- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz ferrero3 #12171 üzenetére
Hát a letörő töltőcsatlakozó nem túl nagy előny akkor, ha kevesebbet megy szinte, mint amennyit szervizben van, és ott is csak egy cserét csinálnak... Meg a hullámzó bill se lehet egy élmény.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Doresz
tag
válasz ferrero3 #12139 üzenetére
Külföldi review oldalakon a billentyűzetet mindenhol említik, a töltő-tű törést pedig amazon oldalon olvastam, aztán eee pc fórumon. Van, aki 2-3 gépet küldött már vissza emiatt. Nagyon szeretnék netbookot, és a 1215n volt eddig a befutó.
CHIPman: köszi Lenovot én is nézegettem, ja, pont ezeket a modelleket. Meg most Acer 721/753-t nézem neten, hogy miket írnak róla.
Egyébként melyik az a gyártó, amelyiknek kifejezetten rossz a szerviz támogatása? Asus-nál sok rosszat mondanak, bár nem tudom, mi a magyar helyzet.
-
tag
-
CHIPman
nagyúr
-
Krystal_s
addikt
válasz ferrero3 #11976 üzenetére
köszi, folyamatosan nézek már mindent, de én nem szeretnék feketét
külföldön természetesen, van minden még pink is...de nincs lehetőségem kintről hozatni és elég macerás, ha vmi gond lenne stb.bdfhz: mindenképp 11-12" körülit szeretnék...15,6"-ban egy picit nagyobb a választék ,de már van akkora gépem és nem igazán kényelmes cipelgetni.
-
icezozo
addikt
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz ferrero3 #11838 üzenetére
A processzora miatt a világ leglassabb netbookja. Ráadásul fényes a kijelzője. 2 évvel ezelőtti színvonal. Én kerülném...
proof88: autósbolt, benzinkút, háztartási- és festékboltok, Tesco, stb.
upszilon: jó színed van, hánytál?
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Dave™
nagyúr
válasz ferrero3 #10811 üzenetére
Pici is meg gyenge is. Az atom processzor elégséges teljesítményt nyújt egy netbookban, netbook célokra, de pl. a flash is feszegeti a határait és túl sok mindent nem fogsz tudni csinálni párhuzamosan rajta. Emellett a kicsi kijelző hosszútávon kényelmetlen. Arra kiváló, amire készült: ultrahordozható mini notebook. Többet nem szabad várni tőle.
#10813: nekem is tök tetszenek ezek a touchsmartok ANNYIRA NAGYON nem is drágák így renew verzióban Egyszer lehet majd beruházok egyre
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz ferrero3 #10811 üzenetére
ha 120 a plafon, akkor a linkelt ELnovot ajánlom, bár a zsanérja gyenge
azért nem ajánlo elsődleges gépnek, mert ahhoz pici, hogy napi sok órában nézze. főle ezen a felbontáson. másodlagos gépnek viszont szuper! szerintem...
ASUS EeePC 1201ha-ban Atom Z520? az egy rossz vicc.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
PNP
őstag
válasz ferrero3 #10806 üzenetére
Teljesítmény mindig jól jön, akár netezésnél is, egy flasht tartalmazó hirportál görgetése megakasztja a legtöbb gépet. 1201N üzemideje tényleg nem a legjobb, 3,5-4 óra, de ez teljes terhelésen közel sem esik annyit vissza az üresjárathoz képest, mint a többi Atomos gép.
Épp árulok egyet, nézz utána -
Magnum_
nagyúr
válasz ferrero3 #10808 üzenetére
nekem is elsődlegesként volt két netbookom is. ezesetben lebeszélnélek a netbookról. vagyis csajodat.
pontosan mekkora összeget szánnátok rá? 13"-os Lenovo? ez közelít a netbookok felé, teljesítményben legalábbis barátnőmnek ez a
szartetszik, de eztetet inkább ne.amúgy itt a laptopszalonban nagyon rugalmas és korrekt az értékesítési vezető, ajánlott bolt, mint a notebookstore.
-
Magnum_
nagyúr
válasz ferrero3 #10806 üzenetére
barátnődnek elsődleges gép lenne?
ill. mindenképpen új gép lenne?
régóta árulja, alkudni is lehet bőven és azért ez komoly gép. bár ez nem netbook, tudom. csak linkelem, hátha. van 11-12"-os már a legtöbbnél, talán az ION-os S12 lehet a legjobb, csak ennyiért, amennyibe ezek ekrülnek, nem biztos, hogy megéri.
Zeratul: köszi!
upszilon: persze, így van ez. most 14"-on van 1366-os felbontásom.. hát, szoknom kellett
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz ferrero3 #10800 üzenetére
de nem lesz neki kicsi a 10" ill. zavaró a 10"-on az 1366-os felbontás? tehát nézze meg, szerintem kényelmesebb a 12" mondjuk 1280-as felbontással. sokszor volt ez itt már vitaalap, de azért írom, nehogy rossz bolt legyen a csajszinak.
Zeratul: ammegmi?
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz ferrero3 #10794 üzenetére
Nem az, már valaki vett belőle és nem érintőképernyős. Még mindig nem értem miért jó, ha egy netbook érintőképernyős Amúgy 512kb cache minden atom sajátja, az 1G ram meg bővíthető ram modulcserével, 2GB-ig. 1-el sem vészes egyébként.
Saint_: ezért jó, hogy az AMD is érdemben belép a piacra, végre az intel sem teheti meg, hogy generációnként 60 MHz-et emeljen az órajelen Mellesleg nemsokára jönnek a kétmagos atomok, amik azért lesznek nagyon jók, mert lényegében duplázzák a teljesítményt, fogyasztásban meg alig adnak hozzá talán 2W-ot. Mondjuk alapból így kellett volna kezdeni az egész netbook dolgot Na de majd most beindul az intel is, ha már itt az AMD. Amúgy már az 5101-en is ilyen kerek HP logo volt, szerintem ez sokkal jobban néz ki, de ízlések és pofonok
-
Dave™
nagyúr
válasz ferrero3 #10788 üzenetére
Az én javaslatom. A kijelző ugyan 10", de nagy felbontású. Nem DELL, hanem HP, de netbookok között minőségben ez a csúcs. A többi kívánalmad teljesül, pluszban van benne 3G modem. Most akciós
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Facebook és Messenger
- Gitáros topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Asus Rog Strix G15,Ryzen 7 5800H,RTX 3050Ti,32GB DDR4,1024GB
- Lenovo Thinkpad W530, i7, 8 GB RAM, 128 GB SSD
- Asus ROG Zephyrus Ryzen 3750,GTX 1660 Ti Max-Q 6GB,16GB DDR4,512GB SSD
- HP Probook 650 G8 i5-1145G7 16GB 512GB 15.6colos laptop
- Mytech.hu MacBook Air 13 2020, M1 8 Cores, 16 GB, 7 core GPU, 256 GB 27% Áfás