Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz ForRedGlory #5729 üzenetére
Persze, így viszont érthető, ha ennyire rejtett az a pixelhiba, akkor azt nem veszed észre rögtön.
Tudom, hogy nem egyszerű, de most nincs más teendőd, mint várni türelemmel, én drukkolok neked. De ha még mindig kellene egy ilyen laptop - természetesen hibátlan formátumban - akkor szerintem egy próbát megérne az Aquánál. Ők megkapnák a teljes vételárat, te meg a hibátlan laptopot, és mindenki jól járna. De azt is megérteném, hogyha ezek után már nem akarsz velük üzletelni, elképzelhető, hogy esetlegesen egy később felmerülő garanciális probléma esetén sem lennének valami segítőkészek...
Egyébként a miéken meg csak fekete háttérnél látszott egy kis piros pötty, amikor a bios-bann nézegettem sehol semmi, majd a windows telepítő képernyőn, amikor előszór bebootolt a rendszer akkor vettem észre, hogy ott valami nem stimmel, és az bizony pixel hiba. Állítólag egyre gyakoribb jelenség, hiába fejlődik a gyártástechnológia.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest