Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
Miben különbözik az Everglide Titan és a Razer Mantis Speed? Elvégre mind2 Everglide..
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
válasz wiggen123 #997 üzenetére
10 talp. +alkohol, de sztem ez is 4x-ese amennyi lenne a reális ár, ugysincs olcsobb, mert ez direkt ki van találva, esetleg 1-2 eldugott helyen valami kinai cucc... ha kemény padod van alatta akkor vegyél szalagot, sokkal gazdaságosabb...
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Btok
csendes tag
hi
ha esetleg vkit. érdekel, eladó egy Logitech egért (4 napos, garis)
[link] -
wiggen123
senior tag
Meg akartam kérdezni, hogy a jó öreg MX500-am lekopott talpát hogy adjusztáljam meg, de úgy látom mindenki a hyperglidet javasolja. Rákerestem a googleban és nem hiszem el, hogy 5 darab kis biszbaszért képesek ennyit elkérni (2000+afa). Debrecenben valami olcsóbb helyet nem tud esetleg valaki?
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
DroneZ^
őstag
Hol lehet kapni QPAD CT-t ???
-
Grass
aktív tag
Legtöbb ismerősöm a qck-t preferálja. Valahol próbáld meg letesztelni, mondjuk havernál. De esetleg pixelbe is elmehetsz. Nekem fülest kibontották és lecsekkolhattam vásárlás előtt.
Adj fel apróhírdetést egérpadra, jobbat nem tudok."Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
DroneZ^
őstag
nekem a sensim mindenképpen marad, van 1 controlom, van 1 steelpad ss em mellette, az meg jégpálya, az meg tulsagosan csuszik, valami köztes szuper pad lenne a jo, 1ik tippem az everglide titan fnatic... sajna qck val még nem volt dolgom... jut eszembe, valaki nem akarja a mantis speedjét az én controlomra cserélni? zsir uj dobozzal mindennel, még a szaga is uj, 2 honapos de 2 hétig bontatlan volt, és ezidaig is max 4x használtam...
-
Grass
aktív tag
Biztos vagyok benne, hogy egyik felületen sem fog elakadni az egér. Mindegyiken kiváló felület. Ezen nem fog múlni semmi. De pl. a mantisnál a nevében benne van hogy a speed az gyorsabb míg a control inkább a precízebb mozdulatokat segíti pont azzal, hogy kicsit kevésbé csúszik rajta az egér. Egyébként, ha azt akarod, hogy gyorsabban menjen az egér, tedd fel a sensit.
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Szoba
tag
Pontosan, egyetértek! Nem mondanám egyetlen egérre és egérpadra hogy szeretik egymást, főleg ha például pro gamer vagy...a fórumtárs szerintem kiválóan összefoglalta a lényeget..Én például utálom a műanyagot meg az üveget, mert kopog mint anyukám magassarkúja a 70es években!Nekem Steel Qck+om van, ez XXLes 450*400mm, hatalmas, szövet, és mellesleg nagyon olcsó a versenytársakhoz képest!4mm vastag, egyszerűen isteni számomra!Megszokás kérdése...ha nekem ez tönkremegy 95%, hogy ilyet fogok keresni a boltokban!
-
-
alienpapa
senior tag
Jó ötlet ha a QCK-hoz ha veszek egy a4tech x750f-et? Szeretik egymást?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
BigBear
senior tag
Ahogy néztem, rájöttek, hogy az 5L szép színes felületét elég sok egér nem szereti, az új sima fekete lett. Én is beugrottam a réginek.
-
Remington
őstag
láttátok a steel új honlapját? megújult az egész + van két új padjuk, az sx(aluminium) és az experience(üveg, két méret)
vajon milyenek lehetnek?https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
Messiás
csendes tag
dronez az ss meddig birja? milyen talpakkal csuszik jobban? nekem volt mar hyperglide, gyari talp, muanyag, szigszalag, fémlapocska, minden, de a hyperglide a legjobb mindez qck-n.
há meg ja
-
whYz
őstag
nemtudja valaki hogy az 5l csuszik e annyira mint az icemat?
vagy valami olyan fem/uveg egerpadot ami olyan jol csuszik mint icemat?
eddig corepadom volt de ez nem is csuszik az icemathoz kepest
[Szerkesztve] -
[G@B]
tag
válasz hülyegyerek #981 üzenetére
szövetből bármi, üveg nem igazán, a műanyagokon is jók hozzá
a pixel honlapján nézz körül
a steelpad nak van speckó lézerre kifejlesztett egérpadja az 5LVR6 // by vw vento
-
hülyegyerek
addikt
válasz hülyegyerek #979 üzenetére
UP nekem
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Franklin
addikt
Speed Link Battle Pad XXL-ről van vkinek tapasztalata?
Most vettem, de még nem volt időm kipróbálni. 40x30-as, jó nagy, de mégse akkora mint pl. a QCK+ és egyáltalán nem volt drága sztem, ennél többet nem is adnék egérpadért, 2700 Ft volt. Műanyag pad, így tapintásra valószínűleg jól fog csúszni, MX500-as egérrel fogom használni, Hyperglide tappancsokkal.
www.speed-link.com
Egyébként ők gyártják az Everglide padokat is... -
hülyegyerek
addikt
Hali.
Beújitottam egy A4tech x-750bf rágcsálót,és kiváncsi vagyok,hogy milyen pad passzolna alá tökéletesen.Mivel nem volt még lézeres egérkém,teljesen tapasztalatlan vagyok.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
Draut_HeV
tag
Nem tudjátok, hogy mi a rendes neve az egér alján található kis csúszó-pöcköknek? És hogy lehet-e valahonnan kapni? Szegénykék eléggé elkoptak már a sok Day of Defeat alatt ; mellesleg hiányzik is 2, szigszalagból vágtam oda egy kis darabot, de így nem az igazi.
"Magyar ütőérre magyar vámpírt."
-
Avalon2007
tag
Helló
Van egy Genius típusú egér, ami mostanság néha úgy viselkedik, hogy a sima kattintást duplának veszi, és össze-vissza kattintgat néha, olyannyira, hogy lehetetlen vele normálisan dolgozni is. Mi lehet a gond? Előre is kösz a válaszokat. -
2o1i
senior tag
Sziasztok!
Egy G5-öshöz milyen egérpad passzol?
Icemat 2.0-át néztem ki. Ez jó lenne akár fekete színben is?
Most egy sima fekete szövet pad van alatta, de azért ez az egér megérdemelne egy sokkal jobbat. -
[G@B]
tag
Hmm egy razer mantis control tulajdonosa lettem. kicsit csúszhatna jobban a felület, de egyébként pöpec sztema mérete kicsit túlzás számomra, akár lábtörlőnek is elmehetne a ház előtt
VR6 // by vw vento
-
peti4
tag
A NOVA KILLER-röl tudtok valamit??
-
DroneZ^
őstag
kitünő padok, steelpad ss-t vedd lehet h már unalmas vok ezzel a szöveggel, de nem fogjatok megbanni, 5L-t felesleges megvenni, ott a razer mantis speed, és csuszik ugy, van olyan jo, olcsobb, nekem az 5L nagyon tapadós volt... mert kiprobaltam!
ha olcsobb kell de nem sz*r akkor még igen elterjedt a jo olcso steelpad qck, sajna nem csuszik annyira jol(mint műanyag társai), de hyperglide-al pontosan lehet rajta jatszani!
[Szerkesztve]“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Hunner
senior tag
Steelpad S&S....................7.190 Ft + áfa
(Nagy pontos kiváló,nem kopik nagyon)
QPAD XL...........................6.390 Ft + áfa.
(Tapasztalat nincs, de csak jót hallottam róla)
Razer MANTIS Speed.........4.490 Ft + áfa.
(Méretre hatalmas pad a legjobb ár/érték arány jelenleg)
De a legjobb talán ez lenne (speciálisan lézeres egerekhez marketing blabla ):
Steelpad 5L........................7.900 Ft + áfa.
(Ez nem fér bele az árba )
Az árak a pixel weblapjáról valók.
Ha van lehetőséged, mindenképp próbáld ki mielőtt megveszel egyet!
Ha pesti vagy környéki vagy be a pixel-be (pixel.hu-n tájékozódhatsz merre) leülsz körberakod magad az említett padokkal, fogsz egy G5-t és mindegyikkel játszol 2-3 percet. Rá fogsz jönni melyik nekedvaló.
És talán a legfontosabb: Ne az ár alapján dönts!
[Szerkesztve]Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
DroneZ^
őstag
Razer Mantis Controlt cserélnék Speed-re, van valakinek?
-
DroneZ^
őstag
másik teflonnal jobban csuszik, nem érezhető a kopás szóval vissza is raktam a steelt, szerintem a kövi egérpadom is ugyanez lesz. maximálisan megvagyok vele elégedve!
[Szerkesztve]“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
mert csak ez van meg a mantis... és nekem inkabb csuszas kell, icemat nem rossz csak hideg meg a hangja.... de megfogom szokni, aztán ha lesz felesleges pénzem veszek 1 uj steelpadot, mert annál ugysincs jobb... pár év alatt elkopott sajnos
-
DroneZ^
őstag
jujuj elkopott a steelpadom, szóval muszály lesz megbarátkoznom az icemattal, 1 nap gém után nem is olyan szürnyű, sőtt a lila még jópofa is... nekem pici de egész jó így ha az ember megszokja...
-
[G@B]
tag
kb 1-1.5 hét és jön a qpad CT úgy be vok má sózva érte
az icemat magasra tette a mércét, kiváncsi leszek milyen lesz.az a poén h imádtam az icemat 2.0 át, ha nem jön be a qpad visszaváltok i-raVR6 // by vw vento
-
DroneZ^
őstag
razer mantis control jó lesz neked, vagy steelpad qck, több méretben is van, nagyon hangtalan, oriási, de hyperglide-ot rakj az egeredre ha jó csúszást akarsz... nem is mind1 mien talpa van az egerednek, mx510/518 kis teflon tappancsai nagyon tudnak csúszni a mantison, de pl Kraité meg beleakad.. Diamondback/copperé pont jól csuszik rajta.. szóval nem mindegy milyen egér alá kell, legfeljebb nem a rá tervezett teflont rakod hanem logi mx-re való teflon-t...
-
Pat
tag
hali! 5 óra egérpadkutatás után inkább megkérdem, hogy melyik a legpuhább pad, ami azért még nem ''ragad''? deathadderhez lesz. szövetalapuak tűnnek számomra a legjobbnak, mert nem vagyok hc gamer, viszont nagyon fontos a hangtalanság, és amit irtam h a lahető legkényelmesebb legyen.
-
DroneZ^
őstag
skatez for icemat, hyperglide, glidz... glidzel volt a leghalkabb és csuszosabb, szerintem..
steelpad 5l jo, de az ss 2x ugy csuszik azért használom inkább azt...
-
DroneZ^
őstag
képzeld hallom, főleg ha csönd van, márpedig az van, és ha valaki eltrappol valamit, nembiztos hogy meghallom, és hideg is, nekem kellemetlen volt. Nem csuszik rendesen, és kellemetlen karcoló érzés mikor huzom az egeret... De ettől még lehet hogy másnak ez a tökéletes választás, ez csupán az én véleményem volt
-
Zsoo21
aktív tag
Tegnap rendeltem egy Razer MANTIS - Speed-et Logitech G5-ös egeremhez
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,
-
DroneZ^
őstag
a mantis speed jobban csuszik, a qpaddal jobban tudsz célozni, nagyobb ellenalasa van, a mantis controlnak mind2nél nagyobb ellenállása van, icemat 2 kegyetlen karcólós érzéssel siklik, nekem van, és majdnem megőrültem tőle, szövet padok a kedvenceim na és az SS.
-
[G@B]
tag
esetleg qpad vs razer mantis speed?
VR6 // by vw vento
-
[G@B]
tag
icemat 2.0 és qpad-al volt valakinek tapasztalata? melyik csúszik jobban?
VR6 // by vw vento
-
DroneZ^
őstag
válasz Blackhole13 #939 üzenetére
mint 1000x irtam, sztem ha nem szereted a csuszos padot qck, corepadot alig alig szereti a nagyközönség, sztem már ragad... steelpad ss-t vegyél mindenki ezt vegye... ezzel nem fog senki sem rosszul járni, esetleg steelpad 5L, ha valaki mégmégmégjobbat akar... corepad kicsi is... mx518 alá én lanokon oriasi qck-kat lattam bepászitva, vagy SS-t egy nehany xrayt thundert...
-
Blackhole13
senior tag
Sztetek Steelapd Qck+ vagy CorePad?
Cs-hez mx518 alá, kicsit kitoltam az ár keretet. -
DroneZ^
őstag
ms 3.0-m van, steelpad ss meg mantis controllal, a mantis méretre jó, a steelpad ss legjobb siklásban, nincs valami pad ami csuszik is de nagy is? 5L lenne az?
-
DroneZ^
őstag
válasz hülyegyerek #932 üzenetére
nemvolt még nekem, sztem tul kicsi, és vastag nehéz, ott a csuklotamasz amit nem birok, egyszerü steel ss, és azzal döglök meg én is, vékony, könnyen tisztithatod, és ha rendszeresen teflonozod, tönkre se megy hamar, csak ne SK-s hanem SIMA SS-t vegyél...
-
DroneZ^
őstag
válasz nemesis? #934 üzenetére
rendeljetek szlovákiából vagy akinek van autója, ugorjon át 1 szép hétvégén, és legalább megkostolhatjátok a szlovák sört... idehaza alig van akármi, én is ezentúl rendelgetni fogom a cuccokat külföldröl...
-
nemesis?
tag
Valaki tud Steelpad 5L vagy S&S-t jó áron szerezni?
Sajnos apróhirdetést hiába adtam fel ezért..
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
wtf.
nálunk utsoknál, sokan hasznalnak 1030-as funcokat, akár régit, akár újat, nagyobbat, de a lényeg.
10/30. xD
nemkopik nagyon, nemizél, lefújod teflonnal, méglazább. xDhttp://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
ML320
senior tag
Hali mindenkinek!
Beszállhatok egy kérdéssel? Én spec egy BFG Ratzpad és egy QPAD XL Pro között ingadozom. Van valakinek valamelyikkel kedvező tapasztalata?
THX!Ember tervez, Isten perverz...
-
Kaics
aktív tag
Kinéztem magamnak egy Steelpad Qck mini egérpadot. Mivel még nem volt időm elballagni érte, elkezdtem használni egy békebeli spirálfüzet hátsó borítóját. Pozitívan csalódtam benne. Kényelmes, a mérete tökéletes (A4) és az ára is kedvező. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
Hunner
senior tag
Steelpad 5L - kifejezetten a lézeres egerekhez tervezték.
Razer Mantis Speed/control - Nagyon jó pad, lassan kopik kis senshez is jó mert hatalmas
Steelpad 4D - A legjobb egérpad szerintem előnye: nagyon jó felülete van hátránya: irtózatosan kopik (2hónap és jelenősen leromlik a csúszás rajta)
Steelpad S&S - Igazi ''pro'' egérpad (rengeteg profi játékos is használja)
Steelpad Qck mini/Qck/Qck+ - Szövetpad 3 méretben low/med/high senshez igazítva
Kb az ársorrend is hasonló
Más majd ír neked valósznű a func padokról, én azokról nem tok semmitOneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Zsoo21
aktív tag
Logitech G5 alá keresek padot.Milyet ajánlotok.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,
-
DroneZ^
őstag
válasz hülyegyerek #926 üzenetére
Nem rossz de inkább Steelpad SS-t vegyél!
-
hülyegyerek
addikt
Hali!
Mi a véleményetek az x-raypad thunder 8-ról?Mx 518-asom alá keresek padet ,csak abszolút láma vagyok a témában....hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
ByB
addikt
Ahogy #920-ban írtam is, marad a Logitech V500, nem is tudom, hogy miért akartam lecserélni! MX518 nálam két dolog miatt is kiesik: jobb kezes és vezetékes! Én bal kezes vagyok, az asztalon pedig hol itt van az egér, hol ott... V500 rlz
ui.: Corel-t, 3ds Max-t és Photoshop-t használok a munkám során. -
DroneZ^
őstag
megnéztem a honlapot -> http://www.egystudio.eu/
Hát nagyon szép munkák vannak Én noob vagyok ilyenhez, csak az agy nélküli FPS hez vagyok jo... Amugy elárulod hogy milyen progival csináljátok ezeket a fantasztikus képeket?“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
ha tervezésre kell, én nagy padot ajánlanék, vagy a razer mantist vagy SteelPad Qck Heavy-t, főleg akkor kellenek ekkora padok, ha tervezésnél sokat húzol 1gomb lenyomása alatt... Egér pedig: Kényelem szempontjából a Logitech MX518 nagyon jó, 1600dpi, de állítgathatod szived szerint, és optikai, szal nem fog megviccelni ez az egér minden padon elmegy!
-
-
ByB
addikt
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 egeret és nem vagyok vele elégedett! Előtte egy Logitech V500-ast használtam és az valahogy sokkal precízebbnek tűnt, pedig az optikai volt, ez pedig lézeres!? Elképzelhetőnek tartjátok, hogy egérpadot igényelne ez a Microsoft egér? Ha igen, akkor mit ajánlotok? Grafikai 2-3D munkához használom.
üdv
Bence -
Necc
addikt
Az hogy speed vagy control az egyénfüggő, ki kell próbálni.
#916: Már nem egy ilyen vagy ehez hasonló történetet olvastam/hallottam hogy ki kell próbálni mert mindenkinek más jön be. Én utólag tudtam kipróbálni a ''control''-t és én utólag jöttem rá hogy a jó speed mellett döntöttem
Nem csúszott? Csökkentsd a súlyt. Nem súrlódik? Akkor növeldYo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
DroneZ^
őstag
nekem volt G5-öm, Razer Mantis Control, és QCK is, tapasztalatbol mondom, hogy a Steelpad SS a legjobb pad! ÉS ezen nekem tökéletesen ment a G5 de razer copperhead is! üvegen 1ik se mozdult meg nekem, naon rossz volt, de a steel ss en teljesen jo volt, és a mantison is, elvileg jobb kell legyen a szöveten, de az ss jobban csuszik és én rántottam vele rendesen, és nem akadt fenn, sött nekem akkor 1.1 es firm volt a G5 ön nem az 1.2, lehet h az utobbival mégjobb, szóval ha kisebb ellenállásu padot akarsz SS ha meg a biztosra mész Mantis Control! Speed sztem semmire nem jó mert csúszni nem csuszik rendesen, és nem is tapad. Control azért jo mert a nagy állat lowsensek kitudják magukat rajta élni, többek közt én is de most pl SS van az egerem alatt.. SS-t használ minden 2. profi szóval ennyit röviden, válasszd bármelyiket bátran
-
DroneZ^
őstag
válasz Armando_19 #912 üzenetére
steelpad ss
-
Armando_19
őstag
válasz Blackhole13 #910 üzenetére
Steelpad QcK.
-
SolGa
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy G5-öt és gondoltam egy ilyen egérhez egy jobb egérpad is dukál.A Kérdésem nagyon egyszerü: Tapasztalataitok szerint melyik egérpad a legjobb hozzá? Én Steelpad S&S-ra gondoltam de gondoltam mielött megveszem megkérdem itt is
-
Blackhole13
senior tag
Hali
3000Ft körül milyen egérpadot tudtok ajánlani egy mx518 alá? -
Necc
addikt
válasz Il Dottore #908 üzenetére
Szövet alapú padokon tudtommal jóformán semmi sem kopik, habár abban is van logika hogy nagyobb súrlódás = nagyobb kopás, de én úgy vágtam haza a gyári teflont hogy egérped nélkül használtam az egeremet szóval szerintem nem fog egyhamar elkopni
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Il Dottore
tag
Ja arra kellene, mert azt olvastam több helyen hogy a control érdesebb és koptatja, meg hogy ez a g1 amúgy is műanyag és könnyen kopik és nem lehet cserélni.
Mondjuk jobb inkább ezt megelőzni, ha úgysem kopik akkor a hyperglide megmaradHAF 932 Advanced, Gigabyte GA-X99-Gaming 7 WIFI, i7 5930K 3.50GHz+BeQuiet Dark Rock 3,Gigabyte GTX 980 4GB G1.Gaming, Kingston DDR4 16GB/2800 KIT HyperX Predator, be quiet! Dark Power Pro 11 850W, Samsung 512GB 850 PRO+ 4xSeagate 4TB, 1xSeagate 8Tb Archive, Razer Mantis Control+G1, Samsung TA750.
-
RVN
tag
válasz Il Dottore #906 üzenetére
Mantis Controlhoz nem szükséges, de azzal jobban csúszik. Szóval ha csak a kopás miatt kéne, akkor nem kell venni hozzá
-
Il Dottore
tag
Kösz, egyébként kell ez a hyperglide rá, annyira kopik?
HAF 932 Advanced, Gigabyte GA-X99-Gaming 7 WIFI, i7 5930K 3.50GHz+BeQuiet Dark Rock 3,Gigabyte GTX 980 4GB G1.Gaming, Kingston DDR4 16GB/2800 KIT HyperX Predator, be quiet! Dark Power Pro 11 850W, Samsung 512GB 850 PRO+ 4xSeagate 4TB, 1xSeagate 8Tb Archive, Razer Mantis Control+G1, Samsung TA750.
-
RVN
tag
válasz Il Dottore #904 üzenetére
1 évet simán kibír.
-
Il Dottore
tag
Szevasztok,
egy razer mantis control mennyi idő alatt esz meg egy g1+hyperglide-ot átlagos játék mennyiség mellett? Nagyon kemény?
KöszHAF 932 Advanced, Gigabyte GA-X99-Gaming 7 WIFI, i7 5930K 3.50GHz+BeQuiet Dark Rock 3,Gigabyte GTX 980 4GB G1.Gaming, Kingston DDR4 16GB/2800 KIT HyperX Predator, be quiet! Dark Power Pro 11 850W, Samsung 512GB 850 PRO+ 4xSeagate 4TB, 1xSeagate 8Tb Archive, Razer Mantis Control+G1, Samsung TA750.
-
DroneZ^
őstag
válasz AxlSzabi #902 üzenetére
általában igen! én is azt javaslom, üvegen nekem meg se moccant a CH meg G5, icemat 2.0 volt! steelpad ss en röhögve ment mind2, és jól is, 5L-en mennie kell, mert elvileg lézeres egerekre fejlesztették ki, viszont szöveten mindenképpen jól kell menni, én amugy is a jo kis razer mantis control padra esküszöm! olyan jó puha
-
AxlSzabi
csendes tag
Előre bocs ha hüyleséget kérdezek, de új vagyok nem olvastam vissza. Lézeres egérhez téynleg scak szövetes pad megy? Ha igen miért?
-
DroneZ^
őstag
válasz b.zoli34 #900 üzenetére
2000dpin 0,5 centi alatt már áthuztad az egeret a 1280x1200 as felbontason siman, de ha betolod 400dpi be jol megrantod, ugy felrug ahogy illik, nekem is volt g5 öm és nekem is a legujabb firmekkel, razer is ezt csinalta bár ennyire nem, diamondback sosem akadt ki, meg mx510 518 310 300 és g1 sem! és még ms 3.0 1.1a sem!!!
bár ha magas egérérzékenységgel játszotok akkor nem is kell ekkora pontosság, sajna én kihasznalom rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Hardcore café
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Assetto Corsa
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech