Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
válasz #72630400 #75217 üzenetére
nekem a netcsomag 1ezerbe kerül az 500megabájt de tuti nem mérik a forgalmat mert orrba szájba töltögettem buliban videókat fel meg egész nap a városban mobilneten hívás meg youtube meg minden és az adatforgalmam hó végén még mindgi ilyen 480megabájt ami hátravan. navigáció, facebook, messenger, viber, youtube, chrome böngészés még sosem tudtam letekerni az 500megabájtot így fene fog nagyobb csomagot kérni ha ott sem mérnek
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
törölt tag
válasz #72630400 #75222 üzenetére
Értem. Elfogadom a válaszod.
De a "joker" értékesítése óta eltelt vagy 10 év. Lehet, hogy azóta más a helyzet lefedettség tekintetében.
Visszatérve a te esetedre: telenor flottában 2000-2500 Ft-ért 10-20GB-okat adnak. Tehát neked is megérné otthagyni a telenor pre-paidet, akár egy "házon belüli" flottás tarifáért.Somatom: az az 1-2, a fenti példa alapján inkább 5-6. De oké, mindenkinek más az ingerküszöbe. Meg vannak az elvek is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #72630400 #75218 üzenetére
Időrendi sorrendben te írtad hamarabb, hogy "A maradék pénz itt sem vész el"
Erre reagáltam.A másik dolog: az, hogy te mindig utolsó kbitre elfogyasztod a 3GB-ot, az nem azt jelenti, hogy az összes felhasználó így tesz. Van akinek marad a 30. napon adat.
Én általánosságban írtam, hogy olcsóbb a voda.
De még azt is kiszámoltam neked, hogy a te felhasználási szokásod szerint is drágább a telenor.
Erre azt írod, hogy 22 éve fasorban sem volt a voda.
De könyörgöm: mi köze a mai élethez, mi volt 22 éve? Van számhordozás...
Most már értem miért vannak telenor pre-paid ügyfelek: szentimentális okok miatt jobb a drágább....lehet mondani, hogy 22 éve nem váltottam szolgáltatót, még ha drágább is.Simpley: van. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #72630400 #75208 üzenetére
A telenornál 3GB 2500 Ft, és a maradék 500-ért 20 percet tudsz beszélni. A vodánál 3GB 2064 Ft (és hó végen nem vész el), 20 perc pedig 380 Ft, összesen: 2444 Ft.
Erre írtam, hogy nem értem miért jó pre-paides telenorosnak lenni....
Pedig írtam, hogy kimatekoltam minden variánst.... -
törölt tag
válasz #72630400 #75205 üzenetére
Ne haragudj, de fogalmam nincs miről beszélsz.
Én pre-paid tarifát írtam.
A telenornál a 3GB adat 2500 Ft, ugyanez vodánál 2064 Ft.
Ha a 2in1 3GB +100 perc csomagra gondoltál, az nem 3000, hanem 3800. Ugyanez a vodánál 2064+1900 Ft. De még így is 2 dolog miatt jobb a voda: 1. Ha nem beszélsz pont száz percet, hanem kevesebbet-vagy többet-jobban jársz. 2. Az adat hó végén összeadódik, amennyiben a 30. napon újrarendeled, nemlopjákveszik el.
Szóval továbbra sem értem miért jó telenor pre-paid ügyfélnek lenni... -
törölt tag
válasz #72630400 #75199 üzenetére
Van egy telenor kártyám a fiókban. Minden évben töltök rá 3.000-et, és ha úgy adódik veszek rajta autópálya matricát. Sajnálom a hívószámot, mert szép kombináció. Gondoltam egyszer eljön a pillanat ami miatt előveszem a kártyát, más szóval a telenor értékelhető szolgáltatást kínál feltöltőkártyásoknak ....15 éve várom....
Egy papíron osztottam/szoroztam, számoltam: egyetlen egy pre-paid variáns maradt, amiben a telenor kártyás jobb mint a tkom/voda kártyás tarifái- ez a sok f@szbukozás. Mind netben, mind percdíjban veri a másik kettő a telenort.
Csak azt nem értem, miért jó aktív telenor pre-paid ügyfélnek lenni?
Mint írtam, én passzív ügyfél vagyok. -
veterán
válasz #72630400 #73697 üzenetére
Igazából nem mondanám olyan kiemelkedően drágának magyarországon a mobilnetet. Viszont valamit valamiért, akkor azt is olvastad hogy nálunk van az egyik legjobban kiépített mobilnet hálózat. Lakik bécs mellett rokonom, pl mesélte jóval olcsóbb, még az is hagyján hogy sebesség csapnivaló, de sokszor használhatatlan is ( T-mobile AT).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
-
The Goth
tag
válasz #72630400 #70239 üzenetére
"de amig te nem szüntetted meg addig ha jól tudom ők sem tehetik."
Ez annyiban nem igaz, hogy egy már lezárt csomagot ami új ügyfél számára nem elérhető, bármikor véglegesen kivezethetnek. Ez esetben ha az előfizető nem hajlandó elfogadni a felajánlott új, még aktív csomagok egyikét, akkor egyszerűen felbonthatják a szerződést. Ez teljesen törvényes. Az pedig, hogy egy lezárt csomagot mikor vezetnek ki véglegesen csak a szolgáltató kénye-kedvén múlik."A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Android játékok topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest