Hirdetés
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
- Zenless Zone Zero - Hamarosan jön az Xbox kiadás
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
-
Domyzilah
tag
-
Apollo17hu
őstag
válasz
r6man123 #17240 üzenetére
Nekem is volt egy Sansa Clip lejátszóm. Egy év után egyik napról a másikra "eltűnt" a kijelzője. Fokozatosan elhalványodott, de hallgatni lehetett. Elvittem szervizbe, majd egy hónap múlva kaptam az SMS-t, hogy levásárolhatom az árát, mert nem lehet javítani. Raktam hozzá még 2k-t, és vettem egy Sansa Clip+ -t.
Most is ezt nyúzom, napi másfél-két órát. Letörni sem ennek, sem az előzőnek nem törött le semmije, pedig futni is magammal szoktam vinni. -
Mittu88
senior tag
válasz
r6man123 #17193 üzenetére
Jaja, anno megtapasztaltam én is a minőségi zenét. Nokia 5800 XpressMusic telómhoz volt Xears TDII-m. Azóta mindegyiket eladtam (most Nokia 6310-esem van, amin viszonylag nehéz zenét hallgatni, vagyis polifónikust azt tudok, de csak a beépítetteket és azok már unalmasak
)
A fülhallgató topicban rákérdeztem a fülhallgatóra, gondoltam, hogy ilyen minőségi cucchoz a gyári füles szar. A fülhallgató egy Meelectronics M6 lesz (mivel fül mögé fogatható kell - nem tudom mi rá a szak szó -), az kb 6-7e HUF. Így fájó a Sansa Clip+ refurbished ára Slownz-nál, de talán egy 2 gigás használtat találok valahol jó áron -
macera2
aktív tag
válasz
r6man123 #16951 üzenetére
Nekem Fjuzom van, és tökély. Praktikus, szemléletes menü, displéj, bővithetőség, szolgáltatások stb.. Ebajról vettem, felujítva, kb 1 éve, 12 000 Ft. körüli áron. Nem tudom hogy állsz anyagilag, de én, hasonló esetekben, mindig arra gondolok, hogyha elmegyek a Metróba bevásárolni, akkor mennyit költök. Aztán egy hónap alatt vége. A Clip+ is zseniális, olyanom is volt, de már túlhaladott. Szóval a Zipet nem ismerem, de a Fjuzt másokkal együtt merem ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- HP RCTOELITEDESK 800 G5 TOWER PC I7 9gen + Ajándék samsung 24" ips monitor
- keresek hibás de hiánytalan burkolattal PS3 super slim superslim gépet
- Teltonika RUT300 ipari router, OpenWRT alapokon nyugvó RutOS-el
- Ducky one 3 Aura White Mini Mechanikus Billentyűzet / Gateron Baby Kangaroo Switch
- Samsung S24D330H Monitor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest