Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    válasz Danecay #102119 üzenetére

    Nos, a páromnak pont arra volt dolga és beugrott a Yettel fiókba, rákérdezni a további TV BOX-ok bérlésére és arra, hogy miként lehet majd módosítani a szerződést a próbaidő lejárta után, mert jelenleg külön szerepel az Otthon NET és külön szerepel a Yettel TV, ami így külön-külön, drágább mint a csomagban az Otthon NET + Yettel TV. A módosítás lehetőségére azért tartottuk indokoltnak rákérdezni, mert a szerződés kötésönk napját leszámítva, nálunk továbbra sem érhető el az Otthon NET, és ezt a Yettel fiókban is megerősítették. Nem tudom, hogy ez mitől függ, de nem lennék nagyon meglepve akár azon sem, hogy településünkön egyedül nekünk lenne Otthon Net csomagunk, és nekünk is csak mázliból, pont jókor voltunk jó helyen.
    A felmerült kérdésekre pedig a következő válaszokat kaptuk. A próbaidő letelte után az előfizetés automatikusan Otthon NET + Yettel TV csomaggá konvertálódik majd.
    A plust TV BOX bérlése pedig 490Ft/hó/db, csak mivel készlethiány van belőle, egyelőre nem tudta adni, mert annyi BOX-ot szoktak kiküldeni mint amennyi routert, amiből pedig jó eséllyel nincs igény egy háztartásban többre, legalábbis ebből az 5G-s fajtából.

Új hozzászólás Aktív témák