-
GAMEPOD.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Mármint, hogy jól/hibátlanul végzi-e a feladatát? Persze, azzal nincs gond.
Az, hogy funkcióit tekintve mennyiben tud többet/kevesebbet azt össze lehet hasonlítani, az biztos, hogy particionálni lehet vele...
Régen (meg nem mondom mikor használtam először, de kb 8-10 éve) azért figyeltem fel rá, mert talán az egyetlen volt, aminek volt portable változata. Akkoriban nem igazán voltak ilyen multiboot creatorok, mint pl. yumi vagy manapság Ventoy, így aztán lehetőség volt egy winpe boot alól futtatni... Nekem még nagy kedvencem a Disk Genius is, többek közt mert ext4 fájlrendszert is meg tud jeleníteniUI: Sajnos volt már olyan, amikor javasoltam, aztán azért nem használta valaki, mert mondván kínai cucc, biztos vírusos, meg kémkedik, meg a szokásos hülyeség. Amikor meg megkérdeztem, hogy mit használ, akkor jót röhögtem, mert az Easeus is kínai, mint ahogy az Aomei és még jó pár...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Trollok komolyan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Asszociációs játék. :)
- DIGI internet
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest