Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Utánanéztem kicsit a dolognak, az ági öröklés szerint jogosult a féltestvér is, ha tudja bizonyítani a saját ági öröklést. Esetemben pont erről van szó.
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Kloden
senior tag
-
Kloden
senior tag
Köszönöm, erre nem hiszem hogy rá lehet venni, elég bizalmatlan ember Ezen is csodálkozom, hogy egyáltalán így gondolja.
Ha jól értem akkor a legjobb, ha közjegyző előtt végrendelkezik, amin én nem is vehetek részt.envagyok: tanú a papíron nincs feltüntetve. Kéne lennie? Azt olvastam hogy nem kell, ha kézzel magának megírja, csak a tartalma legyen megfelelő. Az pedig megfelelő. Ezek szerint ez a kézzel írott végrendelet is támadható? Azt hittem szent és sérthetetlen.
-
Kloden
senior tag
Sziasztok, végrendelkezéssel kapcsolatban érdeklődnék.
Édesapámék hárman vannak tesók. Egyik nagybátyám maga van csak, ezért szeretné rám hagyni majd az ingatlanát. (Lényeg, hogy ne a harmadik testvér kapja.)
Írt kézzel egy végrendeletet, ezt aláírta, dátum, stb., minden formai, tartalmi dolog benne van amit a neten találtam hogy benne kell lennie.
Ez a végrendelet nálam van.Két kérdésem van ezzel kapcsolatban:
1.) jó lesz ez így, vagy tud(unk) még valamit tenni az ügy érdekében?
2.) lehet-e ezt digitálisan vagy fénymásolás útján hitelesen többszörözni? (nehogy elvesszen vagy valami...)Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Enermax Noisetaker 485W (hibás) tápegység eladó
- TP-Link MX515V nagysebességű 4G / 4G+ LTE Cat12 Sim kártyás WiFi6 router hotspot modem - FÜGGETLEN
- Xiaomi Mi 10T Pro 8/256GB 144Hz Kijelző 108Mpx Full Doboz
- Elitedesk Ryzen 3200GE 35W 16GB 2666 Vega 8 iGPU
- Dell Precision 7530/15.6"4K/i7-8850H/32GB DDR4/1TB SSD/4GB Nvidia P1000/Magyar billentyűzet!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest