Hirdetés
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
- Zenless Zone Zero - Hamarosan jön az Xbox kiadás
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
ggeleven #19165 üzenetére
Ennek örülök!
Köszi, várjuk!(#19161) gelbelex
Egyébként a shure-ok is elég forrásigényesek. Nekem minimum a sony F kellett a 425-höz, hogy jól szóljon.
Annyira nem is könnyen hajtható fülesek. Főleg a 425, meg az 535.Akkor lehet, hogy ezért kaptak nálad alacsonyabb pontokat a nagy átlagnál. (amikor már csak néhányan voltunk akkor pontoztad ezeket, ha jól emlékszem)
-
z123456789
addikt
válasz
ggeleven #19143 üzenetére
israelböl nem veszek semmit.
Igen azt nézem.Jelenleg is bent van a rendeléseim közt, de egyszerüen nem tudom kifizetni, és még a kapcsolatot sem tudom felvenni az eladóval, mert nem válaszol.
Mindegy.Kell egy ilyen akkor jön UK-böl.Csak gondoltam hátha igen hülye vagyok, és csak bénázom.De akkor ez ennyi.Köszönöm! -
z123456789
addikt
válasz
ggeleven #19141 üzenetére
"Csak mert e-bayen amazonon találtam olyat ami tetszik, de egy gumidarabért sokallok 3000-et."Bezzeg ahogyan én írtam be úgy csak drágát adott ki.A hiba az én készülékemben van.köszi!Ja várjál csak!Ez sima clip.Nekem clip +-ra kell!
Ès akkor kiyukadok megint oda hogy van egy from germany, amit már egyszer megrendeltem, de nem tudtam kifizetni.Ha most rámegyek a kifizetésre, meg kiírja hogy elfogyott.De ha újra rákeresek meg ott vana kíalatban. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- HP RCTOELITEDESK 800 G5 TOWER PC I7 9gen + Ajándék samsung 24" ips monitor
- keresek hibás de hiánytalan burkolattal PS3 super slim superslim gépet
- Teltonika RUT300 ipari router, OpenWRT alapokon nyugvó RutOS-el
- Ducky one 3 Aura White Mini Mechanikus Billentyűzet / Gateron Baby Kangaroo Switch
- Samsung S24D330H Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest