megane 1 -re sport kipufogó rendszert lehet szerintetek még valahol kapni, egész készletet? racing bazaron próbáltam keresni, de inkább kevesebb mint több sikerrel.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok. Adott egy 2003 Scenic. 1.9DCI. Menet közben teljesen változó időközönként leáll pár másodpercre de aztán megy is tovább. Ismeretlen hibát írt a kiolvasás. Most üzemanyag szűrő csere következik, ami a kerék mögött van. Esetleg ha nem oldódik meg, lenne még valakinek ötlete mielőtt a fél autót kicseréljük?
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Le akarom a Lageszban az összes motortartót cserélni.
Nézelődtem a Kovács Autóban és egy márkánál lenne jó maradni, akkor viszont marad a Sasic, mivel csak annál található meg az összes bak.
Tud valaki tapasztalattal szolgálni milyen a márka?Köszönöm!
Üdv, Balázs
-
gooool
őstag
válasz rob210 #50910 üzenetére
Nos jobban utána nézegetve, mindkettőből van készlet, 4 darab van mindkét név alatt, csak ami számomra fura, hogy a Sasic-ból még van ez a kettő, ezek mik lehetnek?
[link]
[link]
Mert a szerelő is 4-et említett, amikor az összes cseréjéről volt szó, azért nem értem ezek mik lehetnek...Cserélendőek egyáltalán? (Egyébként az utóbbiban cseréltünk tavaly szilentet, mert el volt repedve, szóval azzal amúgy se lehet gond)Üdv, Balázs
-
Gabady
aktív tag
válasz PowerBuldog #50904 üzenetére
Csináltatni tudsz kipussal. Katalizátort javaslom hagyd, kis folytás kell a motornak, középdob mehet ki alóla, a hátsó dob helyére meg kell valami jó kis dob. Vagy csináltatsz azt is, vagy Paragi, HD racing, attól függ mi az ízlésed... Nekem Paragim volt, szép duruzsolós hangja volt, nem üvöltött.
*** Megane 2 2.0 16V *** iPhone 15 Pro - Airpods Pro 2 *** DellbookPro15,2 i5-6300U - 16GB DDR4 - UHD 520 - 500GB NVme *** Ryzen 7 5700X - 32GB DDR4 - RX6950XT - 2x2TB NVMe - 2TB HDD ***
-
rob210
Topikgazda
-
Cane
őstag
Kuplung bowden végpontoknál (pedál, motortér) tudok vmit finomhangolni-tekergetni, hogy ne kelljen koppanásig pedáloznom váltáskor?
-
Adonimus
senior tag
Okozhat Scenic 2 (1.9dci) nél a gáz potméter olyan hibát, hogy teljesen változó időközönként 1-2 másodpercre torpan az auto?
Rob210 kb semmit nem mutatott...legalábbis a sok hiba közt nem tűnt fel ami ezért felelne.
[ Szerkesztve ]
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
salieri.
őstag
Sziasztok! Meganon a Board computert át lehet állítani magyar nyelvre?
-
Cane
őstag
A jelenség: Visszajött a hideg és nem vészesen de kissé nehezen veszi a fokozatokat. Nem recseg, nem ad hangot de mintha darabosan váltana. Kuplung holtjáték hibáról is olvastam, emiatt is kérdem, hogy állítható ennél a tipusnál vagy minden automata. Esetleg szükség esetén váltóolaj ellenőrzés, utántöltés is kellene?
-
rob210
Topikgazda
Első körben a hidraulika folyadékot cserélném.
Ez felel a kuplung keménységéért és megfelelő működésért.
Ha ez nem oldja meg akkor kuplung csere.Ellenőrzés, kézifék behúz 1- be teszed a kocsit.
Elkezded felengedni a kuplungot.
Ha fél vagy fél előtt lefullad, akkor a szerkezet tárcsa jó, ha majdnem teljesen fel tudod engedni akkor kopott a kuplung és csere.Renault power
-
Cane
őstag
válasz rob210 #50929 üzenetére
Pedálút kb. 50%-tól már indul a gép sebességben. Olvastam vhol, hogy a kuplungot egymás után 4-5 alkalommal benyomkodva próbáljuk sebességekbe tenni, hogy így mennyire megy könnyen. Na így kb 5-10 mp-ig úgy megy, mint a vaj, utána "visszadarabosodik" a váltás. Ezt akkor alacsonyabb váltóolajszint is okozhatja? (hideg időben jellemző ez a furcsaság)
-
orosziem81
tag
Sziasztok,
Ma voltam diagon a legzsak miatt. A kovetkezo hiba van:
"36873 Vezeto oldali fejlegzsak hiba df207"A szerviz nem tudta beazonositani melyik legzsak ez pontosan, ezert titeket kerdeznelek.
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Vezérlés cseréjénél számít az,hogy nem frissen gyártott a szíj?Hosszbordásszíj feszítőcsapágyat milyet javasoltok? Érdemes azt cserélni ?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
forceberg
veterán
-
rob210
Topikgazda
válasz Savanya #50945 üzenetére
Igazság szerint a szakszerű tárolásban nem " romlik meg" konyha nyelven fogalmazva, tehát a használatbavételtől ketyeg a kor kilométer páros, de azt hittem még nem vette meg.
Ha már meg van akkor ennyi ezért úgy sem cserélik ki.
Csak nem tudom ezeket a régi raktárkészleteket hol sikerül kibányászni.Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest