Új hozzászólás Aktív témák

  • matyiGo

    aktív tag

    válasz bwoay #12962 üzenetére

    Meizu M3: bugja: számváltás közti katt, nem zavaró és csak néha van. ( ne vedd 2 hibának ha megkérhetlek)
    az üzemidő 2 nap
    a fehérzaj kicsike kevés egyáltalán nem zavaró

    és ez a három "problémát" a kezelhetősége, !! hangja !!, mérete és ára 100%-osan kompenzálja. még nem találkoztam egyetlen hasonlóan jó kezelőfelülettel (hihetetlen kényelmes a zseben keresztüli kezelés) de mindezt már leírtam mint ahogy a fenti infókat is másodszorra osztom a Sandisk hívőknek.

    továbbra is úgy érzem, úgy hallom és ezért azt gondolom hogy a sandisk hangja nem különösebben jó sőt : gyenge (a classic kimeneti teljesítménye labdába sem engedi rúgni a clipet, össze sem érdemes hasonlítani őket ) Azért érint ilyen érzékenyen az ügy, mert mikor itt ajánlották megvettem és utána egy borzasztót csalódtam. kerestem magamnak egy másik mp3-ast. ami pénz idő és energia.
    nagyon hasonlóan jártam annó régen az iAudio D2 lejátszómmal amit szintén itteni ajánlások nyomán vásároltam meg. - borzasztó érzés volt hogy a nála lényegesen olcsóbb Meizu M3 simán lenyomja zenei élmény és kezelhetőség tekintetében. Azt gondolom hogy Bwoay te elfogult vagy és gőzös sincs arról hogy mit szeretnének hallani az emberek amikor zenét hallgatnak.
    Persze lehet hogy az én hallásommal van a gond és csupán ezért nem értjük egymást. azonban számomra biztosíték hogy az általam megkérdezett embek akiknek megmutattam hogy miként is zenél egy M3 cx95 páros, mindannyian általuk még nem tapasztalt zenei élményről számoltak be. ugyanezt Cowonnál csak vállvonogatás kísérte és - jó-jó-zás hogy meg ne sértsenek hiszen tudták mennyit adtam érte.

    ha idejönnek az emberek a fórumra és megkérdezik: mégis mit vegyek 15-ért azt mondanám clipet de ha még spórolni akarsz inkább vegyél philips-et vagy concordot, megkérdeznék hogy mit vegyenek 20-ért azt mondanám sony-t vagy meizut - sajnos utóbbit már csak pár helyen lehet kapni- ha megkérdeznék hogy vegyeke e Fuze-t azt mondanám hogy nagyon gondolkodjon el egy sony-n de végülis nem teljesen rossz döntés. ha valaki idejön a fórumra nem is láthat más alternatívát és simán lehet hogy még lenne zséje valami normál jobb-képességű készülékre de mivel ilyen kegyetlenül nyomják itt a Fuze-t, megveszi és csodálkozik hogy jé ennek elég silány hangja van és az EQ-ja nem használható. tom hogy nem írtam első HSZ-t, mert erre nem szánok időt, de rengetegen vannak itt akik óránként beírják hogy "hát szetintem Fuze-t vagy Clipet kéne venned mert az jó meg az Abi szerint az év lejátszója és vegyél még egy Renaultot is mellé mert az többször is lett év autója...
    sok fura teszt írja hogy hű ezek jók de igazából még senki sem tesztelte le őket mondjuk mérőeszközökkel csak így a tömeghisztéria ami a javaslatát kialakítja.
    a clipet esetleg meg lehet hagyni ajánlottnak de a Fuze-t nagyon kihúznám onnan.
    M

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák