Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Steam topic
- Automobilista 2
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müge
tag
Hát ja, elvi akadálya nincsen, csak éppen finoman fogalmazva is más szellemű oktatást kap az ember itthon, mint ami oda kell...
Mindent kéne tanulni az alapoktól sztem
( a mi gondolkodásunknak már a solicitor-barrister dolog is furcsának hathat )
[Szerkesztve]A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
-
Müge
tag
válasz Woodslave #73 üzenetére
Nem a szakmában dolgozom kint, az érdekes is lenne, kontinentális tudással angolszász területen, ugye ( amúgy még nem is végeztem az egyetemmel, másoddiplomaként csinálom SZTE-n )
Payroll/HR területen vagyok amúgy.A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
-
Müge
tag
Én külhoni vagyok
Tényleg mindenhol kamerák vannak, bár ez kisebb városokban nem annyira jellemző, mint Londonban. Itt Rugby-ban a forgalmasabb helyeken van ilyen ''gömbszerű'' kamera, meg az éttermekben.
Amúgy:
fel nem tudom fogni, hogy egyesek miért tiltakoznak a köztéri kamerák ellen. Hihetetlen mértékben visszaszorítja a bűnözést, gyakorlatilag az elkövetett cselekményeket is tökéletesen lehet rekonstruálni.
Sokan egyből ''nagytestvéreznek'' az otthoni terézvárosi kamerák miatt is - hát nem tudom, én nagyon tudom értékelni őket, amikor a barátnőm késő este megy haza...A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
-
Müge
tag
Ezzel az a probléma, hogy feltételezhetően nem tudnak máshol átjárni a többiek...
A figyelmeztetés mindenképpen kell.
Kb. az a helyzet, mint annak idején a nagy port felvert öltöző-üggyel:
Péterfalvi szerint akkor lehet bekamerázni az öltözőt, ha az oda belépő tudja előre, hogy figyelik, és van lehetősége másik, nem megfigyelt helyet választani. Pontosan ezért nem lehet az adatvédelmi tv alapján bekamerázni a metrót, pedig jó lenne... - nem jöhetnek bekamerázott és ''natúr'' metrók egymást váltva az állomáson...
Mivel tiéd a hely, jogod van kamerázni, de nagyon tájékoztass mindenkit. Még az is jó 5let, hogy előre figyelmeztetsz mindenkit írásban, pl. ''2 hét múlva ezért és ezért be lesz kamerázva ez és ez a hely stb''
Sok sikertA tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
-
Müge
tag
Mivel még nincs ilyen téma a prohardver fórumán, és biztos sokan vagyunk itt jogászok, ezennel megnyitom a Nagy Jogász Topicot!
Minden, a jogászokat érintő kérdésben lehet ide írni, legyen az felvételi, tanulás, vagy akár a munka világa.
Addig is üdv:
MügeA tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- iPad topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magisk
- További aktív témák...
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest