Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
ponti_ak #11617 üzenetére
Jogos! benéztem a fw-fórumát, meg már látom itt is volt róla szó
Eredetileg ipod classic volt a kiszemelt, mivel nem touchos, kellemes kijelző, gyors görgetés és kb végtelen tárhely, mindezt 50e körül. Aztán kaptam kölcsön egy nano-t és mikor megláttam mennyire korlátolt az itunes megijedtem. Utánanéztem firmware hacknek és ott volt szó erről a rockboxról, de a mostani classic verziókra nem is igen van, meg bevallom apple termék szoftveréhez meg végképp nem is nyúlnék...
Eredetileg nem nekem lesz a lejtászó, ezért vagyok ennyire finnyás. A zenei gyűjtemény ami rá lesz pakolva szépen mappákba van rendezve (külföldi, magyar, azonbelül stílusok, stb...) és arról szó sem lehet, hogy én napokig tagelgetek.
Hihetetlen számomra mekkora ritkaság 2010-ben egy nyamvadt file browsing opció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS notebook topic
- Nyaralás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest