Hirdetés
-
GAMEPOD
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó, hogy ott a censored a másik cenzúrálandó szó előtt.
Egyébként szerintem arról lehet szó, hogy gyenge a 3G-térerő, ezért produkálhat ilyen hibát.
Mindenképp' jelezd az ügyfélszolgálatnak a problémát. Amennyiben nem találtok megoldást, akár kötbér-fizetési kötelezettség nélkül is felmondható a szerződés, a Pannon engedélyezése nyomán. -
Pxs
aktív tag
Na, figyeltem még további pár napig a jelenséget, úgy tűnik, szándékosan csinálja ezt a hálózat...amint elkezdek folyamatosan letölteni, kb. 5-10 másodperc múlva átmegy "szünetbe" a hálózati kapcs, azaz az én gépem küldi a hálózati forgalmat a Pannon szerver irányába, de vissza nem jön semmi, csak újabb kb. 10-20-30 másodperc múlva !
Szándékos lehet ez a korlátozás a Pannonnál ? Mert ha igen, akkor hűségidő ide vagy oda, én lemondom ezt a <censored>-t a picsába, nem beszélve arról, hogy átlag 512 KBps-en tudok netezni, egy HSDPA telót használva modemnek !
-
plázatitán
csendes tag
Szerintem te a kártyás dokumentumokat olvastad el, de alapjában véve vissza mehetsz reklamálni csak nem érsz el vele semmit. Az ügyintézőknek ha ez van kiadva akkor nem igazán tudsz tenni ellene. Több fórum is jelezte már a Pannonnak a papír problémákat de nem történt semmi. Ha van valaki aki érted kezességet vállal és neki meg vannak a papírjai, tudsz vásárolni úgy is az Internetet.
-
megyeri
tag
T-Mobile-nál tőlem csak személyit+lakcímkártyát és adókártyát kértek. TB kártya is jó lett volna, de azon úgy el volt maszatolódva a száma, hogy inkább az adókártyát kérték el. Ha nem oldódik meg a dolog, de van adó- vagy TB kártyád, próbálkozz a T-nél... Bocsi, hogy idepiszkítottam a Pannon topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Proxmox VE
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest