Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
válasz
4Grider #54310 üzenetére
Pont ezért kereste a kiskaput a Telenor azzal, amikor kitalálta első körben, hogy beépítette az adatforgalmat a MyTV csomagokba a Telenor előfizetők számára... És ezért is írtam egy korábbi hsz végére, hogy szerintem nem fog sokáig ez sem megmaradni, mert nem áll stabil lábakon ez a megoldás sem, és gyanítom, el fogják kaszálni később teljesen a MyTV-hez tartozó korlátlan adatforgalmat.
(#54311) Somatom
Értem amit írsz, és a problémát is, nem is állítom, hogy jól járnak majd a felhasználók, de akkor lenne szerintem csak igazatok, ha a MyTV nem csak az adatforgalmat tartalmazná, hanem az is bele lenne foglalva, hogy mindezt adott sebességen teszi. Vagy volt bármikor is garantálva, hogy a MyTV a különálló adatkeret mellett sebességben is eltérhet az alap netcsomagtól, amivel használod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell Insipiron 15 7570
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest