Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watson25
tag
A múlthéten sikeresen áthordoztam a számom a T-mobiltól a Telenorra.A számhordozás egy telenor üzletben történt,ahol
smarttarifa extrara váltottam.Készüléket nem vettem mivel a kiszemelt készülék egy Nexus5 amit csak online lehet
megrendelni.Ahogy a mai napon az online felületen rendelném a készüléket ezt az üzenetet kaptam: "Ezzel az előfizetéssel
jelenleg nem tudja megrendelni a készüléket bónusz ajánlatban. Lehetséges, hogy még nem járt le a hűségvállalása,
vagy egyedi tarifacsomagja van. Új mobilszámmal bármikor vásárolhat a kínálatunkból."
Állítólag három hónapig nem vásárolhatok készüléket,viszont erről a Telenor üzletben nem tájékoztattak.Mit lehet ilyenkor tenni?Ui:Hűséget nem írtam alá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Eladó MikroTik RB5009UPr+S+IN új, bontatlan, PoE-out-os szörnyeteg
- Egyszerű De Nagyszerű Kecó érdekel?! Kolink Stronghold Barricade ATX! INGYEN MPL az árban!
- GeForce VGA-k 5080, 5090, Bontatlan, Új, 3 év Magyar garis.
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion GO 2 év garis dobozos 100% akku 1TB SSD+1TB microSD+hordozó tok+üvegfólia+szilikon tok
- Thermaltake Smart SE 730W 80 PLUS Bronze tápegység 4x8pin Pcie,dobozában,hibátlan állapotban!
- ASUS Rog Strix GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128bit,videokártya,tesztekkel,hibátlan állapotban!
- i5 9400T - GIGABYTE H310 - RAM 16GB DDR4 - MSI GTX 1060 AERO 6GB
- Eladó félkonfig LGA1151 alapon + I5 8600K + 32GB DDR4 + Dark Rock 4
- Gainward 8800Gts 320mb
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest