Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz
(ex)Cat #24494 üzenetére
Igen. Iszik eleget ,mert a csapot meg szoktam neki nyitni. Plusz 3 helyen van neki/nekik (mert 3 cicám van). Nagyon aggódó, gondoskodó "cicagazdik" vagyunk. Olvastam, hogy ilyen idős cicáknál a székrekedés előfordul. Nedves tápot is kap, ezt írtam is. Inkább az lenne a kérdésem, hogy kell-e valami más betegségre gondolnom, vagy egyszerűen adjak neki ricinusolajat? Ha adok neki ricinusolajat, akkor milyen adagokban adjam, nehogy aztán átessek a ló túloldalára és hasmenés legyen a vége, mert az sem lenne jó. Csak normális ürítést szeretnék elérni, mint ahogy régen volt. Köszönöm egyébként a hozzászólást.
-
sixpak
nagyúr
válasz
(ex)Cat #24371 üzenetére
RiP...szörnyű érzés...
Más:
erre is jó a gyönyörű csillagos/sávos....respect. -
baloghgabor
aktív tag
válasz
(ex)Cat #24381 üzenetére
Sajnos az én Mókus Cicám tavaly augusztusban szinte előttem halt meg. Hazaértem, ment ki, majd pár perc múlva én is mentem volna ki, Ő meg ott feküdt furcsán a bejáratnál. Fölemeltem és a feje lehanyatlott. Berohantam vele és láttam se légzés, se pulzus. Próbáltam újraéleszteni, egy ujjal, de percek után feladtam, láttam, hogy üveges a szeme és itt már nincsen segítség. Doki szerint Náluk is előfordulhat infarktus, vérrög, bármi sajnos. Számunkra ez borzalmas tragédia. 😿
-
_ocsisajt
őstag
válasz
(ex)Cat #23884 üzenetére
De ez kicsit olyan, mint a gyerekkorunkban (én 44 vagyok) gyakorlatilag mindenféle védőfelszerelés nélkül bicajoztunk, gördeszkáztunk stb...
Én azért betartom amit a doki mond, ő ért hozzá, még ha elsőre lehet nekünk "soknak" is tűnik. Nem baj, ha kicsit "túl" van védve a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest