Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HartgeH3-2.8

addikt

BercziB Ha csak nem ragaszkodsz a bolti vételhez bolti garanciához (amit megértek), 45k-ért venni r7-et vagy 750-et komoly hiba. Nézd meg aprón milyen kártyákat árulnak 45-ért amik tönkre verik ezt a két kártyát. Egy "ócésabb" GTX 670 ezeket keresztbe nyeli le szvsz (és az még csak egy 670). Ismerős tudna venni Romániába 400 lejért (kb 27ezer forint) GTX 750-et, neki megéri. Nekünk nem.

NetOwner75 (#2021)
    Nehéz ügy. Biztos áldozni akarsz erre a gépre? Lap régi, memória nagyon kevés (a nyolc giga kezd már most kevés lenni itt ott) én folyamatosan látom a memória használatot nem a levegőbe beszélek. Én ha ennél a gépnél maradnék, picit megrántanám a Phenomot sajnos nem black edition ahogy látom, nem tudom ez az Agena mennyire bír egy kis OC-t utána kéne keresni. Ha igen rávágnék egy jó hűtőt, beleraknék még 2x2 giga ramot, és valami ATI kártyát. Ha találsz egy HD 6870 rev2 kártyát aminek a hűtését átdolgozták, és még hatékonyabb lett a kártya, és még OC-ben is az jó vétel lehet. Volt olyan kártyám az AMD-s korszakomban és nagyon szerettem. Nagyon jó szolgálatot tett. Egy Asus top verziós jó vétel lehet még. Esetleg egy Sapphire OC-s 7770 méregzsák. Én lehet belenéznék egy OC-s 270X-be is. Ha a CPU-t kicsit meg lehet rángatni. Alapon lusta lesz, ezt most megmondom előre. Lehet vele játszani, csak a max teljesítményt nem fogja tudni kisajtolni a kártyából. (kieg: A PCIE 3.0 hiánya)

CPU: [link]
    125W holy shit ;]

Szerk: GTX 670 vs GTX 750 csak úgy mutatom :)
    [link]
    ..és akkor még hol a gyári OC a 670-en, sehol.

//A véleményem szigorúan egyéni és nem biztos, hogy a legjobb megoldás, csak ötlet//

[ Szerkesztve ]

Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés