-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco_77
senior tag
válasz Dhampir #102330 üzenetére
Eltelt egy hétvége, gondolom beszámolok... ez a 770 pro 80ohm tökéletes választás volt nekem...azt nem mondom milyen pl battlefield 1 ezni vele de számomra a zenék is "tökéletesen szólnak"....nem vagyok egy vájtfülű valaki , de ezt a "kis" mélykiemelést illetve amit írtatok a magasról korábban sokan az pont "tetszik" nekem. Ami nagyon tetszik (ezt is írta már valaki) az egész Fejhallgató prémiumérzetet kelt tényleg egy "tank"...fél nap (kis szünetekkel) használat sem volt fárasztó a fülemnek....imádom, kár hogy ennyire megy fel az ára, meglátjuk az évek meghálálják e majd ezt az árkülönbözetet ha értitek, hogy értem.
Egyelőre nem tervezek "erősítőt" hozzá, legtöbbször inkább halkítok kicsit mert túl hangosnak érzem PC vel. Főleg Jazzt hallgatok vele, de Metállal is próbáltam illetve Bluessal is(természetesen)... nagyon szépen elválnak a hangok, az én kommersz fülemnek a közép is... Utólag is nagyon köszönöm azoknak akik korábban írtak véleményt a fórumban erről a fülesről sokat segített számomra a választásban(illetve abban is, hogy hány Ohmos a megfelelő számomra).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- MIUI / HyperOS topik
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla