Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nahat
tag
válasz
slayer006 #699 üzenetére
Köszi
A ''H'' betű zavart meg, mert eddig a legkisebbet ''S''-nek ismertem, de értem már, H mint highsens, jogos. Pont mx518 alá volna érdekes, esetleg mással is próbáltad? Jelenleg steel qck van alatta, de most már szeretném ha valami jobban csúszós kerülne alá. Írtad, hogy 1 éve használod már, nem kopik esetleg? Közepe? -
-
Djuree
félisten
Q-pad milyen lenne egy Razer Boomslang 2100-al?
Amúgy mindenki a pixelt ajánlgatja, pedig a redtowerben olcsóbbak a dolgok, és van is akkora választék... -
dDiego
aktív tag
Hello!
Tudtok mondani valamilyen módszert, amivel nem károsítom az egérpadomat, de mégis normálisan meg lehet tisztítani?
Mantis speed-ről van szó és néhol már olyan retkes, hogy akad rajt a Copperhead. -
Djuree
félisten
Terratec mystify razer boomslang 2100
ehhez kellene a hozzá való eredeti egérpad. tudja valaki hol tudom beszerezni és mennyibe kerül?
vagy esetleg van valami jó alternatíva? -
Gyok2
senior tag
3 itt felsorolt es javasolt egerpadot volt alkalmam probalni egy G7 + Hyperglide-dal.
Steelpad Qck - Jo kis pad, nem is draga, de nehez egerrel kicsit durva a felulet.
Nova /Killer - Ez is jo pad, nem tul hangos, de ez se korcsolyapalya. A kicsi olcso, a nagy nem.
Func Archetype 1030 sUrface - Ez viszont korcsolyapalya /a sima fele/, de hamar elkopik es jo draga, viszont lehet, hogy a Hyperglide kemeny felulete koptatta el, a Logitech puha talpai lehet jobban kimeltek volna.
Ha mar felmerult
1. fekete, vekony, gumirozott
2. szurke-ezust, vekony, gumi alju
3. fekete, kicsit vastagabb, gumitappancsos tobbe-kevesbe stabil.
[Szerkesztve] -
Oliverda
félisten
Sziasztok!
Egérpadot szeretnék vásárolni...le szeretném cserélni a képes magazint ami az MX1000-es Logitech egerem alatt van.
Kitételek: fekete vagy sötét szürke legyen, vékony, nehéz, és ne legyen túl drága. Ja, nem nagyon játszok, tehát nem HC gamer edition-re fáj a fogam.
Előre is köszi a javaslatokat!
[Szerkesztve] -
janee_
tag
most nagy szenszel moszt egy mx 518-van egy Rhinocort pad alatta nem rosz mondjuk
a kövi egér amihez kéne deadhadder nem tom hogy mien szenszekl fogok játcani valoszinu hogy 800-1200 dpi
az icemat 2.0 az mennyire jo a razerek mellé?
ex és mantis között gondolkozom gondolom speed lesz akár meiket választaom -
[G@B]
tag
1ik havernak eXactMat ja van, razerrel, hyperglide skatez...jól csúszik, főleg ha felmelegedik a kezedtől meg a súrlódástól, csak sztem kicsi rajta a használható terület.furcsa alakja van,de sztem jó pad.de az icemat 2.0 jobb
minden téren...nem kopik, jobban csúszik, stb....és nem sokkal drágább az e.mattól.
annyira gáz sztem tanácsot adni h mit vegyen a másik....mert nagyon szubjektív dolog...lehet h nekem nem tetszik a steelpad s&s , de valaki meg mást nem használna csak azt....attól függ ki miylen sense-el játszik, meg főleg kinek mi jön be... -
janee_
tag
csáo szerintetek egy razer copperhead vagy egy razer deathadder egérhez meik lenne a legjobb egérpad vagy van valami teszt egérpadokrol köszi
-
N3v3r7and
tag
Most tértem haza egy G5-el
Egyszerűen tökéletes
És a legjobb: tökéletesen működik a Nova Killeremmel, ami ugye csillogó műanyag.
Alapból rajta van az 1.1-es update. Setpointot még nem raktam fel, de minden jól megy.
Egyáltlán megéri felrakni?? -
whitezo88
nagyúr
mától icematet használok mx518cal, és kijelenthetem hogy nem hangos és nem hideg.
mivel volt aki korábban ilyet állított ha jól emléxem
[Szerkesztve] -
BigBear
senior tag
válasz
Rhino666 #666 üzenetére
Ugyan nekem nem sima 1030-am, hanem Arche padom volt/van, de ment rajta minden, nem volt probléma optikai és lézeres egerekkel se. (MX Rev. is van)
Viszont - mint egyébként az összes műanyag pad - ez is kopik. Nálam a sima oldala nem bírt fél évet se, már a másikat nyüstölöm (illetve már tesó...). Sajna a műanyag padok ilyenek. Viszont tényleg nagyon-nagyon jó pad, talán a legjobb amivel találkoztam. -
Rhino666
addikt
Lehet, hogy mégis egy fUnc 1030 lesz belőle.
Mennyire szeretik a lézeres egerek (MX Revolution)?
-
Calibos
addikt
válasz
Teofilus #661 üzenetére
Olvasgattam itt hozzászólásokat és volt rá példa amikkor egy egérpad egy egérrel nem illett össze. Ha a szövet padon műkszik az egered akkor azzal semmi gond!
LogiT MX518,- egy nagyon jó széria, plusz olvastam egy tesztet a drága egerekről, kicsit kiábrándító hogy mennyire nem érdemes bizonyos esetekben drága egeret venni! -
Teofilus
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nagy problémám! Ma vettem egy Kensington zselés egérpadot, aminek ''különleges bevonatú'' a padja ''nagyobb precizitás'' érdekében, de az optikai egerem ide-oda ugrál rajta, ha kicsit gyorsabban mozgatom az egeret (dupla görgős fullos A4-tech egerem van, optikai, nem lézeres). A mocskos, redvás textilen meg tök jól, precizen elvan. Mi lehet a baj?? Szar az egerem, vagy csak lézeres egérrel lehet jól használni?? Légyszi segítsetek! 2100 Ft-ért vettem az Office Depot-ban ezt a xart...
Még az is lehet, hogy az a baj, hogy fekete, mert a világosabb színeket jobban szereti (a piros optikai fény is elhalványul ha valami világos cucc kerül alá, de ezen a feketén teljes gőzzel világít, mintha nem is érzékelné).
Itt van egy link a cucchoz: [link] -
N3v3r7and
tag
Van itt egyáltalán valaki aki próbálta valamelyik nova padot lézeres egérrel?
Most itt van nállam a killer, de a G5 csak késöbb jön. Eddig csak optic egérrel próbáltam.
Félek, hogy megjön és nem fog vele menni.
(bár az 1.1-es frissítés állítólag segít)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest