-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Douwd
tag
Bodz kolléga javaslatára beszereztem a Superlux 681 EVO mellé egy Fiio E10k-t. Az alaplapi Realtekhez képest ég és föld. Igazából nem tudom mit kéne itt mondani, teljesen más a zenehallgatási élmény. Fantasztikus.
Visszatérve az EVOhoz. Közel egy hét használat után is nagyon meg vagyok vele elégedve. Kényelmes, tényleg kicsit mély nehéz, de nem nyom el semmit, nincsen az, hogy csak mély meg basszus aztán kész. Több fülest is meghallgattam ma is az MM-ben 30 ezerig, nem kapható ott hozzáfogható. A másik az, hogy én kimondottan nem szeret(t)em a bőr párnás füleseket, idáig.. Nem izzad a fülem, kényelmes, nem nyom, puha. Nagyon jó, nem is fogom egyhamar kicserélni a plüssökre.
Közeljövőben egy Takstart is szívesen kipróbálnék majd.Proof, hogy lássátok, nem hamukálok.
-
Douwd
tag
Sziasztok,
max 15e. forintért keresek fejhallgatót. Sajnos a Médiában nem volt nagy választék, a befutónak hitt AKG K512 MKII hatalmas csalódás, doboz hangja van. Neten keresgélve az új kiválasztottam az AUDIO-TECHNIKA ATH-FC707. A párnai kb. akkorák mint a Retro DJ-nek ?Amiket még néztem:
Superlux HD-660
Superlux HD 681 EVO
a fórum jolly-jokere Invotone HD2000Érdemes rákölteni az FC707-ra vagy maradjak az Invotone-nál ? Zenében mindenevő vagyok, az überbrutál basszusokért nem rajongok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest