-
GAMEPOD.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
dave93 #26781 üzenetére
Véleményem szerint mindegyik slotban el kellene indulnia egy memóriának is
Jó neked...ahogy látom, azok közé tartozol, akiket nem gyötör az önbizalomhiány...
Én (szerény két és fél évtizedes PC múlttal a hátam mögött) azért meg szoktam nézni az alaplap leírását, mégis mit javasolnak memóriaügyben...mert az a tuti...
Kézikönyv nélkül is: a dual channel lapok esetében a bankok első slotjában működnek tutira a szóló modulok...a második, "távolabbi" slotban már nem mindig garantált a működés...minél öregebb a lap és minél magasabb a megcélzott működési frekvencia, annál inkább...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 2x8GB (16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória modulok
- 8GB - 16GB / 2133 - 2400 - 2666 MHz DDR4 RAM, Több db + 1 év Garancia + Számla!!!
- SK hynix 4GB DDR3L 1600MHz, Laptop memória, Több darab, 27% áfás
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 F5-6000J3036F16GX2-TZ5NRW
- G.SKILL 2x16GB Trident Z RGB DDR4 4600MHz CL20 KIT F4-4600C20D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest