-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz Gzula[HUN] #82868 üzenetére
Köszi, de csak edigi játszik, végül ezt rendeltem: [link]
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Gyereknek kéne vennem egy fejhallgatót mikrofonnal iskolához, de amit találtam hirtelen látom, hogy külön kábele van fül és mikrofon részhez meg usb.
Laptopján pedig egy jack bemenet van.
Esetleg ajánlott 5-6k körüli belépő valami edigitalban ami nem gagyi? Az sem baj ha kék
Csak edigi játszik, köszi a segítséget vakon vagyok etéren, bár lehet ez a kategóriában tökmind1 mit veszek -
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Kizárólag tv/film nézéshez mi a legolcsóbb ajánlott vezeték nélküli, kényelmes zárt fejhallgató? (stereo) Ha a gyerek alszik ezzel nézném a tv-t. A mostani Sheizer vezetéke teljesen szétmálik, ezért vez nélküliben gondolkodom.
(ha semmiképpen nem ajánljátok a vez nélkülit akkor vezetékes is jó lesz )
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Tv nezeshez milyen zárt fej hallgató ajánlott? HD filmekhez hdmin jön ki a hang a Pc ből bele a tv be ami stereo. Ehhez kene. Gondolom tok mindegy ez esetben hogy milyen a forras hd anyag 5.1 stb...
jó ár értek arányú kene 10 e alatt. Mit ajánlanatok? Öreg schenheiser vezetéke mar bomlik
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest