Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
válasz zozoka79 #1999 üzenetére
Szerintem abban mind egyet értünk, hogy az Inteles paszta nem a legjobb, (ha pár hsz-t visszaolvasol láthatod, hogy nem rég heves vita folyt erről a fórumban) csak macera lecserélni, és amíg nincs tuning a gyári hűtőnek a tejesítménye is bőven elég.
Amiért mégis azt mondom, hogy jobb lecserélni, mert terhelés alatt elég hangos, illetve tapasztalataim szerint átlagban egy év alatt csapágyasak lesznek az Intel gyári hűtők.
Viszont amit a kolléga mondott, hogy 3 havonta érdemes újrapasztázni teljesen alaptalan, és felesleges!
Egy jobb pasztát átlag felhasználás mellett bőven elég 2-3 évente újrakenni.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
zozoka79
tag
válasz takacsbotond #1998 üzenetére
akkor itt sem egységes a vélemény mint ahogy máshol sem.1ébként furcsa módon 1 óra játék után sem megy feljebb a hőfok amit nem értek,50 alatt marad a proci hőfoka ugyanúgy,ezért egyelőre csak a pasztát terveztem cserélni/hozzákenni
-
zozoka79
tag
Ha i3-as procit kenek meg procihő elvezető paszával,akkor a gyárit mindneképp le kell szedni? megjött az itt vásárolt cucc postán.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Kellemes ünnepeket mindenkinek és jó ár/érték arányú gamer konfigokat
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz takacsbotond #1988 üzenetére
Ha minden igaz Aida szerint ő az alaplap, Dell saját gyártású cuccról van szó.
[link]
Táp típus még folyamatban, de kb 470W lesz.Egyéb:
Amikor vietnámban laksz és veszel a fél centis lapodhoz egy akkora vga-t, hogy talán még a házba se fér bele amit hozzá vettél, megfizethetetlen. Minden másra ott a 100ezres vietnámi bankjegy. A papírtörlő erős kérdőjel . Nem bántom, csak hát na. Ott is van google és lehet tájékozódni
LINK1 LINK2
LINK3Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
TomMusic
őstag
válasz takacsbotond #1991 üzenetére
Na, közben már meg lett a konfig más RAM-mal, de azért köszönöm a segítséged!
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
takacsbotond
őstag
-
hawrlantb
tag
Bocsánat ha off, de nem tudtam hova kéne, DE:
Mit ajánlanátok, win8.1 vagy win10? És ha lehet egy kis indoklást is.
A gép amire kell:
i7-6700
Gigabyte GTX960
MSI B150M MORTAR
Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz
Samsung 250GB EVO SSD
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
FSP 400W HEXA+Köszönöm
-
TomMusic
őstag
válasz takacsbotond #1984 üzenetére
Sajnos úgy néz ki, már téliszünet van náluk, mert a telefont se veszik fel.
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
takacsbotond
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1987 üzenetére
Milyen alaplap van benne?
Azért nem olyan rossz márka a Hynix, első sorban oem gyártó.Ha jól tudom a Kingstonnak is gyártott anno ramokat, de rengeteg telefon/tabletnek a háttértárát ők csinálják, illetve több cégnek is szállít oem SSD-ket...
Viszont a gépház szerintem is rohadt jól néz ki!Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszi mindenkinek a helpet.
Azoktól a ramoktól én is dobtam egy hátast, hogy a dell ilyeneket rak egy (amúgy nem is rossz kis gépbe) nem lehetett azért ez olcsó akkoriban. Céges gépről van szó külföldi és jó ideje így használják már csak szeretnének kicsit "nézelődni" a gamer világban. Alap esetben én is a régi gépekre azt mondom nem érdemes, de egy i7-et még a sírból is feltámasztanék
Céges gépnek i7 és ráadásul ilyen chipsettel meg házban atya ég....
Elvileg nem lett bontva moddolva, egyben selejtezett gép volt akkoriban. Tehát totál nem értem a 4 x1 Hynixot. Ők úgy tudom "főként" VGA kártyákba gyártanak (aránylag jó) chippeket. Legalábbis a fő profiljuk mintha az lenne. A desktop iparba szerintem nem törtek be annyira Amerikában képesek olyan memória márkákat rakni a gépükbe amiktől szó szerint a hátast dobom.A házon azóta is agyalok, hogy a dell mikre nem képes
(Ez ilyen előre összerakott gépek közötti high end kategóriás lehetett)Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
TomMusic
őstag
Közben megnéztem az alaplap QVL-t is, és szinte csak CL9 meg 10-es RAM-ok vannak benne. Remélem ez nem azt jelenti, hogy a CL7-et nem tudja kihasználni.
-
TomMusic
őstag
Hát, a gépet a nulláról rakom össze itthon, de elvileg van "próbagarancia" a RAM-okra, szóval megveszem, haza hozom, és ha nem jó, akkor visszaviszem.
-
TomMusic
őstag
válasz takacsbotond #1982 üzenetére
Na akkor megnyugszom. Köszönöm a válaszokat!
Írtam is a Rambazárnak, hogy hol, illetve mikor átvenni a cuccot ha megrendelem.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
válasz takacsbotond #1979 üzenetére
Ez jó hír, azonban most nézem a G.Skill oldalát, és ennél a RAM-nál nem szerepel a QVL-nél a Gigabyte H97 alaplapja. Ami tudom önmagában még nem jelent semmit, de most megint gondolkodóba estem.
-
takacsbotond
őstag
válasz TomMusic #1978 üzenetére
A Kingstonok régen nagyon jók voltak, de mostanában kezdenek elmenni a "budget" irányba.
A G. Skill pedig inkább az a "premium" kategória, azonos tulajdonságok mellett is van egy 10-20%-os felára a Kingstonhoz képest, viszont cserébe sokkal megbízhatóbb, illetve jobb hűtőket is szoktak rájuk rakni.
Hozzáteszem ez csak az én véleményem.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
TomMusic
őstag
válasz takacsbotond #1977 üzenetére
Ok, meggyőztél!
Egyébként ez a G.Skill márka mennyire megbízható pl. a Kingstonhoz képest?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
takacsbotond
őstag
válasz TomMusic #1976 üzenetére
Lényegében gyorsabban fog felállni a Win, és gyorsabbak lesznek a programok.Azért CL10 és CL7 között elég jelentős különbség van, mindenképp az alacsonyabb időzítésűt érdemes venni, főleg egy munkára szánt gép mellé, a programok amiket írtál nem csak cpu, hanem ram igényesek is.
Ha már ekkora összeget kiadsz egy gépért felesleges lenne ezen a pár ezer ft-on spórolni, főleg mert nincs dedikált vga a gépben.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
TomMusic
őstag
válasz takacsbotond #1975 üzenetére
És az miért jó, illetve mennyire veszem észre a különbséget?
Szerk.: jahogy a Kingston CL10-es.. Akkor az miért nem jó?
Na közben utánanéztem. Elvileg a procival való kommunikáció sebességét jelöli, minél kisebb ez a szám, annál gyakrabban "beszél" a CPU-val. Akkor már csak az a kérdés, hogy a gyakorlatban mennyit veszek észre a CL10 és CL7 között.[ Szerkesztve ]
-
TomMusic
őstag
válasz takacsbotond #1971 üzenetére
De ezek a Kingstonok is 1600MHz-esek...
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1970 üzenetére
QVL lista csak másodlagos, nincsen idejük és kapacitásuk minden létező memóriát letesztelni.
99%, hogy jó táp van benne.
SSD és erősebb VGA, pl HD 7950 jó volna bele, de kis pénz=kis foci.
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz TomMusic #1967 üzenetére
Ezesestbem más...
Viszont ilyen programok mellé (főleg mert nem lesz dedikált vga) érdemes lenne gyorsabb ramokat tenni, ha már ennyit kiadsz a gépért ne ezen vérezzen el (valami 1600Mhz-es Cl7-est néznék mint ez).HartgeH3-2.8: A mostani gépem alapja egy I7-es Dell Optiplex 7010, igazából sosem vennék előre összerakott gépet, de proci árban kaptam meg.
Az a Hynix ramokkal elég sok problémám volt.Ha csak egy mód van rá gyorsan lecserélném valami használhatóra.
Ezen kívül még az alaplappal volt sok probémám.VGA vásárlásnál figyel arra, hogy ha nagyobbat veszel ne takarjon ki semmit az alaplapról.Mivel elég jó a proci akár egy R9 280x-et is kihajt.
Ezen kívül még egy SSD erősen ajánlot.[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz DR|FTK|NG #1969 üzenetére
Én is hasonló irányban gondolkoztam
Memóriát néztünk, de kb már csak az atya úr isten tudna olyat szerezni (vagy ebay) de sokáig ér ide és lehet ár/érték arányban se lenne jó. Viszont egy memory QVL lista nem ártana hogy mégis milyet. Egy Kingston (zöld) low profilos memória amire gondoltam Kingston 1333 (nagyobbat úgy se lehet) és az kijönne pár ezerből. Erdélyben laknak tehát ph apró kilőve.
Pont én is egy 660 vagy 750 amire gondoltam, náluk 400 lej kb 28k egy GTX 750 (olcsóbb mint nálunk)
Tápot megkérdezem és jelzek vissza Régebbi oldalon utána néztem ennek a Delles rendszernek és elvileg ez van benne: " A 475W power supply supports performance-class graphics and high-end processors with power to spare. If that isn’t enough, additional bays and slots allow for future expansion."
Típust nem írnak
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #1968 üzenetére
Még 2×1GB RAM bele, vagy a mostanikat cseréld le 3×2GB-ra.
VGA: HD 7850 2GB, HD 7870, GTX 750 Ti, GTX 660
A táp matricájáról linkelsz egy képet?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok! Mindig is úgy voltam vele a Dell gépek mellett nem mindig szabad elmenni legyintve. Én pl régóta vadászok egy bizonyos dell (egyedi) munkagépet aminek a háza, összeszerelése kivitelezése hihetetlen jó és még az atomcsapást is kibírja. Szó szerint. Mire használnám az más kérdés.
Én kérnék most tőletek több szem többet lát alapon infot. Van egy kis gamer haverunk (erdélyi) tehát nincsenek eleresztve. Külföldről kaptak egy leselejtezett gépet irodából. Egy ideje használja semmi gond, de szeretne menni kicsit mélyebb vizekre is (CSGO, Squad stb).
CPU i7 920 (igen az első generációs kis harcos hetes)
Lap: Dell Studio XPS 435MT (elsőre semmit nem mondott aztán megnéztem az adatait)
[link]
Memóriák 4 x 1 DDR3 SK Hynix HMT112U6AFP8C-G7 (Fúj) Na jó működik végülis de miért 4 x 1 ? Ki az a jó képességű aki belerak egy rendszerbe 4x1 GB ramot egy ilyen chipsetbe? Utána néztem valóban a Hynixban létezik DDR3 1GB kiszerelés. (de minek). Tehát memória kuka egyértelmű.
VGA Egy kis GTX 210-es van benne talán 512, talán 1GB igazából mindegy. Elketyeg vele.
Gyári OP harcos hűtő van rajta (picit hangoska) de hozzányúlni nem nagyon akarnak.Maga a gép: (Ez még akkor is kéne ha nem kéne)
Nagyjából van elképzelésem, de kérdeznélek titeket, hogy pl memóriában 1333ig bezárólag , és VGA-ban (PCIE 2.0)ig bezárólag mit érdemes tenni egy első gen hetes alá? Ami még árban meg összességében megfelelő lenne a rendszerhez. Kellemes ünnepeket mindenkinek
-
TomMusic
őstag
válasz takacsbotond #1966 üzenetére
A prociból nem engedek (már csak azért sem, mert 8 szálas), azért is kérdeztem, hogy ezzel az alaplappal ki tudom-e használni, mert ha nem, akkor választok másikat.
A programok skálája elég széles, mivel elég sok mindennel foglalkozok, szinte minden területről használok valamit. Pl. különféle IDE-k (pl. Android Studio, amihez atomerőmű kell, főleg a szimulátorhoz. És valószínűleg ezt virtuális gépben fogom futtatni, mert nagyon szeret szemetelni. Egy project akár több tízezer fájlból is állhat!), aztán vannak a különféle elektronikai tervező és szimulációs programok, illetve mechanikai tervező program, amihez megint csak nem árt, ha van egy erős vas. A tervezésekhez pedig sok dokumentumot nyitva kell tartani. A jelenlegi kis laptopom már néha attól is kifekszik, ha egy pár weboldal, meg pdf meg van nyitva az IDE-k mellett.
Ja és ne kelljen várni semmire, mert elegem lett abból, hogy még soha életemben nem volt egy normális gép, amivel haladni lehetett volna, mindig csak várni, várni...
Illetve ha már van egy erős vasam, akkor nagy ritkán filmet is szeretnék kódolgatni, de az csak hab a tortán. Szóval kb. ez a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz TomMusic #1965 üzenetére
Mondjuk igen, nem valami nagyok a chipset hűtők, de egy H-s lap nem nagyon melegedhetne...
Ha esetleg spórolni akarsz egy i5 4690-et, vagy i5 6600-at is érdemes lehet fontolóra venned, ugyanis teljesítményben minimális a különbség.De ez nagyban függ attól is, hogy pontosan milyen programokat futtatnál rajta...Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
TomMusic
őstag
válasz takacsbotond #1964 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ. Azonban biztosan nem fogok turkálni a RAM beállításaiban, így nem baj, ha nincs XMP feature. A 3 monitor pedig sokára esedékes, egy jó darabig csak 1-2-t fogok használni (de majd remélem lesz 3 is, csak sajnos nem ingyen osztják )
Közben jobban utánanéztem ennek a Gigabyte GA-H97M-D3H alaplapnak, és úgy néz ki tökéletes lesz. Egyetlen dolgon akadt csak meg a szemem, itt írják alul kommentben, hogy két helyen melegszik, de nem vészes. Hát egyefene, a többi alaplapokhoz képest ez a legkevesebb kompromisszum, főleg ilyen jó ár/érték arány mellett.[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz TomMusic #1961 üzenetére
Szia!
Fury-t nem vennék, mert nincs benne XMP támogatás, inkább ezt ajánlanám helyette.
Alaplapok amiket a kollega ajánlott jók.
Pontosan milyen munkára használnád?
Még, ha nem is gpu igényes programokat használnál rajta a 3 monitor miatt én azért vennék melléjük egy olcsóbb gpu-t (pl.: Sapphire Redeon VAPOR-X R7 250x OC 1gb GDDR5).Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
TomMusic
őstag
válasz DR|FTK|NG #1962 üzenetére
Köszi a választ! Szóval ki lehet használni vele a proci, RAM, SSD nem kis teljesítményét? Monitor egyelőre még csak 1 van (D-sub), de majd lesz több is, szóval az még képlékeny..
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
A "Milyen asztali gépet vegyek?" témában már segítettek, de mivel ez inkább gépösszeállítás, nem komplett gépvásárlás, így inkább ide írok. Szóval sok-sok nézegetés után összeállt a fejemben egy konfig, csak azt nem tudom, hogy pontosan milyen alaplapot rakjak bele. A konfig eddig:
- Intel i7 4790
- 2x Kingston HyperX Fury 4GB/1600MHz
- FSP 400W Hexa+ táp
- Zalman Z3 ház
- Samsung 250Gb 850 EVO Basic
- és az alaplap, ami valamilyen H97 lenne, de ezen belül milyen, azt nem tudom pontosan. Az ára miatt a Gigabyte GA-H97M-D3H-t néztem ki, de nem tudom mennyire minőségi..
- procihűtőt egyelőre még nem tudom hogy akarok-e, szerintem indulásnak megnézem milyen a gyárival, és ha kevés, akkor majd kicserélem Deepcool Gammaxx 200-ra.
Egyébként tervezési, fejlesztési munkálatokra kéne a gép, játszani semennyit sem akarok (viszont filmnézés az hébe-hóba van). Ja és fontos, hogy az alaplap tudja a 3 monitort.
Ezen a konfigon nagyon változtatni nem akarok, mert már a fél netet átnéztem, és nem akarom megint az egészet elölről kezdeni, de azért szívesen fogadom a tanácsokat. De alapvetően az alaplapban kérném a segítséget, jó lenne nettó 25 körül, vagy azalatt kijönni..
Előre is köszönöm!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
zozoka79
tag
válasz takacsbotond #1959 üzenetére
rendben,köszi.
-
zozoka79
tag
válasz takacsbotond #1957 üzenetére
hát akkor sem megy 47 fölé ha meg van nyitva az aida 64 tovább. akkor első körben oaszta,aztán meg játéknál majd megnézem még,most töltöm a cod ghostot,majd azzal terhelem aztán megnézem mennyi az annyi.és a be quiet-et a gyári helyére,vagy pluszban kéne valahová? vagy aDeepCool Gammax300?
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz zozoka79 #1956 üzenetére
Igen, bocsi rosszul írtam...
Szóval ha Aida64-el terheled (mondjuk egy órán át) hány celsius lesz a legmagasabb hőmérséklet?
Ha beraksz még egy, vagy két ventit az is sokat javíthat a hőfokokon.
Ár/érték arányban a Be Quiet Pure Wings 2-t ajánlanám figyelmedbe.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
zozoka79
tag
válasz takacsbotond #1955 üzenetére
aida 64-el van mérve,aképen is látszik... 3 venti van,egy a vidkarin,egy a proci gyári hűtője,és egy a hátsó falon felül,ez is a házhoz volt gyárilag rakva
-
takacsbotond
őstag
-
zozoka79
tag
válasz takacsbotond #1953 üzenetére
terhelés alatt? mindössze kb 4 megnyitott böngésző ablak,kb ennyi a terhelés.játékkal még nem teszteltem.1 óra játék után mennyi a normális terhelés?pl egy 2 éves coddal?
-
takacsbotond
őstag
válasz zozoka79 #1952 üzenetére
Szia!
Már mint terhelés nélkül?
Én kicsit sokallom, de ha terhelés alatt sem megy 70C fölé nem okozhat problémát.
Ha lecseréled a procipasztát az is javíthat a hőfokon, de valódi megoldást csak egy másik procihűtő jelenthet.
Procihűtőből a DeepCool Gammax300-at, pasztából pedig az 5teve kollega félét ajánlom (a szintén ajánlottnak számító Artic MX4 szintjén van, csak sokkal olcsóbb).Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
zozoka79
tag
Üdv.ma lett összerakva az új rendszer,ezek a következők:
asrock h81m-hds alaplap,i3 4160,2*4gb kingston fury,wd blue 1tb ezex,gtx-750 2gb gigabyte vga,super flower 350w táp,deep-cool tesseract ház.
kérdésem az,hogy 46 fok a proci hője,külön pasztát nem használtunk az összeszerelésnél,érdemes lenne venni külön és rákenni a gyárira,vagy maradhat így,mert a 46 fok jó..a proci gyári hűtőjével lett berakva,de a biosba asszem maxra lett állítva a forgási sebessége a hűtőjének.így 46 fok.
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz Syberian #1949 üzenetére
Szia!
Mire használnád a gépet?
Netezésre bőven elég, de komolyabb játékok alatt már csúnyán elvérzik a GTX750Ti.
A BitFenix nem egy nagy márka tápoknál, ehelyett mindenképp egy másikat kérnék (Pl.: FSP Raider 550W).
Illetve még annyit, hogy ha hosszú távra terveznék én mindenképp szorzózár mentes procit, és Z-s lapot vennék, az esetleges későbbi tuningolás miatt, de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás.
Ezt leszámítva ennyiért egész korrekt vételnek mondanám!Danielnick: Itt a teljes lista az ajánlott modellekről.
Bár gyári órajelen szerintem bőven jó a gyári Inteles is, amíg nem lesz csapágyas.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Danielnick
csendes tag
válasz takacsbotond #1948 üzenetére
Igazából semmi De nem is kértem, hogy írjatok még hűtőket csak azt, hogy még nem tudom milyen legyen. Mindenképp számításba veszem amit ajánlottatok de gyárival kezdek.
-
Syberian
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Asztali gép vásárlásán gondolkodom, jelenleg laptopot használok cirka 5 éves és sajnos kezd lemaradni a jelenlegi közép/alja szinttől. Elszoktam már az új proci,vga trendek figyelésétől szval a napokban rengeteget olvastam ezekkel kapcsolatban, majd jó pár PC összerakóval töltött óra után, egy készen összerakott asztalira lettem figyelmes [link]
Az árát kicsit sokallom, de ha i5-öt szeretnék akkor sokkal olcsóbban nem tudom megúszni.
Lehetőleg olyan gépet szeretnék összerakni ami pár évig nem csúszik a létra aljára vagy ha igen, fejleszthető kisebb befektetésekkel.(Nem arra vágyom, hogy minden játék ultra-n FHD-ban mennyen, de laptop után ha a youtube 1080p-s/60-as videókat viszi akadás mentesen már boldog leszek ) Szerintem ez megérheti az árát bár érdekelne a véleményetek.Olvastam, van aki nem venne kész gépet, szval ennyi pénzért jobbat lehet összerakni, úgy hogy minden új és garanciális? (nekem nem ment, sőt iponon ugyan ez +10/12k val több)
-
takacsbotond
őstag
válasz Danielnick #1947 üzenetére
Fentebb ajánlottunk pár hűtést, ami megfelelne a célnak.
Azokkal mi a probléma?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Danielnick
csendes tag
válasz HartgeH3-2.8 #1946 üzenetére
Kezdésnek igen de rövid időn belül mindenképp beruházok egyre. CM Hyper 212 evo-ra gondoltam de egyik ismerősöm nem ajánlotta mondván, hogy neki az volt és nem hűtötte kellőképp. Ő Thermalrightokat ajánlja. Még nem tudom mi legyen.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Danielnick #1941 üzenetére
Köszönöm szépen HartgeH3-2.8 a segítséget, sok hasznos infót kaptam tőled Szívesen máskor is. Sajnos nem jó érzéssel nézek már be ebbe a topikba, mert itt csak offense van és a másikba belekötés ahelyett, hogy egymás véleményét tiszteletben tartva keresnénk a legjobb megoldást egy konfigra.
GTX 970 táp igénye: [link]
Minimum System Power Requirement 500 (W)
2x 6-pinsSupplementary Power Connectors
Elég kell legyen 970 az jó kis cucc én is beneveznék rá szerintem a procim is még kihajtanáAmúgy gyári hűtővel hajtod majd?
(csak kérdem)Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
hawrlantb
tag
Sziasztok!
Bocsánat ha off, de lenne egy problémám. Szóval épp eladom a gépemet, de nem akarom újrahúzni, mivel kb 2 hete lett ujrapuculva. A kérdés az az, hogy hogyan lehet visszaállítani alaphelyzetbe, hogy a böngészőbe ne legyenek a jelszavak benne, személyes adatok biztosan törlődjenek, ilyesmi....
Köszi -
Danielnick
csendes tag
válasz takacsbotond #1942 üzenetére
Bocsánat, hogy kifelejtettelek neked is köszönöm a segítséget
-
takacsbotond
őstag
válasz Danielnick #1941 üzenetére
Bőven elég lesz, még két 970 is simán elbírna az a táp.
Azért mondjuk jól esett volna ha engem is megemlítesz...Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Danielnick
csendes tag
Azt hiszem most már teljesen összeállt az elképzelésem amiből eddig a VGA-t illetve a processzort sikerült is hardverapróról megvennem. A többit valószínűleg Iponról szerzem be, mert ott a legolcsóbb. Köszönöm szépen HartgeH3-2.8 a segítséget, sok hasznos infót kaptam tőled.
Nagyjából ez lesz a végeredmény:
Ház: Zalman z3 plus
Táp: FSP Raider 550
Alaplap: GIGABYTE GA-Z97P-D3
Proci: Intel i5 4690K
VGA: MSI GTX 970 4G OC
Memória: Hyperx Fury 8gb 1866mhz
Optikai meghajtó: SAMSUNG SH-224
SSD: megy bele a mostani Hyperx Fury 120GbSzerintetek elbír a táp ezzel a konfiggal plusz a 4 gyári ház hűtő ventilátorral?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz takacsbotond #1939 üzenetére
Mennek azok 4-gyel is, attól még el kéne indulnia simán.
“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”
-
takacsbotond
őstag
válasz letmegeths #1937 üzenetére
-
NetOwner75
csendes tag
válasz letmegeths #1937 üzenetére
Nálam ilyenkor ment tönkre a táp. Alaplapi led világított, de csak ennyi. beindulni már nem indult be. Manuálisan is próbálható: táp kivesz, 20-24 pines aljzaton a zöld és az egyik mellette lévő feketét össsze kell kötni. Áram bedug, hha felpörög akkor a táp jó. Ha nem, akkor sajna "kuka".
-
letmegeths
csendes tag
http://s4.postimg.org/6f9g0yle5/1449856601668_758549171.jpg
A kepen nem latszik de az sb power led pirosan vilagit az alaplapon, kabelekket szerintem jol kitottem be ,nem értem..
[ Szerkesztve ]
-
letmegeths
csendes tag
Sziasztok meg lettek az uj cuccok de valami baj van, osszeraktam a gepet beraktam az uj alaplapot bele a ramokat meg amit meg kell, majd a tápról is bekötöttem a dolgokat, de mar alapbol mikor felkapcsolom a tapot az SB_POwer led dioda pirosan vilagit majd mikor bekapcsolnam a gepet eloszor egy kicsit megmozdul a venti de semmi amugy be se kapcsol a gep ha megint be akarom kapcsolni mar meg se moccan a venti se kep se hang
hol hibazhattam?
[ Szerkesztve ]
-
Gorbeee
tag
Sziasztok,
Ezt a konfigurációt néztem ki: [link] a gtx 960 4gb változattal + 7000Ftért egy extra hűtéssel tehát kereken 250.000,-Ftért.
Szerintetek ár-érték arányban milyen választás?
Köszönöm a segítséget.
Udv. Gorbeee
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Danielnick #1930 üzenetére
Szia!
A hyper 103 egy alsó közép kat. hűtő azt személy szerint annyira nem ajánlom, de utána lehet lesni. Igazából az Arctic i30 is ebben az árban közép kat, mégis olyat tud amit sokan nem gondolnak elsőre. Igaz "csak" egy 4Ghz-es i5-öt kell lehűtsön nagyon jó Coolink Swif2 rendszer mellett, ami nem nehéz.
A CM Hyper hűtői nagyon jók (bizonyos szériák főként) ismerősömnek i7-es procit hűt egy ilyen. Én mondjuk Scythe Ninja IV, Mugen IV, Noctua amit ajánlani szoktam mert azok OC mellett is és "panel" meleg mellett is iszonyat hatékonyak. Nekem Arctic i30-van. Jóval olcsóbb és legalább annyira hatékony (ez tapasztalat, több éves most már). Alaplapnál (személyes vélemény) szerintem eléggé meghatározó milyen chipkészlet van alatta, nem mindegy, hogy egy Z97-es chipkészlet hangolja össze a feladatokat, vagy egy H vagy egy B jelű. Egyébként utóbbi hivatalosan is az intel üzleti chipkészlete, fekete fehéren fent van az oldalukon. Igen azt mondják ugyan úgy megvannak a funkciók, csak nagyon nem mindegy hogy valakinek perfomance alapú chipkészlete van.... Nagyon nem.Én is anno a gépem összerakásánál rámentem a Z77-re , drágább volt , de most boldog ember vagyok.
Az indok az lesz, hogy azok tuning lapok és nincs szükséged rá. Keress rá az Intel oldalán és az Asus oldalán, hogy milyen adatokkal rendelkezik egy ilyen lap. Milyen kondik vannak rajta, milyen bios, milyen újításokat tartalmaz, hogyan hangolja össze az alkatrészek működését, milyen cpu,memory supportja van.
Ha valaki azt mondja ezek nem számítanak akkor hazudik.. Nézz utána Asusnál minden fent van.Amennyiben neked a minél olcsóbb kell és elég annyi, hogy kezelje a procit és a többi nem érdekes akkor elég az olcsóbb lap, olcsóbb chipkészlet. Viszont így gamer gépet építeni börleszkbe illő jelenet..
///A véleményem pusztán személyes , bármilyen offense esetén jelentem az illetőt moderátornak.///
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Ed3r_X_ #1923 üzenetére
Ez egy olyan dolog, hogy én egy rossz szót nem szóltam az illetőhöz ehhez képest mégis belém kötött nem egyszer nem kétszer. Reméltem meg tudunk férni egymás mellett , de majd moderátor rendet tesz.
Nehogy már még én kérjek elnézést álljon már meg a menet.
Szerk: Ha az ő véleménye és ötlete megférhet a topikban akkor a másiké miért nem?! Tartottam egy nap szünetet, de csak azért, hogy ne lépjem át a PH fórum szabályait. Határon voltam. Szomorú, hogy a legjobb eredmény elérése helyett , inkább a másikat oltjuk le.
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz Danielnick #1930 üzenetére
Szia!Tuningolni akarsz?Ha igen mennyire?Hyper 103 szerintem egy egész jó hűtő, viszont a ventije nem a legjobb, ajánlanám helyette a BE QUIET! Pure Rock hűtőt.Ha nem tervezel nagyon komoly tuningot elégnek kell lennie.
Én inkább Z97-est vennék, ha Z87-et veszel UEFI frissítés kell, hogy kompatibilis legyen.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Danielnick
csendes tag
Szeretnék venni egy Intel i5 4690k processzort, ajánlottak mellé kedvezményesebb áron egy COOLERMASTER Hyper 103 hűtőt szerintetek jó alternatíva lenne rá? Továbbá még azt szeretném kérdezni az alaplapnál a chipsetet mennyire vegyem figyelembe gondolok itt arra, hogy mennyire érdemes rámenni a z97-re ha épp z87-et találok olcsóbban? Köszönöm a válaszokat előre is.
-
takacsbotond
őstag
válasz yolomaster95 #1928 üzenetére
Ha most nem tudsz többet rászánni akkor szerintem vga-t most ne vegyél, és gyűjtesz még egy kicsit hozzá, és majd akkor megveszed a vga-t.
Vagy esetleg használtban gondolkoztál?Apróról ezt a konfigot 150e-ből ki lehet hozni!
Vagy esetleg írhatnál ricshard444-nek, zsír új garis termékeket árul olcsóbban mint a boltban!
Vagy ha ezek közül egyik sem opció egy R7 370-et veszel, és majd későbbiekben veszel bele egy komolyabb vga-t!Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
yolomaster95
újonc
válasz takacsbotond #1927 üzenetére
Kösz a választ, de ezek közül melyik lenne a legfontosabb? Mert 175-176k már nagyon a max nekem...
-
takacsbotond
őstag
válasz yolomaster95 #1926 üzenetére
Én inkább ezeket venném:
-Gigabyte GA-B85M-D3H (rev. 1.0) alaplap
-Intel Core i5-4460 proci
-FSP Raider 550W táp
-Fractal Design Core 1000 ház
-Sapphire R9 380x Nitro 4gb vgaPróbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
yolomaster95
újonc
Már találtam egy másik topikot, amibe ez jobban illik, de ha már elküldtem a hozzászólást...
Üdv!
Gépet 170k Ft körül, (háttértár már van) kérlek nézzétek meg, hogy ez ennyi pénzér megéri-e, és ha valamit módosítanátok rajta a helyemben, lécci írjátok meg :
Gigabyte B85M-HD3 alaplap 17961 Ft
Intel Core i5-4440 processzor 55333 Ft
Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury piros HX316C10FR/8 memória 11804 Ft
MSI R9 380 2GD5T OC 2GB GDDR5 videokártya 58463 Ft
Thermaltake 630W Berlin W0393RE tápegység 18404 Ft
Akyga AKD01 fekete számítógép ház 4688 Ft
Gépösszeszerelés 4990 Ft[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz Danielnick #1924 üzenetére
Ha hosszú távra tervezel szerintem mindenképp megéri a felárat a 970, de ha én most vennék kártyát ennyiért valószínűleg egy Sapphire Nitro R9 380x-re esne a választásom.
A mostani játékokat ismerve én már nem adnám 4gb vram alá.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Danielnick
csendes tag
Sziasztok!
Pár oldallal előbb a segítségetekkel összeraktunk nagyjából egy konfigot. Azóta várakozó álláspontban vagyok, hogy az árak kicsit magukhoz térjenek, mert most igen elszállt pár cucc. Akkor egy ASUS strix gtx 960 4gb-os kártyát nézegettem ami ugyebár 128 bites. Azt szeretném kérdezni mennyire érdemes a bitre odafigyelni érdemes -e inkább mondjuk egy 2gb-os kártyát venni 256 bittel vagy esetleg az előbb említett a jobb játékoknál. Elgondolkodtam azon is, hogy kicsit még spórolok és befektetek egy 970-esbe. Megéri a +60k-t?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Srácok, relax
“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”
-
takacsbotond
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1921 üzenetére
Akkor most olvasd át még egyszer amit írtam, és értelmezd!Két állításom volt: 1. kacat az a paszta amit az Intel gyárilag a hűtőire rak, 2. az 5teve kollégánál kapható paszta jobb mint az mx4.Mi ezzel a probléma?Egyébként meg megint te kötöttél belém...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz takacsbotond #1920 üzenetére
Miközben a gyárilag kapott mx4-es paszta az Arctic i30 alatt évek óta 50 fok környékén tartja terhelés alatt!!! a 4ghz-re patentolt i5 procimat. Még újra pasztázni sem kellett. Alapon 25-29 között.
Akkor biztos nagyon szar.
Ha már belekötünk egymásba. Tehát akkor miért is szar az MX4?!
Utána szoktál nézni egyáltalán ezeknek?! Használtál már ilyen pasztát?!Valószínűleg azért nem szar mert gyönyörűen kitölti a réseket, és atom jó a hővezetése. Feltételezhetően..
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz letmegeths #1918 üzenetére
Tényleg elég kacat a gyári, de szerintem (amíg a gyári hűtőt használod) felesleges venned, egy i3 úgy sem melegszik!
Ha esetleg mégis úgy döntesz, hogy veszel (maradni fog későbbre is) hardveraprón 5teve kolléga passztáját ajánlanám, nagyon minőségi, jobb mint az mx4, és még olcsóbb is!Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz letmegeths #1918 üzenetére
Szokott alapból lenni a hűtőn, de általában olyan az állaga, hogy inkább leszedem, és újrakenem egy minőségi pasztával, mondjuk Arctic MX4-gyel.
-
letmegeths
csendes tag
Processzorhoz vegyek hővezető pasztát, vagy jár hozzá?
-
letmegeths
csendes tag
válasz takacsbotond #1916 üzenetére
Extra sürgős az eset, már több éve várat magára
-
takacsbotond
őstag
válasz letmegeths #1915 üzenetére
Én azt tanácsolom, hogy ne egy helyről rendeld, mert úgy olcsóbb, illetve, ha nem annyira sürgős várnék még egy hónapot, mert karácsony miatt nagyon felmentek az árak (+15-20%).
[ Szerkesztve ]
-
letmegeths
csendes tag
válasz takacsbotond #1914 üzenetére
I'm on it. Kösz neked is a segítséget, őő még egy kérdés honnan lenne érdemes rendelnem? ipon?
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz letmegeths #1909 üzenetére
Igen, jó lesz, viszont a tápot tényleg jó lenne lecserélned!
gabo_007: Ha nem zavar a hangosabb venti, akkor pár ezressel drágábban egy silver minősítésű 550W-os FSP Raider tápot tudnék még ajánlani, ha megfelel a kollégának is!
Vagy nézz szét itt.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
gabo_007
újonc
válasz HartgeH3-2.8 #1904 üzenetére
Esetleg egy pontos típust tudnál mondani a táppal kapcsolatban, kb hasonló árfekvésben?
-
HartgeH3-2.8
addikt
Új remény az AMD fanoknak.
Az AMD jövő márciusban fogja bemutatni következő generációs AM4 platformját - értesült a Planet3DNow
AM4 foglalat, DDR4 stb. [link]Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz letmegeths #1909 üzenetére
Az az M-Tech tápnak nem nevezhető, veszélyes iparihulladék.
Be Quiet! System Power S7 350W/400W
Be Quiet! Pure Power L8 300W/400W
Seasonic S12II 350
Seasonic Eco 430W
Super Flower FX Bronze 350W(SF-350P14HE)/450W(SF-450P14HE)A HDD-t be tudod kötni, és jó lesz a házadba.
-
letmegeths
csendes tag
Na szóval akkor erre jutottam:
Alaplap: Asus B85M-Gamer
Proci: i3 4170
Ram: HyperX 8GB FURY DDR3 1600MHz CL10 KIT HX316C10FBK2/8Belefog menni a microATX alaplap a mostani gépházamba, illetve a többi komponens-sel passzolnak a dolgok? Gondolok itt arra, hogy ATX tápom van, ugyanúgy jó microATX alaplaphoz ugye? A winyót betudom-e kötni majd az új alaplapra?
A mostani gépem:
Alaplap: Gigabyte GA-EP31-DS3L
Videókártya: Nvidia GTX 550 Ti 1 GB DDR5
RAM: 2x1GB DDR2
CPU : Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz
CPU hűtő: Arctic Alpine 7 Pro PC
Vinyó: Seagate Barracuda 7200p 500GB
Táp: M-tech 500W ATX -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz takacsbotond #1907 üzenetére
Innentől kezdve pont le fogom szarni, hogy melyiknél van jobb. Van elég ismerősöm akik "nyaggatnak", ilyen és ehhez hasonló tanácsokkal. Én ide társadalmi "munkaként" jöttem, hogy a közel 20 éves tapasztalatommal némileg hozzá tudjak tenni valamit néhány jó konfighoz eléréshez. Csupán ennyi. Nem a világot jöttem megváltani. Azt sem állítottam, hogy az én infom a legjobb. De az, hogy itt folyamatosan belém kötnek, és nem tisztelik a véleményem, miközben én eddig tiszteltem a másikét, az kezdi kiborítani a poharat lassan.
Fent már LEÍRTAM világosan, hogy nem baj az ha nem egyeznek a vélemények, az a fontos megtaláljuk a legjobb megoldást, de ilyen hülye gyerek stílusra nem vagyok vevő sem tőled sem mástól.
Ajánld nyugodtan a szerinted legjobb ár érték arányú tápot.
Semmi gond.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
takacsbotond
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #1906 üzenetére
Tudtommal ez egy fórum, aminek az a lényege, hogy megoszthassuk másokkal a tapasztalatainkat, és nekem van személyes tapasztalatom ezzel a táppal.
Igen, az tény, hogy ez egy bronz táp, de ennyiért nincs is másmilyen, a többit meg MOLEX-el meg lehet oldani.
De, ha tudsz jobbat ennyiért akkor elég lenne csak beírnod a nevét!Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz takacsbotond #1905 üzenetére
Te direkt kötsz bele minden hozzászólásomba? Szóltam én hozzád egy rossz szót is?!
Igen több Chieftec tápom is volt és tudom a hatékonyságuk nem annyira patent. Van hasonló árban sokkal jobb hatékonysággal és minősítéssel rendelkező táp. Az A-80 széria csupán egy bronz minősítésű táp épp csak egy 85%-os hatékonyságot megütve. Gyári specifikáció alapján egy azaz egy darab 8PIN PCIe (6+2) csati van rajta. Ha később belerak egy 970-et aminek kettő darab 6pines csati kell akkor mi van?! Veszi majd a kártyáját sok ezerért és cseréljen ismételten tápot aminek egyébként semmi baja nem lenne?! Ezért is ajánlott már a tápból is előre tervezni, de minek is magyarázkodom neked komolyan mondom.
IGEN utána szoktam nézni.
Ha nem szállsz le rólam jelenteni foglak most már egy moderátornál Szerk: Legalább normális nem hülye gyerek stílusban írnál, akkor azt mondom rendben vannak eltérő vélemények. Jó lenne ha hanyagolnál a jövőben. Ha meg nem szeretnéd, hogy segítsek, akkor azt írd le és átgondolom.[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz gabo_007 #1903 üzenetére
Szia!Ez így okés, alaplapból, ha nem akarsz UEFI frissítést csinálni ezeket ajánlanám:
Asus H97-PRO GAMER
ASRock Fatal1ty H97 Killer
MSI H97 GAMING 3
Gigabyte GA-H97-Gaming 3Illetve a helyedben egy Gigabyte GTX 960 4GB WF2 vga-t vennék bele, sokkal jobb a hűtése.
Proci hűtésnek a Deepcool Gammax 300-at ajánlanám.
HartgeH3-2.8: Te mielőtt írsz utána is nézel egyáltalán?A Chieftech CTG-550-80P ennyiért a legjobb, és leghalkabb táp.De szívesen meghallgatom, hogy te mit ajánlanál helyette...Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz gabo_007 #1903 üzenetére
Sajnos költségcsökkentővel én speciel nem tudnék hirtelen.
Tanácsok:
Lap: Van újabb chipset ennél. Asrock sem rossz (szépen feljött az évek során) , de az Asus a legnépszerűbb utána Giga, MSI.
CPU Cooler: Scythe Ninja IV, Mugen IV, Cooler Master Hyper széria, Arctic bizonyos hűtői, Noctua.
Táp: Alap esetben nem kötnék bele, de lehet nála jobb minőségűt berakni, ha már ilyen a keret. Szerk: Ha jól látom ennek a kártyának 1 x 6pin táp csati kell. Az jó ha a gyárilag a tápon van kettő szál 2 x 6 + 2pin megoldással, ha erősebb kártyára váltasz esetleg később hasznos tud lenni. A külön "leválasztom" majd molexes csatival, nos annak nem vagyok híve szvsz.Egyébként nagyon ütős kis konfig Szerintem a 970-et is lazán seggbevágja.
Szerk: Úr isten hol vannak az árak....[ Szerkesztve ]
-
gabo_007
újonc
Üdv!
A fórum átböngészése után a következő konfigurációt állítottam össze és
a nálam jártasabb emberek véleményét szeretném kikérni róla:Alaplap ASROCK Fatal1ty H87 Performance
Processzor INTEL Core i5-4690 3.50GHz 1150 BOX
Memória HyperX 8GB FURY DDR3 1600MHz CL10 KIT HX316LC10FBK2/8
Videókártya ASUS STRIX-GTX960-DC2OC-4GD5 GTX960 4GB GDDR5 PCIE
Merevlemez WD Blue 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX
Ház COOLERMASTER N300
Táp CHIEFTEC CTG-550-80P 550W BOXÁr(eddig): ~245 eFT iPON-on.
Memóriát későbbiekben bővíteni szeretném majd, de most a költség limit miatt a 8gb-ra szavazatam, illetve ebből kifolyólag az is érdekelne, hogy a teljesítmény megtartása mellett, milyen alternatív (olcsóbb) komponensek jöhetnének szóba(videókártya,cpu..stb). Továbbá még azt is kérdezném, hogy az 550W-os táp helyett esetleg gondolkodjak-e kissebben... nem tudom, hogy a későbbiekben esetleg lesz-e második videókártya, SSD valószínű. Végül egy megfelelő processzor hűtőt is tudnátok ajánlani?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
takacsbotond
őstag
válasz letmegeths #1900 üzenetére
Ha csak egy mód van rá a H81-es lapokat elfelejteném.
Ezek számítanak ajánlottnak:
B85
Asus B85-PRO GAMER
ASRock Fatal1ty B85 Killer
MSI B85-G43 GAMING
Gigabyte G1.Sniper B5 (rev. 1.2)
H87
Asrock Fatal1ty H87 Performance
MSI H87-G43 GAMING
H97
Asus H97-PRO GAMER
ASRock Fatal1ty H97 Killer
MSI H97 GAMING 3
Gigabyte GA-H97-Gaming 3Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz letmegeths #1900 üzenetére
Lap: Asus B85M-Gamer, MSI H97M-G43, Gigabyte H97M-D3H, Gigabyte B85M-D3H-A
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 6700 XT / A520M / 16GB vagy 32GB RAM 3600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W GOLD
- Gamer Pc eladó! FULL GARIS!! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Gamer PC: Ryzen 5 5600X // RTX 4060 Ti // 32Gb Ram // 1Tb SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- Zalman s3, Fsp 600w, Asus B365M-A, i5 9400f, Asus 1660 ti, 16gb ddr4 3000, 128gb ssd.
- 9. GEN számítógép HP 600 G5 SFF - USB-C - NVME - WINDOWS 11 kompatibilis - I5 cpu vagy akár üresen
- Dell 7010 - I5 3350P/16 GB DDR3/GTX 750 TI/256GB SSD
- Think Centre M92 - I5 3470/8 GB DDR3/GeForce 210/120GB SSD
- Eladó! Asrock A320M-DGS + Ryzen 2700 + 2x8 GB Corsair Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest