Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz stuka20 #12686 üzenetére
Kíváncsiságból próbáld már meg egy másik késsel. Nekem van egy konyhai késem, itt a topikban már írtam róla, ő Utálka, az Élezhetetlen. Azt se sikerült a sharpmakerrel. Végül egy 790 Ft-os kő megoldotta. De azért is mondom hogy kíváncsiságból próbáld már ii egy másik késsel, mert újabban én is érzem, hogy mintha kezdene elhasználódni a sharpmakerhez kapott rúd, tehát ugyanez jelentkezik nálam is, lehet hogy az élező nem jó már.
-
gyapo11
Topikgazda
válasz stuka20 #12466 üzenetére
Szerintem összehasonlítva az oldalra nyíló rugós késsel, sokkal könnyebben lehet nyitni pl. sötétben, amikor nem látod a kést csak érzed. És ha megérzed a nyitógombot már jól is tartod a kezedben. Az oldalra nyílósnál még figyelni kell az ujjaidra is, hogy ne akadályozzák a penge kinyílását, és csak utána markolhatod meg rendesen. Persze miért nyitna az ember kést, ha nem látja azt sem amihez használná. A törvény is valószínűleg ezért tiltja a hordást, mert veszélyesen gyorsan használható. Elég nagy csattanással nyílik-csukódik, ez olyan amit a kést/fegyvert kedvelők szeretnek, férfias. Ez valami olyan, mint amikor Schwarci megtölti a bluttyantós puskát egy ökölnyi gránáttal, rálő az ajtóra és az eltűnik a nagy robbanástól.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
MODERÁTOR
válasz stuka20 #12466 üzenetére
Itt van ez a Benchmade otf 190k-ért, D2 pengével kb 50 ezret nem adnék érte. Nézzél inkább egy magnacut pengés kershawt vagy m390-nel szerelt microtechet.
De még egy benchmade shootout is "csak" 112e ft, prémium pengével [link]Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- ÚJ Schwalbe Wicked Will Super Race 29x2.4 (62-622) mtb külső gumi
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest